Marion Cotillard

7,9
34 976 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Marion Cotillard

Ja osobiscie nie widzialem jej w zadnym filmie, moglby mi ktos podac jakies dobre filmy z jej udzialem?

delicateblonde

A po trzecie: pisze się "w ogóle", a nie "wogóle" :-))
Pozdrawiam

użytkownik usunięty
szinet

Jak można oceniać aktora po jednej roli filmowej? I to jeszcze po Taxi, kiedy Marion dopiero zaczynała swoją karierę. Widzieliście "Niczego nie żałuję..."? Jak dla mnie to był fenomen.

dawidos38

Wrogowie publiczni !!! Świetny film, a po za tym to dobrze babka zagrała w tym filmie więc warto :)

dawidos38

TOP aktorki 25. miejsce... ta lista zeszła na psy :D

dawidos38

Wyraz "w ogóle" pisze się osobno i przez 'ó'. Słownik nie gryzie -.-

Dziewczynka_bez_zapalek

Widziałem z nią tylko te filmy o taksówkach, ale nawet jeśli ma kilka lepszych ról (przeglądając jej filmografię dochodzę do wniosku, że niewiele) to nie zasługuje na szóste miejsce.

dawidos38

przykro mi,jednak nie spadła w rankingu...a osoby które czepiają się ortografii moim zdaniem merytorycznie nie mają nic ciekawego do przekazania więc muszą się czymś popisać!

użytkownik usunięty
japieprze

Gorzej jak przekażą, a potem przyczepią się do ortografii... I czym sobie wtedy nieuki poprawią samoocenę? Radzę im się po prostu nauczyć pisać.

dawidos38

Człowiek który chociaż trochę orientuje się w świecie filmowym na pewno ją zna.Nie należy podważać jej niezwykłych umiejętności tylko dlatego ze nie kojarzy jej przeciętny widz, który wiedzę o porządnych aktorach czerpie z brukowców i portali typu Pudelek.

dawidos38

W OGÓLE. W OGÓLE. W OGÓLE. Przepisz sto razy, bo szlag mnie trafia od takich błędów.

dawidos38

Zagrała rzone Don Corleone w Taksuwkażu chyba.