Ja osobiscie nie widzialem jej w zadnym filmie, moglby mi ktos podac jakies dobre filmy z jej udzialem?
Jak można oceniać aktora po jednej roli filmowej? I to jeszcze po Taxi, kiedy Marion dopiero zaczynała swoją karierę. Widzieliście "Niczego nie żałuję..."? Jak dla mnie to był fenomen.
Widziałem z nią tylko te filmy o taksówkach, ale nawet jeśli ma kilka lepszych ról (przeglądając jej filmografię dochodzę do wniosku, że niewiele) to nie zasługuje na szóste miejsce.
przykro mi,jednak nie spadła w rankingu...a osoby które czepiają się ortografii moim zdaniem merytorycznie nie mają nic ciekawego do przekazania więc muszą się czymś popisać!
Gorzej jak przekażą, a potem przyczepią się do ortografii... I czym sobie wtedy nieuki poprawią samoocenę? Radzę im się po prostu nauczyć pisać.
Człowiek który chociaż trochę orientuje się w świecie filmowym na pewno ją zna.Nie należy podważać jej niezwykłych umiejętności tylko dlatego ze nie kojarzy jej przeciętny widz, który wiedzę o porządnych aktorach czerpie z brukowców i portali typu Pudelek.