Megan FoxI

Megan Denise Fox

7,1
13 601 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Megan Fox
użytkownik usunięty
Megann

Nie używaj słów, których znaczenia nie znasz.
A czy Ci, którzy mówią, że jesteś do niej podobna widzieli JĄ na żywo? "sugeruje ci że nie! a zatem..." .Ciebie nie widziałam, ale Megan też na żywo nie widziałam- Ty zresztą też. Skoro ludzie na podstawie zdjęć stwierdzają, że jesteś do niej podobna, to i ja mogę stwierdzić na podstawie zdjęć, że oprócz koloru włosów nie masz w sobie nic z Fox. Masz twarz jak większość dzisiejszych dziewczyn (pewnie przez tak modny dziś makijaż, przez który większość dziewczyn wygląda jak klony).

ty z pewnością tak musisz wyglądać ,a znaczenia znam więc jedynie ty możesz ich nie rozumieć , po 2 twierdz co chcesz , ja bynajmniej ciesze się tym mianem i ty tego nie zmienisz , logika , hej jest już 21 w. i istnieje takie coś jak video a zatem tam Megan oglądali . A twoje opinie są dla mnie tak ważne jak dla księdza wiadomość o dyskotece w mieście . Wiem ze ten portal przez takich jak ty robi się zawistny ale my tu mówimy o Megan Fox ! , a nie o mnie więc pani i pańskim opiniom podziękuje , i tak nic tą dyskusją nie wskórasz ,a mi za nic nie udowodnisz swoich racji bo mam w domu lustro , i zbyt wysoką samoocenę żeby twoje słowa chociażby w najmniejszym stopniu mnie dotknęły , pozdrawiam ; )

użytkownik usunięty
Megann

"ty z pewnością tak musisz wyglądać"

Nie, to nie ja mam makijaż taki jak kilka milionów/ miliardów dziewczyn na świecie.

"znaczenia znam więc jedynie ty możesz ich nie rozumieć"

Myślenie nie jest Twoją mocną stroną. Skoro nie rozumiesz polskich słów, to na jakiej podstawie twierdzisz, że ktoś inny może nie rozumieć? Najpierw samemu trzeba coś wiedzieć...

"hej jest już 21 w. i istnieje takie coś jak video a zatem tam Megan oglądali"

Hej, w 21. wieku istnieje też coś takiego jak retusz i chyba towarzyszy on każdemu nagraniu z Fox, a już na pewno w takich filmach jak Transformers. Dziś nawet w teledyskach jest retusz, więc nie rozumiem z czym Ty wyskakujesz...

"Wiem ze ten portal przez takich jak ty robi się zawistny"

Portal zawistny być nie może, bo nie jest człowiekiem, ale rozumiem, że masz pewne problemy z myśleniem...

"ale my tu mówimy o Megan Fox ! , a nie o mnie więc pani i pańskim opiniom podziękuje , i tak nic tą dyskusją nie wskórasz ,a mi za nic nie udowodnisz swoich racji bo mam w domu lustro , i zbyt wysoką samoocenę żeby twoje słowa chociażby w najmniejszym stopniu mnie dotknęły , "

Owszem, PISZEMY (nie: mówimy) o Tobie, bo sama zaczęłaś o sobie pisać, ja na ten temat przedstawiłam swoje zdanie. A czy moje słowa miały Cię dotknąć? Czy to, ze nie jesteś podobna do Fox ma Cię dotknąć? Skoro masz takie myślenie, to musisz mieć ogromne problemy z własną tożsamością, jeśli słowa, że nie jesteś podobna do jakiejś gwiazdki mają Cię dotknąć. Jeśli Twoja samoocena opiera się na tym, że we własnym mniemaniu jesteś do kogoś podobna, to masz problemy psychiczne/.

Ślicznie prowokujesz ludzi do kłótni;] Lubisz tak, prawda? Ciekawa jestem co mi napiszesz... Jestem głupia? Myję się ajaxem? No co skarbusiu wymyślisz?:D Kotku, jeśli nikt się ciebie nie czepia to niepotrzebnie sama atakujesz. Trzeba wiedzieć co traktować z przymrużeniem oka a co odbierać personalnie. Z tego co widzę wszystkie tutaj opinie cię denerwują przynajmniej do tego stopnia jakby ktoś ci maltretował chomiczka. Obluzuj gumę w majtkach i nie bądź taka przewrażliwiona... i nie wywyższaj się, bo póki co nie zauważyłam byś miała być z czego dumna. Widzisz teraz jak miło gdy ktoś daje ci rady warte funta kłaków? Nie bardzo, prawda? To też owych nie udzielaj. Marnujesz tylko swój wielki potencjał na filmwebie, przecież ludzie tutaj nie są Ciebie warci. Dyskutuj z samą elitą, przynajmniej nie będziesz odczuwała tak wielkiej przepaści intelektualnej.

Kubny_

Ludzie po to stworzyli operacje plastyczne żeby wyglądać lepiej. Można chodzić na siłownie żeby zbudować rzeźbę, można chodzić do dentysty żeby mieć ładne zęby, można się odchudzać żeby stracić kilogramy, można się zafarbować i można powiększyć sobie usta, tyłek i piersi." Ok, mam inne zdanie, ale chodzi mi o to, że Megan ma przyciągać publiczność tym jaką jest świetną aktorką, że potrafi wczuć się w każdą rolę to zasługuje na 10, ale ludzie patrzą i oceniają jej tylko wygląd! jeśli chcą oceniać wygląd innych to prosze na fotka.pl a nie tu!!! Tutaj ocenia się przede wszystkim talent aktorski. I nie jestem zazdrosną dziewczyną:)

lady_kate89

Pani wyżej przedstawiłą takie argumenty, że nie ma co się z nią wykłucac, ba nawet nie dała takiego powodu. A Ty klaczek ciągle dajesz, więc ciągniemy dalej.
Podpisuje się pod wszystkimi, bo we wszystkich tematach się wypowiedziałem.

"Jaka to Megan jest piekna" -> Oczywiście, że jest. Większość facetów się podemną podpisze. ;)

"Operacje Megan" -> a właściwie "operacja" bo była ona tylko jedna, korekty nosa. Oprócz tego miałą jeszcze tylko zabieg ust. Jesli ktoś mówi o botoksie to ma coś z głową. Chcecie dowodów? - Zapraszam na konto Megan na FaceBooku do albumu "THINGS YOU CAN'T DO WITH YOUR FACE WHEN YOU HAVE BOTOX" oraz do tematu na tym forum pod tą samą nazwą.

"Jej aktorstwo" -> czyli to, co po oprecji jest nastepnym tematem. Jej aktorstwo nie jest słabe. Jest niezłe, obiecujące. Bo niestety drodzy użytkownicy, castingów się nie wygrywa się tylko ładną buźką, to tego trzeba pokazać próbke swojego talentu, a Megan bez dwóch zdań go ma.

"Inne" -> na przykłąd mój temat zatytułowany "Megan Wróć". Tu chyba się nie trzeba rozpisywać, jeśli kogoś to interesuje, zajrzy pod tą nazwe.

"Będą pluć sobie w brodę, że wypisywali o niej takie bzdury." -> widze słabo łapiesz, bo kopiujesz tylko ostatnie zdania moich wypowiedzi.

"Niektóre dziewczyna poprostu mają takei kompleksy jak widzą laske ładniejszą od siebie, na którą lecą faceci i zaczynaja rozładowywać swoją złość przez dogryzanie jej. Ale niektórzy faceci tez tak maja, widzą kobiete, która na nich by nawet nie spojrzała i robią dokładnie to samo"

O nich jest mowa i o osobach, które oceniają jej aktorstwo na beznadziejne oraz twierdzą, że "swoją pozycje zapewniła sobie ładną buźką i zgrabnym tyłkiem".

Ty sam zastanów się, czy do tych osób należysz, ja nie mam zamiaru się wypowiadać na ten temat, bo jeszcze powiem coś, co Ci się nie spodoba i będziesz mi to truł przez kilka dni na forum.

Kubny_

chciałam jeszcze tylko dodać, że piękno dla każdego jest inne i Megan ma prawo nie wszystkim się podobać, więc polemizowanie na ten temat nie ma sensu.

lady_kate89

"Lady_kate89" ja to rozumiem, każdy ma własny gust a nie jak to ktoś tu powiedział "gusta i guściki". Ale jak "klaczek" chce dalej o tym polemizować...

Kubny_

I tu jest pies pogrzebany,Megan może i jest ładna ale ja osobiście nie widzę w niej nic szczególnego.Tylko co niektórzy (nie mówię tu o tobie Kubny),piszą o kimś komu Megan się nie podoba,nie wiadomo jakie historie.

klaczek20

I znowu prowokujesz. "Niektórzy" piszą, że "Megan może jest ładna" co jak spojrzy się na jej zdjęcie wydaje się ironiczne... Może mnie nie mówisz, ale o mnie myślisz, i nie wymyślam niewiadomo jakich historii, tylko przestawiam fakty, bo w wiekszej części ludzi nie lubią Megan za to co napisałem - z zazdrości. Ty do tej grupy otwaracie powiem, ze wg. mnei się nie zaliczasz, bo po Twoich wypowiedziach tego nie widac, poprostu nie lubisz jej i tyle. Ja nic do tego nie mam, więc poco prowokujesz, tego nie wiem.

Kubny_

Człowieku,nie osłabiaj mnie,to że jej nie lubię to z zazdrości ?Nic do cb i twojej wielkiej miłości do Megan nie mam,zwyczajnie jej nie lubię,nie podoba mi się,nie wiem co w niej ludzie takiego szczególnego widzą.Są gusta i guściki,nie możesz tego pojąć ?
Przestań wciskać pierdoły typu prowokuje i wyzywam Megan z zazdrości .

klaczek20

Kubny napisał, że się nie zaliczasz do osób, które zazdroszczą Megan:P Ja pewnie się zaliczam, bo mnie drażni kobieta swoją słodkością. Osobiście lubię twarde, silne kobiety z charakterem, a tego ostatniego mi w Megan brakuje. Zapewne dlatego jej zazdroszczę. I prowokujesz Kubnego, bo napisałeś, że nie lubisz Megan. Za takie coś się pali na stosie i szczypie za sutki.

platyna_2

Ups,fakt,mój błąd XD
sorrki Kubny źle odebrałem twoją wypowiedź.

klaczek20

Każdy ma prawo się pomylić, myślę, że Kubny zrozumie;]

platyna_2

Widzę, ze trochę Cie poniosło ;p Nie ma sprawy, ja tez już raz zaliczyłem wpadke, prawda Platyna.?

Kubny_

Yep;] Wpadki się zdarzają.

platyna_2

Fajnie...

Anaissa

Co fajnie

użytkownik usunięty
Kubny_

Ty jesteś naprawę ślepy. Zoperuj sobie oczy. Miała botoks i właśnie tymi zdjęciami na facebooku to udowodniła.

Co do roli to dostala ją za umycie samochodu reżysera w bikini, więc jest dziwką- wykorzystywanie ciała to dziwkarstwo.

A to, że wstrzyknęła sobie botoks świadczy o tym, że nie myśli poważnie o aktorstwie i nie ma szacunku do tego zawodu. Z botoksem nie będzie aktorką NIGDY.

Trochę kultury kobieto. Gdzie wyczytałaś te dwie kwestie, co teraz napisałaś? Na "pudelku", "kozaczku", "plotku", itp.? Jeśli tak to ja dziekuje za takie informacje. Samo podanie tego źródła już u mnie skreśla Twoje argumenty.
A co do samego botoksu: "botoks świadczy o tym, że nie myśli poważnie o aktorstwie i nie ma szacunku do tego zawodu. Z botoksem nie będzie aktorką NIGDY". Otóż mylisz się, wiele aktorek wstrzykiwało sobie botoks, niektóre z nich to ujawniły, niektóre nie a to, że z botoksem nigdy nie będzie aktorką to kolejna wyssana przez Ciebie z palca głupota. Ale przecież Megan nie ma botoksu, więc... Swoje kompleksy co do panny Fox zostaw dla siebie, bo z kolejnym postem/wątkiem tylko się tu ośmieszasz. Taka jest prawda, pogódz się z tym. :)

użytkownik usunięty
Kubny_

Kwestie te wypowiedziała Megan Fox.

Aktorstwo polega m.in. na mimice twarzy, a botoks to skreśla. Aktorki wstrzykują sobie botoks w późniejszym wieku niż 20 lat, kiedy udowodnią swój talent. Fox nie ma już na to szans.

Nie ma kompleksów- to nie ja ukrywam operację i tak zależy mi na akceptacji, że robię głupie rzeczy, żeby zwrócić na siebie uwagę. Ośmieszasz się Ty, bo jesteś skrajnym przypadkiem naiwniaka.

M.in. polega na mimice twarzy, ale nie w wiekszości, więc słaby argument. Jak zauważyłaś Megan nie jest już nastolatką, a swój talent udowodniła już dawno. ;] Megan nie ukrywa operacji, poprostu na ich temat się nie wypowiada, a wg. co do botoksu to rzowiała już wszelkie wątpliwości. "jesteś skrajnym przypadkiem naiwniaka" i mówi to do mnie osoba, która czyta "pudelka" i jeszcze rozpowszechnia pisane na nim tresci na innych forach. Uśmiałem sie. :)

użytkownik usunięty
Kubny_

Czytam najwyżej Science i magazyny filmowe. Nie napisałam, że czytam pudelka. Po raz kolejny jesteś na tyle chamski i bezczelny, ze wmawiasz mi słowa, których NIE napisałam.

Żadnego talentu nie udowodniła- ona jest tylko ozdobą, ale nie gra. Sama to zresztą powiedziała:

"Jestem absolutnie świadoma tego, że do tej pory nie dałam ludziom powodu, aby dostrzegali we mnie dobrą aktorkę."- widzisz? nawet ona zdaje sobie z tego sprawę. Tylko do Ciebie to nie dociera.

A to, ze nie wiesz, jaki ma charakter pudelek, świadczy o tym, że kierujesz się stereotypowym, ograniczonym myśleniem. To świadczy o Twojej głupocie i podatności na manipulację.

Jeżeli nie czytasz "pudelka" to po cholere przytaczasz na forum FW zapisane tam bzdurne treści? Wytłumacz mi to, bo nie potrafię zrozumieć. Wypierasz sie sama siebie. Charakter "pudelka" zna każdy, tylko osoby, które doszukują się "prawdy w kłamstwach", że tak powiem tam zaglądaja. I widać nie przeczytałaś jednego z moich wczesniejszych psotów. Zatem najpeirw go przeczytaj a potem mnie oceniaj, bo jak narazie żadna twoja opinia dotycząca mojej osoby nie jest prawdziwa.

"Narzekanie w stylu: "Dlaczego ludzie mówią tylko o moim wyglądzie, a nie talencie?", byłoby skandaliczne. Muszę udowodnić im, że powinni doceniać mnie właśnie za aktorstwo. To moja odpowiedzialność" ona te słowa i wspomniane przez Ciebie do tych osób, które dalej uważają ją za marną aktorkę czyli np. CIebie. Ja ją za taką nie uważam, więc ta wypowiedź nie jest w głównej części nie jest kierowana do mnie, tylko m.in do Ciebie. Oznacza to (w mojej interpretacji), że Megan tak jakby "prosi" ludzi, którzy dalej nie wierzą w jej talent aktorski o wiecej czasu, by ich do niego przekonać. Według mnie ma do tego prawo ponieważ ma "dopiero" 25 lat. ;)

użytkownik usunięty
Kubny_

A co ja przytoczyłam z pudelka? Dałam tylko link do tematu o jej zdjęciach i wypowiedzi chirurgów. Co jest zmyślone? Zdjęcia (które sam widziałeś) czy chirurdzy (którzy istnieją, mają kliniki i są dostępne w internecie ich strony)? Na pudelku są zazwyczaj fragmenty wywiadów czy jakichś doniesień z mediów zachodnich, informacje o przebiegach różnych uroczystości itp. To nie jest wymyślone. Tylko ograniczone osoby kierują się takimi stereotypami. Wszystko o pudlu i innych tabloidach można powiedzieć, ale nie to, że wymyślają bajki. Oni tylko przytaczają to, co w mediach już zaistniało. Wg Ciebie każdy, kto krytykuje Fox, kłamie, bo masz na to chore spojrzenie.

Pisałem już, że nie mam nic do osoby, która poprze krytyke Megan Fox twardymi argumentami, a Twoje przytoczenia z "pudelka" dla mnie nie są "twardymi". poza tym zaczyna CI juz brakować argumentów i zbaczasz z dyskdusji mówiąc, że należy mnie ignorować, bo jestem projektem, mam nietrzeźwe myślenie, chore spojrzenie na niektóre sprawy itp. Przykro mi, ale jeśli będziesz dalej w takim toku prowadzić dyskusje na temat Megan Fox, to bedę Cie dotąd krytykował, dopóki ma palców nie obetną. ;] Poza tym, gdybyś była trochę bardziej (jakby to powiedzieć) "mądra" to już dawno zauważyłabys, że dyskusja ze mną na temat botoksu i "pudelka" jest bez sensu, bo ja mam o tym swoje własne zdanie i nikt i nic tego nie zmieni, zwłaszcza Ty.
I wracajac jeszcze wstecz, stereotypy o "pudelku" są cały czas aktualne, ponieważ obecnie również robią ludziom czytającym zamieszczane tam artykuły woę z mózgu. A przytaczałaś również cytaty i linki do "pudelka" w innym wątku, w którym jakiś czas temu dyskutowałaś ze "Scarlett" i za te "odnośniki do pudelka" ona też Cię krytykowała.

użytkownik usunięty
Kubny_

Owszem, kierujesz się stereotypami. Bo jeśli na pudelku jest wypowiedź Fox, to co w tym złego, że daję link? Mogę dać do angielskiej wypowiedzi, ale skąd mam wiedzieć, czy osoba, która nie zna biologii na poziomie gimnazjalnym, zna angielski?> Poza tym napisałam- botoks czy nie? Mnie to nie obchodzi, coś sobie wstrzyknęła. A czy to był botoks to już dla mnie sprawa drugorzędna.

Mnie brakuje argumentów? Człowieku to Ty od początku nie podałeś ANI JEDNEGO! Ja napisałam, że mięśnie czoła nie mogą marszczyć się w ten sposób, że nie ma filmu, w którym potwierdziła, że ma talent, że jej wypowiedzi- które śmierdzą tanią kontrowersją- są tylko po to, aby nie zniknęła z mediów. Ostatnio o niej nie pisano i co? Już pojawiły się doniesienia o romansie, o zdjęciach z facebooka- tak ją boli, że zniknęła z gazet?- to dowód na to, że ma zwyczajne parcie na szkło. Mówi, że udowodni, że jest aktorką i co- 3 lata na to czekam- a ona dalej bierze udział w gównianych produkcjach, w których aktorstwem raczej zabłysnąć nie można. - To są argumenty: ale Ty ich nie uznasz, bo burzą Twój obraz Megan.- To właśnie dowód na to, że masz chore spojrzenie.

Biologie na poziomie gimnazjum to moaj droga mam opanowaną, ale zbytni się na tym nie znam, więc nie wdaje się w dyskusje o tych zmarszczkach ze zdjęć zamieszczonych przez nią na FB. Ja tylko mówię, że ona nie ma wstrzyknietego botoksu i nie jest taka hipokrytką, żeby przerabiać zdjęcia w PS, bo poco? żeby jeszcze bardziej się pogrążyć? No wybacz, ale nawet w takim obrazie Foxy jaki Ty przedstawiasz wydaje mi sie to mało prawdopodobne.
Megan Fox ma romans? Chyba w nowym filmie Friends With Kids z jej udziałem. ;P
To, że ona CIebie nie przekonała, ze jest dobrą aktorką nie oznacza, ze nie przekonała nikogo, więc przestań się wypowiadać tak, jakbyś reprezentowałą wszystkich zawiedzionych warsztatem aktorskim aktorki. To są Twoje argumenty udowadniające, że dla Ciebie jest słabą aktorką. To, że mam na to inne spojrzenie, nie oznacza, że jest ono chore. Bo dlaczego? bo odbiega od twoich poglądów? Jesli tak to naprawdę współczuję... Ja mam własną opinię na temat Megan i również mogę ją poprzeć twardymi argumentami.

użytkownik usunięty
Kubny_

Miała romans na planie Tranformersów. Nie przekonała krytyków, nie przekonała szerszej widowni. Na jakim świecie żyjesz? Przecież nawet ona wie, że nie przekonała . Nie napisałam, że Twoje spojrzenie jest chore, bo odbiega od moich poglądów. Napisałam, że jest chore, bo np. wbrew wszelkim logicznym i oczywistym dowodom, że przerobiła zdjęcia, nie wierzysz w to- a to świadczy, że jesteś pozbawiony obiektywizmu. I nie przewracaj kota ogonem.

użytkownik usunięty

*odwracaj

"Czytam najwyżej Science i magazyny filmowe. Nie napisałam, że czytam pudelka. Po raz kolejny jesteś na tyle chamski i bezczelny, ze wmawiasz mi słowa, których NIE napisałam."
Jak Kuba Bogu...
"Miała romans na planie Tranformersów."
Ja tam nie wiem, w majtkach jej nie siedzę. Ciekawe, że tak bardzo interesujesz się aktorką, którą uważasz za totalne beztalencie... Mężowi obiad byś zrobiła, piwo przyniosła, po brzuchu podrapała zamiast poświęcać się na udowadnianie innym, że Megan jest słaba. No faktem jest, że aktoreczka z niej marna, no ale ludzie... Jak ktoś ją lubi oglądać to niech ogląda. Przecież Ameryki nie odkryłaś, że ona rewelacyjna nie jest. Fani jak i antyfani o tym wiedzą. Kogo więc ty chcesz oswiecać? Po co ty te przesłania głosisz? Wszyscy fani mają zostać antyfanami, bo Megan botoks sobie wstrzykuje?

... pozdrawiam Wszystkich którzy widzą w Megan Fox coś więcej niż jakiś botoks w wieku 24 lat ! który nie został udowodniony ! a negatywne komentarze odbieram jedynie jako zazdrość ! ;-)

Megann

Tak trzymaj.! ;]

użytkownik usunięty
Megann

To masz bardzo ograniczone myślenie, bo jeśli zazdrość jest powodem krytyki, to wychodzi na to, że większość ludzi na świecie zazdrości Rebecce Black piosenki "Friday"

ograniczone myślenie masz ty , dając tak żałosne przykłady , nie lubisz jej to żegnam napisz jeszcze o niej kilka zdań jej to zwisa jak i mi , i leć dalej na inne forum zbierać sobie wrogów bo ja z tobą rozmowę zakończyłam w poprzednim poście , i nie mam zamiaru dalej z tobą polemizować o twych jakże wspaniałych racjach . Jeśli nie zazdrościsz to świetnie wręcz cudownie , rozumiem nie lubisz jej , mi nic do tego , dla ciebie jest kiepska a dla mnie nie i tak już pozostanie .

Megann

Ale jej tego nie przetłumaczysz, bo jest hipokrytką, którą nie odejdzie stąd do póki wszyscy nie przyznają jej racji. Czego nie zrobi nikt, więc bedzie to pisać cały czas i wpieniać ludzi.

użytkownik usunięty
Kubny_

Hipokrytką? Kolejny, który nie zna znaczenia słów, których używa... żenujące.
Aż mi się miło robi, jak wyobrażam sobie, jak ja Ci muszę działać na nerwy... Będę więc tu tak długo jak Ty. Już to pisałam- uroki równouprawnienia- forum stworzone jest dla fanów, ale także dla przeciwników.

Hipokrytką nie jesteś;] Po prostu jesteś ignorantką. Chcesz by inni przyznali ci rację dlatego próbujesz to wymusić poprzez poniżanie, obrażanie i czepianie się detali (przy okazji tak mało istotnych, że aż dziw bierze że cię tu rusza).

użytkownik usunięty
Megann

"ograniczone myślenie masz ty , dając tak żałosne przykłady"

A co ma myślenie do przykładu? Proces myślowy jest Ci chyba obcy, to wszystko tłumaczy... Ten przykład obala Twoją tezę, że "kto krytykuje, ten zazdrości", która jest wyjątkowo bzdurna.

"napisz jeszcze o niej kilka zdań jej to zwisa jak i mi"

Niestety, wszystko wskazuje na to, że Twoje domysły są błędne. Gdyby Fox nie przejmowałaby się tym, co o niej mówią, nie wstawiłaby na facebooka zdjęć mających dowieść, że nie wstrzykiwała sobie botoksu. Nie wstawiałaby, bo nie przejmowałaby się tym, co o niej myślą- logiczne.

"leć dalej na inne forum zbierać sobie wrogów bo ja z tobą rozmowę zakończyłam w poprzednim poście , i nie mam zamiaru dalej z tobą polemizować o twych jakże wspaniałych racjach"

Nie pochlebiaj sobie- nie jestem tu ze względu na Ciebie. Chcę, to jestem, mam do tego takie samo prawo jak Ty. Zanim zaczniesz mnie stąd wyganiać, pomyśl o odwróconej psychologii. Tylko, że moje wspaniałe racje są logiczne w odróżnieniu od Twoich.

To niech Ci się odechce, bo nikt Cię już tu nie chce.
"uroki równouprawnienia" hahah żałosna jestes najpeirw piszesz, że ci miło jak mnei wpieniasz a potem to? Zaprzeczasz sama siebie, żal mi cię.

użytkownik usunięty
Kubny_

Jedno nie jest zaprzeczeniem drugiego, bo jedno nie dotyczy drugiego. Widzę, jednak wzbudziłam w Tobie emocje.

"To niech Ci się odechce, bo nikt Cię już tu nie chce."

A ja nie chcę ludzi głupich, nie potrafiących myśleć logicznie, zaślepionych. Wolę, żeby tacy w ogóle się nie rodzili. Niestety, nie wszystko jest tak, jakbyśmy chcieli :( Dla Ciebie w tym przypadku to lepiej.

Ty naprawdę jesteś głupia, kiedy poprosiłem cie o podanie chociaż jednej mojej wypowiedzi uzasadniającej Twoje słwoa, ze jestem głupi, mam chore spojrzenie, prosiłem cie o to 2 razy i ani razu nie podałaś. Nie masz prawa o mnei tak mówic, za to ja mam, bo to co teraz napisałem jest argumentem na to, ze sama jesteś głupia i bezpodstawnie oskarżasz o to samo ludzi.

użytkownik usunięty
Kubny_

To, że masz chore spojrzenie wyjaśniłam już nie raz (ale trzeba umieć czytać). A głupotę widać po
Twoim prymitywnym rozumowaniu, zupełnie pozbawionym logiki:

"uroki równouprawnienia" hahah żałosna jestes najpeirw piszesz, że ci miło jak mnei wpieniasz a potem to? "

Na przykład to? Co ma jedno do drugiego? Nic, zupełny brak logicznych powiązań.

Jesli twój móżdżek tego nie rozumie, to wytłumacze Ci to powoli tak, żebyś zrozumiała.
Najpierw napsiałas, że robi Ci się miło kiedy ja się denerwuje a potem poto, zeby mnei dalej wnerwiać, jak poprosiłem, żebyś opuściła juz to forum, psizesz, że możesz tu przebywać tak samo jak ja. Teraz zrozumiałaś?

użytkownik usunięty
Kubny_

No, rozumiem, ale to nie ma logicznego powiązania. To nie przeczy jedno drugiemu, jak wcześniej napisałeś. Jeśli wg Ciebie to ma logiczne powiązanie, to myślenie logiczne jest Ci obce.

użytkownik usunięty
Kubny_

Określenia "móżdżek" używaj w odniesieniu do Ciebie. Chociaż lepiej byłoby "bezmózg".

Uzasadniji uargumentuj.

[...] co za zawiść na tym portalu , rozumiem nie zgadzać się z racjami innych ale żeby ich wyzywać , co za debilizm , czasami aż boję się wejść na forum bo coś skomentuje i tysiące negatywów od znawców się znajduje , a najgorsze jest to że włażą na twoją osobę bez odrobiny samokrytyki . A szkoda .

użytkownik usunięty
Megann

Jakbyś nie zauważyła, to on najpierw użył w stosunku do mnie słowa "móżdżek".

Nie masz móżdżka? Myślałam, że każdy człowiek ma móżdżek... Przykro mi, nie wiedziałam, że jesteś niedorobiona i urodziłaś się z wadą:(