Megan FoxI

Megan Denise Fox

7,1
13 601 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Megan Fox

Idę na krokiety jak wrócę ma być spokój!

Rozesmiany

Megan to mi może co najwyżej wylizać.

Rozesmiany

może skończcie, co? dyskusja dwóch osób przerodziła się w 7-stronowy spam. Tak btw nie wiem co chciał osiągnąć autor zakładając ten temat -.-

louisvuitton

Większość tematów się tak zaczyna i dyskusje trwają w nieskończoność :) żeby jeszcze było co czytać a tu same pierdoły o których można na gg pogadać :)

SecondGirl

Dokładnie. Znajdzie się jedna pierdoła co pozjadała wzystkie rozumy i zaśmieca forum zamiast być "mądrzejszą" (ale w jeje przypadku to jest niemożliwe) i ustąpić.

użytkownik usunięty
Kubny_

z tego, co piszesz, wnioskuję, że Ty jesteś pierdołą, 12letnią, nie starszą.

W takim razie współczuję Ci.

użytkownik usunięty
Rozesmiany

haha jaka burzliwa dyskusja na temat jednego pustego wytapetowanego, plastikowego beztalencia megan bez tapety jest pasztetem,to forum ma żenująco niski poziom a jej fanki,które jej bronią,bo niby są do niej podobne, są tak żałosne jak polska andżelina :P

Ale Ty mądra jestes haha

zal - i tyle;)

SecondGirl

racja ;-)

Megan bez makijażu jest pasztetem ? hahaha ty zapewne urodą nie grzeszysz ;-) ty chyba nie widziałaś/eś brzydkiej kobiety . http://e.lansik.pl/la397/b808e4e9000611ce4a15491e fakt może i mieć gorsze lub lepsze zdjęcia bez makijażu ale i tak moim zdaniem jest piękna tu chodzi o rysy twarzy ma bardzo proporcjonalną twarz bez skazy a makijaż jest tylko dopełnieniem , chodzi w nim o wydobycie atutów kobiety a Megan ma ich bardzo wiele . Nie piszę tego żeby zaraz naskoczył na mnie cały klub anty-fanów Megan więc myślę że komentarze do mojej wypowiedzi będą zbędne jeśli ktoś uważa że jest pasztetem , to podziwiam jego gust , dziękuje ; ) podejrzewam iż bronię Megan pod kątem urody bynajmniej , i tak mi strasznie przykro że jestem żenująca dla upośledzonych ludzi :<

Megann

Rzeczywiscie masz problem z umieszczeniem słowa "bynajmniej":P

platyna_2

zauważyłam , no cóż , nie mogłam zmienić edycji po kilku godzinach , ale jakoś mi nie przeszkadza użycie tego w tym miejscu.

Megann

megan to wyiebana w kosmos dupa każdy kto twierdzi inaczej to zakompleksiony smok

MilesQuaritch

o tak ;-)

Megann

mam racje, prawda?

MilesQuaritch

w moim mniemaniu zdecydowanie tak ! ;-) aczkolwiek wiesz są tacy którzy albo z zazdrości jej nie lubią i będą na siłę wytykać jej wady , albo po prostu się im nie podoba tym bardziej dziwi mnie to co tutaj robią , może się nudzą , mają mało ciekawe życie , zaraz najada na mnie oczywiście czekam na ich cudne riposty jak zawsze ;-) ale jeśli ja kogoś nie lubię a takich osób jest od grona to po prostu nie wchodzę i nie krytykuje ich np: na forum w filmweb , a tu widzę schemat jest odwrotny .

Megann

"Zazdrościć urody" kobiecie która mieszka (tutaj strzelam ) 8 tysięcy km od Polski, i z tego powodu wyzywać ją od najgorszych na jej profilu na jakimś tam portalu filmowym."

Boże,czasami się zastanawiam kto tu większe farmazony pieprzy :P

klaczek20

A czy gdy ktoś mieszka 8 tys km od Polski to już nie można mu zazdrościć urody? Jeżeli ktoś rzeczywiście zazdrości aktorce urody (mniemam, że w większości są to panie), to może wejść na portal, na który ta aktorka nie zagląda i pisząc kolokwialnie - zbesztać ją z błotem, tylko dlatego, żeby umniejszyć jej wartościowość w odbiorze innych ludzi. Wyjaśnię, żebyś znów mi nie zarzucał, że się wymądrzam:
Dziewczyna zazdrosna o Fox będzie przeinaczała fakty na niekorzyść aktorki, będzie operowała na najbardziej ją pogrążających plotkach i wysyłała fotki bez makijażu i przed ''operacjami'' pisząc, ze była wcześniej brzydka. Będzie pisała, że jest głupia, niezgrabna, brzydka, sztuczna. Będzie wyolbrzymiała wszystko to co złe i pomijała to, co mogłoby zostać odebrane jako dobre. Czy zauważyłeś choćby jedną kobietę, która Megan nie lubi i nie wpisuje się w powyższe schematy zachowań? Nie? To znaczy, ze masz do czynienia z zazdrością i mechanizmem ''wyparcia''. To jest niestety potwierdzone psychologicznie. Gdyby kobieta była neutralna i nie zazdrosna o Fox w jakimkolwiek aspekcie (nie mówię tu tylko o urodzie) to najzwyczajniej w świecie nie pisałaby pod jej tematem złośliwych komentarzy, bo w ogóle nie traciłaby czasu na zaglądanie na jej forum i szukanie plotek o aktorce. Jak to pisze Brooke, jest to logicznie oczywiste.

ScarlettOHara

Zazdrościć owszem mogą,ludzka rzecz,ale nie mów mi że Ty też w to wierzysz (w to co napisałaś). Ja bym prędzej powiedział że dziewczyny które tak "obrzucają błotem" Megan to robią to ze zwykłej złośliwości (tak mi się wydaje).Polacy(może nie tylko my) jako naród mają taką dziwną "przywarę" ,jeśli widzą że ktoś ma dobrze,ktoś coś chwali i wychwala to starają się znaleźć jak najgorszą cechę "tego czegoś" i ją wyolbrzymić (w sumie to nie wiem po co ).
Tak samo jest z Megan i jej fanami, na każdym kroku podkreślają jaka to jest piękna,seksowna urocza i inne naj (nie widząc przy tym że też ma pewne wady),i tu pojawia się x dziewczyna lub y facet którzy chcą zburzyć ten cały dobrobyt wokół Megan.Możliwe że takimi osobami kieruje właśnie złośliwość lub zawiść.
Z drugiej strony też zauważyłem że "fani"tutaj jakoś nie potrafią przyjąć do wiadomości że komuś może Megan się nie podobać,czy dla kogoś może być brzydka,kwestia gustu.Później takie "rozmowy" są wodą na młyn dla zwyczajnych trollów internetowych.
Także że teoria o dziewczynie "zazdroszczącej" Megan urody i przez to chcącej się "wyładować na jej profilu jakoś do mnie nie przemawia.

klaczek20

Choć "zawiść"to raczej spora przesada .

klaczek20

Jeżeli zazdrość jest ''rzeczą ludzką'', to dlaczego miałabym nie wierzyć? Złośliwość i zawiść nie bierze się z niczego. Zawiść to w istocie zazdrość, bo jest tą emocją, która bierze się z braku satysfakcji z własnego życia, własnych cech, które wydają nam się gorsze w porównaniu z cechami innych ludzi.
Ty postrzegasz to nieco inaczej, bo jesteś facetem. Nie wiem czym motywowane są Twoje pobudki, ale wydaje mi się, ze akurat zazdrość możemy tu wykluczyć;) Ale u kobiet przejawia się to w inny sposób. One nie koniecznie muszą być zazdrosne o to, że Megan jest piękną kobietą. Mogą być również (a właściwie przede wszystkim) zazdrosne o to, że skupia na sobie większą uwagę mężczyzn niż one, że jest uważana za jedną z najatrakcyjniejszych kobiet na ziemi, że wszyscy się nią zachwycają. Jeżeli jakiejś kobiecie Megan nie przypadła do gustu (a każdy ma prawo do własnych upodobań) to automatycznie takie zachowanie innych wzbudza u niej tak zwany mechanizm ''wyparcia'' - szukanie w innej kobiecie wszystkich mankamentów, jakie tylko można wyszukać. Takie kobiety uwierzą we wszystko, nawet w najbardziej zmyśloną i nie popartą żadnymi argumentami plotkę. Będą nieobiektywne i oczywiście będą się zarzekać, że o żadnej zazdrości nie ma tu mowy. To jest po prostu obrona.
Co do fanów. Oceniasz wszystkich stereotypowo. Ja np. jestem fanką urody Fox, bo uważam ją za zjawiskowo piękną, ale potrafię przyznać, że jest słabą aktorką i niewłaściwie kreuje swój wizerunek. Osoby o których piszesz są po prostu niejako ''zaślepione'' idealizacją kobiety, która im się podoba. To może mieć związek z wiekiem, pewną niedojrzałością i brakiem obiektywności, relatywizmu i przyjmowania cudzych światopoglądów. Uważam jednak, ze pisanie, że Fox jest brzydka jest nad interpretacją. Moze się komuś nie podobać (np. Ty jesteś fanem innego typu urody), ale pisanie, że Megan nie jest ładna nie pokrywa się z prawdą. No, chyba, ze ktoś nie widział brzydkiej kobiety.
Zawiść jest akurat słowem, które idealnie tłumaczy zachowanie takich dziewczyn.

ScarlettOHara

:) lubię rozmawiać z mądrymi dziewczynami(lub z takimi które mądrze piszą),choć czasami nie potrafię zrozumieć po co sobie na niektórych strzępisz klawiaturę.Megan jest ładna,tego nie da się w żaden sposób zaprzeczyć,ma wszystkie podstawowe cechy wyglądu pięknej kobiety ale jak sama wspomniałaś nie na każdym musi robić "oszałamiające" wrażenie.Jak dla mnie jest ładna ale nie wyróżnia się niczym szczególnym od innych piękności Hollywoodu,kwestia gustu.

Nie jestem kobietą więc mogę nie rozumieć co "u was" w głowie siedzi i jakimi aspektami "Wy"się kierujecie,może i jesteście zazdrosne że na niej skupia uwagę dużo mężczyzn a na was nie,trudno mi powiedzieć,może zostańcie gwiazdami hollywood (ciekawe czy faceci tak mają :P ).

"Nie wiem czym motywowane są Twoje pobudki, ale wydaje mi się, ze akurat zazdrość możemy tu wykluczyć;) "

Staram się "przygaszać" tych "zaślepionych " fanów Megan, choć czasami się zastanawiam czy to ma jakiś sens ;P

użytkownik usunięty
Megann

Dajesz zdjęcie, gdzie ma makijaż i piszesz, że BEZ makijażu jest piękna. Tylko to nie jest Megan Fox bez makijażu. Ona ma tam makijaż. Tak, jesteś żenująca, ale nie dla upośledzonych ludzi.

Tu jest bez:

http://patpoh.fooyoh.com/attach/3/1278766388.jpg

http://pinoytutorial.com/lifebytes/wp-content/uploads/2010/06/Megan-Fox.jpg

http://cdn.pimpmyspace.org/media/pms/c/7g/36/pv/oxnomakeup.jpg

Jest zwykła, przeciętna, jak każda. "jest piękna tu chodzi o rysy twarzy ma bardzo proporcjonalną twarz bez skazy"- wszystko to jest przeciętne, na pewno bez skazy nie jest, bo ma tłustą cerę, a rysy i tak ma zmienione przez to, co sobie wstrzyknęła, choć i tak ma przeciętne. Z proporcjonalnością też nie wiem, o co chodzi- pod tym względem też jest najzwyklejsza pod słońcem.

Czemu piszesz o tłustej cerze jakoby to była wada? Cerę normalną posiadają jedynie dzieci, niemowlęta. Po okresie dojrzewania cera staje się tłusta, mieszana, sucha... albo dalej, problematyczna. Nie są to uwarunkowania po których można stwierdzić czy ktoś jest piękny lub brzydki, Megan jak na tłustą cerę nie jest osypana zaskórnikami i zmianami ropnymi. Nie jest więc źle, widać że dba o cerę. Kolejnym plusem tłustej cery jest to, że jest ona na tyle nawodniona iż do późnego wieku nie pojawiają się zmarszczki. Reasumując według mnie Megan jest atrakcyjną kobietą.

użytkownik usunięty
platyna_2

Odpowiadam na śmieszne zdanie, że ma twarz bez skazy. Świecenie się nie jest ładne. O tłustą cerę można dbać tak, że się nie świeci. Wtedy to nie jest wada.

Mhm, czyli uważasz, że Megan Fox jest brzydka, bo jednego dnia nie nałożyła na siebie kremu matującego. Rzeczywiście, to przeważa nad tysiącami zdjęć gdzie się nie świeciła.

użytkownik usunięty
platyna_2

Muszę zaprzeczyć Twojej nadinterpretacji. Po pierwsze nie uważam, że jest brzydka, tylko zwyczajna, po drugie nie dlatego, że się świeci, tylko dlatego, że ma zwyczajne rysy, w ogóle bez makijażu nie ma w sobie uroku. Co do tysięcy zdjęć, to na wielu się świeci, a nie tylko na tych.

Cóż, nie piszę tego dlatego by Ci dopiec, ale sama jesteś dość zwyczajna. Przypominasz mi tą aktorkę z Klanu, Plebanii czy czegoś takiego co to ma długie blond włosy, chyba jest rocznik 88. Ot taka zwykła dziewojka, poza tym jak już ktoś pisał gdzieś masz małe oczy. Czytałam ostatnio, że to właśnie duże oczy są oznaką atrakcyjności wśród kobiet.

użytkownik usunięty
platyna_2

jeśli nie wiesz, to jak się ktoś uśmiecha, to oczy automatycznie wyglądają na mniejsze, przez to, że policzki się unoszą. O każdej uśmiechniętej dziewczynie można powiedzieć, że ma małe oczy. Trochę śmieszne, że dorośli tego nie wiedzą. Raczej do żadnej aktorki nie jestem podobna. Chyba pewnie wg Ciebie wyznacznikiem są włosy.

http://img.bhmpics.com/megan_fox_smile-t2.jpg

Zabawne, chciałam napisać o Tobie to samo:-) W sumie same blondynki według Ciebie są atrakcyjne... Urocze i żałosne zarazem
Lepiej się nie uśmiechaj do zdjęć, bo wygląda jakbyś miała zeza. Taka mała rada.

użytkownik usunięty
platyna_2

Nie same blondynki wg mnie są atrakcyjne, nigdzie tak nie napisałam. Jak mam poważnie brać Twoje zdanie, na mój temat, skoro cały czas wymyślasz? Kolejna głupiutka obserwacja: "wygląda jakbyś miała zeza"- stoję trochę bokiem i patrzę w bok- to niby jak maja wyglądać moje oczy? Twoich rad nie biorę sobie do serca, bo są nic niewarte.

"Chyba pewnie wg Ciebie wyznacznikiem są włosy. "
"Nie same blondynki wg mnie są atrakcyjne, nigdzie tak nie napisałam. Jak mam poważnie brać Twoje zdanie, na mój temat, skoro cały czas wymyślasz? "
Ale z Ciebie hipokrytka. Ty możesz wymyślać ale broń Boże nie mogą wymyślać inni. Typowe. Co do piękna akurat powinnaś brać moje rady pod uwagę, bo JA mam doświadczenie w tym fachu. Tak więc ty się zajmij filmami a ja się zajmę ocenianiem tego co potrafię. Zrozumiałaś? Nie jesteś ekspertką we wszystkim moja droga. Masz zero pojęcia jeśli chodzi o wygląd. Myślę, że masz szabanaście tysięcy słitaśnych foteczek, na których nie patrzysz z boku. Dlaczego wzięłaś więc najgorsze ze wszystkich?

użytkownik usunięty
platyna_2

Nie jest złe, tylko Ty musiałaś się uczepić. Widać wyraźnie, że piszesz tak, żeby mi dogryźć, puszczasz jakieś teksty o aktorce z "Klanu", wcześniej, że wyglądam jakbym była na orgii.- sorry, ale w tym nie ma prawdy i obiektywnie można przyznać, że piszesz docinki, żeby działać na nerwy (nie udało się), a nie doradzać. "Ale z Ciebie hipokrytka. Ty możesz wymyślać ale broń Boże nie mogą wymyślać inni. Typowe."- ja nie wymyślam. Nie piszę bajek w stylu podobają "Tobie się podobają tylko brunetki". Jak coś piszę, to nie biorę tego z wyobraźni, tylko na podstawie Twoich wypowiedzi. Ten tekst o włosach był prawdziwy. Albo daj zdjęcie tej aktorki i udowodnij., że nie miałam podstaw, żeby tak napisać. "Co do piękna akurat powinnaś brać moje rady pod uwagę, bo JA mam doświadczenie w tym fachu."- jesteś fotografem? Bo mam nadzieję, że nie kosmetyczką. Wg jakich kryteriów można stwierdzić, czy ktoś ma doświadczenie? Bo ja wygrywałam ogólnokrajowe konkursy plastyczne i chodziłam na różne warsztaty ze sztuki- więc wg moich kryteriów mogę powiedzieć, że mam pewne poczucie estetyki.

-,- chodziło mi o to że bez skazy czyli nie ma jakiś pryszczy , piegów itp rzeczy tworzących się na ludzkiej twarzy ma ładną cerę i czy jej się świeci czy nie to już nie moja sprawa według mnie to po prostu za sprawą kremu nie wnikam ale znając osoby z tłustą cerą wiecznie mają z nią problemy a Megan ich nie ma zatem wykluczałabym tłustą cerę to tyle , staram się tak odpowiadać żeby nikogo nie urażać bo mam przeczucie że każdy chcę się zagryźć na śmierć , a przecież nie o to tu chodzi ! czuje zawiść do innych a po prostu chyba lepiej wymieniać argumenty bez zarzucania innym błędów ortograficznych , spójności i tego czy mają rację czy nie myślę że każdy ma swoje zdanie i przydało by się je uszanować , a przynajmniej argumentując to nie obraża innych ;-)

Megann

A wiesz koleżanko że takiej twarzy jaką Ty opisujesz to nie ma ?

klaczek20

zależy kto jak uważa .

Megann

"bez skazy " mówisz &gt;&gt; http://www.sexy.banzaj.pl/galeria/megan-fox-zdjecia-14-galeria-96-13038-jpg.html
popatrz na szyje > http://www.sexy.banzaj.pl/galeria/megan-fox-zdjecia-137-galeria-96-13035-jpg.htm l

klaczek20

i co jest na tych plecach ? chyba muszę iść po okulary, chociaż żadnej wady wzroku nie mam .Ma piękne zadbane plecy bez niedoskonałości , jedynie kilka piegów które u niej uwielbiam szkoda że usunęła , to dodawało jej uroku , więc jaka to skaza , oj ludzie nie ma cie się do czego przyczepić naprawdę dla mnie Megan pozostanie moim ideałem , i naprawdę nie potrzebuje zdjęć dowodzących jej wad , bo i tak ją uwielbiam z makijażu i bez nawet bardziej , z operacjami i bez nich , z wadami które wy w niej widzicie i bez nich . za całokształt , nikt nie będzie ideałem dla wszystkich więc myślę że ta dyskusja jest bezsensowna .

Megann

Ja nie mówię o plecach tylko o szyi .
Możesz uważać ją za 8 cud świata(masz do tego prawo),ale nie pisz że nie ma żadnych znamion bo ma ,a ta żyłka na czole to..........

Poza tym nie jesteś pewna czy na tych dwóch zdjęciach widać wydzielane sebum czy też Megan najzwyczajniej w świecie nie miała na sobie jakiegoś kremu ochronnego ;]

platyna_2

ja stawiam na krem , wiem że to częsty efekt tłustych kremów ochronnych . ; )

wiesz co mi się zdaje że ona na moim nie ma makijażu chyba że tusz do rzęs zaliczymy jako pełny makijaż , moim zdaniem większość bez makijażu może być przeciętna , ale Megan jest ładna i bez , a te zdjęcia nie zachwycają fakt , jednak ja widziałam takie gdzie wygląda ładnie bez makijażu zależy od ujęcia i wielu czynników , tu ma okulary i dziwne ujęcia aczkolwiek ja nie zmienię zdania że ona jest '' jest pasztetem'' choć może nie zachwyca bez makijażu na tych zdjęciach . Oczywiście ocenę zostawiam innym jeśli komuś się nie podoba i tak twierdzi jego sprawa ja byłam bym dumna gdybym wyglądała jak Megan , chociaż nie mogę tego też tak powiedzieć bo ja sobie się podobam ale jak bym miała wyglądać jak Megan to nie pogardziła bym takim wyglądam nawet bez makijażu , ale przyznam że trochę operacji ma za sobą nos , usta zrobiły swoje w jej wyglądzie ale jeśli w dalszym ciągu idzie jej to na plus to nie mam o niej złego zdania pod tym względem .

użytkownik usunięty
Megann

Jeszcze idzie na plus, ale jak przesadzi, to nie będzie szło. Na tylu operacjach powinna poprzestać. Na Twoich zdjęciach ma pełny makijaż oczu, a oczy są najważniejsze. Ma makijaż, który ma udawać, że go nie ma. Na moich jest bez i wygląda przeciętnie.

może ma oczy pomalowane ale wydaje mi się że bardzo naturalnie , może i owszem bez makijażu wygląda przeciętnie - chociaż nie dla mnie ale takie zdjęcia się zdarzają : ) , dla mnie w każdym wydaniu wygląda dobrze , ogólnie ujmując podoba mi się jej twarz więc dlatego uważam ją za ładną kobietę , wracając do wątku o jej operacjach to faktem jest iż może przesadzić ale mam nadzieje że wie co robi : )

Megann

Takie zdjęcia zdarzają się każdej kobiecie. Żadna sztuka wyszukać w Internecie fotografie na których jakaś ''celebrytka'' wygląda niekorzystnie (jestem pewna, że w kolekcji każdego człowieka są zdjęcia, na których nie wygląda dobrze, ale nie są one po prostu udostępniane opinii publicznej).
Te zdjęcia, które mają dowodzić, że Fox jest przeciętna zrobiono przed meczem Lakers'ów na którym była aktorka. I rzeczywiście - nie miała na sobie makijażu. Fotografie podane przez Brooke to jedne z brzydszych z całej galerii, na których Fox po prostu źle wypadła, ale nie oznacza to od razu, że nie jest ładną kobietą. Zdjęcia z tego samego dnia, na których Megan wygląda o wiele lepiej:
http://megan-fox.net/gallery/displayimage.php?album=681&pos=43
http://megan-fox.net/gallery/displayimage.php?album=681&pos=39
Inne ujęcie, dzienne oświetlenie, nie widzę żadnych poważnych problemów z cerą. Bardzo ładna, naturalna kobieta.
To oczywiste, że w makijażu Fox (jak i chyba większość, jeśli nie wszystkie) aktorki prezentuje się o wiele lepiej. Przede wszystkim przyzwyczajamy się do jej fotografii na okładkach gazet, z sesji zdjęciowych i imprez okolicznościowych, przed którymi nad aktorką pracuje sztab stylistów. Co tu w ogóle porównywać?

Moim zdaniem ogromny plus dla Megan za to, że odważyła się pokazać zupełnie bez makijażu w miejscu publicznym, wśród aparatów fotograficznych i kamer! Nie dość, że nie pomalowała nawet rzęs to jeszcze założyła okulary, w których najczęściej kobiety wyglądają niekorzystnie. Biorąc pod uwagę te wszystkie przesłanki absolutnie nie uważam, żeby Fox miała przeciętną urodę. Jest jedną z niewielu ''gwiazd'', których zdjęcia bez makijażu i photoshop'a nie straszą.

ScarlettOHara

w 100% się z tobą zgadzam ;-) i na tym zdjęciu co dałaś link dobrze wygląda , ma ładną twarz i absolutnie pod żadnym względem mnie nie odstrasza w wręcz przeciwnie uwielbiam ją bez makijażu wtedy widać jej naturalne piękno przynajmniej dla mnie : ) . Ona jak niewiele gwiazd bez makijażu naprawdę mi się podoba wygląda ładnie i naturalnie cera po prostu dla mnie idealna a jak zacznie pracować nad nią sztab specjalistów to już kompletnie nie idzie oderwać od niej oczu ;-) do tego jest sympatyczna ale to już zależny jak ludzie ją dobierają , ja bardzo pozytywnie w każdym razie: )

użytkownik usunięty
Megann

http://www.latestbeauty.com/wordpress/wp-content/uploads/2009/04/megan-fox-nose- job-300x256.jp%20g

Po lewej stronie. Blizny potrądzikowe czy coś w tym stylu- więc nie pisz, że ma idealną cerę, podając zdjęcia, gdzie ma dużo tapety albo graficy zrobili jej przysługę. Chyba że to kolejny zabieg.

zdjęcie mi się nie chcę wyświetlić , a trądzika nie miała na pewno bo widziałam jej zdjęcia z młodości , a wiem że trądzik nie znika po4 miesiącach ( ma dużo zdjęć z lat szkolnych i ani śladu po trądziku) wiec było by widać na zdjęciach nikt jej przysług zapewne nie robi , bo widziałam ja bez makijażu i ani jednej blizny nie ma a zdjęcie nie było kompletnie Photoshop'owane to da się rozpoznać , może miała trochę blizn jak i piegów ale widocznie dzisiaj technologie są tak rozwinięte że nie ma już po nich śladu ; ) dla mnie jest idealna i taka już raczej postanie , grywa od nastolatki z serialach i nie zauważyłam tego wiec już nie narzucajcie jej czegoś czego nie ma i nie miała .

użytkownik usunięty
Megann

http://visboo.com/img/new/megan_fox_01.jpg

Nie napisałam, że to na pewno blizny potrądzikowe, nie wiem dokładnie, co to za dziury na policzkach. Jak to nikt nie robi jej przysług? To żart?