a zresztą co z tego ze miała małe blizny (podejrzewam ze przez ospę) ... nie rozumiem , teraz może robią jej przysługi , bo ma pieniądze i i bardzo dobrze niech robi co chcę ! jak by się miało takie kwoty jak Megan nie jeden by sobie robił przysługi , co w tym złego skoro to jej życie , nie rozumiem po co nadal wytykasz jej wady ? to naprawdę nie ma sensu , po prostu jest piękna a jeśli ktoś uważa inaczej to niech szuka własnych ideałów .
Chciałabym żebyś miała blizny potrądzikowe:-) Zobaczyłabyś wtedy jak ciężko i drogo takie cholerstwa trzeba usuwać (neoderma, mikrodermabrazja).
Niestety dla Ciebie, nie muszę się z tym męczyć. Chciałabyś z czystej złośliwości? Stan cery Foxy nie sprawia mi satysfakcji, ale śmieszy mnie, że ktoś pisze, że jest idealny. Bo to kłamstwo.
Straszne, moje życie straciło całkowicie sens! Nie z czystej złośliwości tylko dlatego, żebyś wiedziała że to nie od człowieka zależy jaki ma typ cery. To nie jest kwestia higieny tylko hormonów. Masz suchą cerę? Bo jeśli masz chociażby mieszaną to idealna nie jest, zapewne masz szerokie pory na nosie gdzie często pojawiają się zaskórniki. Jeśli zaś masz suchą to się łuszczysz, możliwe że masz rozszerzone naczynka :(( Dodatkowo zmarszczki Ci się zaczną pojawiać przed trzydziestką. Ojoj.
Jeśli zaś uważasz, że masz cerę normalną to albo nie przeszłaś sukcesywnie etapu dojrzewania, albo po prostu jesteś dzieckiem.
"Nie z czystej złośliwości tylko dlatego, żebyś wiedziała że to nie od człowieka zależy jaki ma typ cery. To nie jest kwestia higieny tylko hormonów." Naprawdę? Nie wiedziałam. To jest TEŻ kwestia higieny. Na pewno jak nie je się ketchupu czy chipsów problemy z tłustą cerą są mniejsze. MAM CERĘ NORMALNĄ. To, że jest najrzadziej spotykana, nie znaczy, że nie istnieje. Nie mam ani zaskórników, ani się nie łuszczę, ani nie mam rozszerzonych naczynek. Cera idealna istnieje, tylko jest rzadko spotykana. Nie pocieszaj się tym, że każdy ma jakieś problemy z cerą, bo to nie prawda. Jak widać, niektórzy mają te szczęście.
"Na pewno jak nie je się ketchupu czy chipsów problemy z tłustą cerą są mniejsze."
Znam wiele znajomych, które mimo iż prowadzą zdrowy tryb życia mają problemy z cerą (i to dość spore). Zaskoczona?
"MAM CERĘ NORMALNĄ. To, że jest najrzadziej spotykana, nie znaczy, że nie istnieje. "
Cera normalna istnieje. U niemowląt i dzieci. Jestem kosmetologiem, nie wciśniesz mi kitu że znasz się na ten temat lepiej ode mnie. Lepiej się trzymaj tematu swoich włosów, opowiedz nam jak to samodzielnie je sobie farbujesz i skracasz, bo robisz to sto razy lepiej jak fryzjerka. Jesteś zdrowo walnięta w system, tyle ci powiem. Zdaje ci się, że jesteś ekspertem we wszystkim, ale wiesz... jak będziesz łapać za zbyt wiele ogonków to kiedyś możesz dojść do wniosku, że Twoja wiedza na KAŻDY temat jest wręcz znikoma, tyle co podstawy.
A czy cera ''idealna'' to nie po prostu cera bezproblemowa?
Ja mam cerę problemową (tak to nazywa moja pani dermatolog;)) i rzeczywiście bardzo ciężko, długo i kosztownie się to leczy. Chipsy, ketchup czy czekolada mają niejako wpływ na jej pogorszenie, ale odstawienie tych rzeczy wcale nie gwarantuje ogromnej poprawy. Trądziku jako tako nigdy nie miałam, ale niestety występuje u mnie tendencja do pojawiania się zaskórników, przebarwień czy ''świecenia'' (nie wystarczy przetrzeć twarzy tonikiem, ani nałożyć ogromnych ilości innych preparatów żeby się tego pozbyć).
Ja z kolei mam koleżanki, którym cera zaczęła się psuć dopiero po dwudziestym roku życia (miały właśnie bardzo ładne twarze, bez zaskórników, naczynek - zawsze im zazdrościłam tych pięknych cer, ale niestety natura obdarowuje je teraz widocznymi zmarszczkami mimicznymi czy bruzdami, których u mnie nie ma).
Nie wzięłam tych zdjęć, bo są najgorsze, tylko na nich patrzy w obiektyw (przynajmniej na 2), w odróżnieniu od Twoich, gdzie patrzy w Ziemię- tak każdy może dobrze wyglądać.
nie każdy , znam takich co lepiej wyglądają jak patrzą na obiektyw . Na Twoich zdjęciach Megan i tak mi się podoba , pewnie jak zdjęła by okulary i zrobiła inną pozę wyglądała by dobrze , no cóż po prostu lubię ja i akceptuje bez makijażu jak i w nim , ma takie zdjęcia bez makijażu gdzie wygląda naprawdę dobrze : ) a są takie zdjęcia gdzie nawet bogini może wyjść kiepsko każdemu się zdarzają .
Droga Brooke, chcielibyśmy zobaczyć twoje zdjęcia bez obróbki photoshopa. Bądźmy konsekwentni - myślę że niejeden mankament się znajdzie.
No, nawet Ty. Ale wolałaś się gorączkować, że widać na nich Twoją twarz i twierdzić, że jesteś od kogoś ładniejsza. Ale Fox przecież nie może. Ona wygląda przeciętnie i żeby to potwierdzić trzeba było wrzucić kilka jej fotek na których ją uchwycono ze złej perspektywy. "Sama wrzucam fotki z zakrytą twarzą i uważam, że jestem ładna, ale Fox jest przeciętna a fotki z zakrytą twarzą się nie liczą, bo nie patrzy w obiektyw'. Ehhh...
Rihanna w teledysku SOS też była bardzo bardzo brzydka. Zobacz jak się świeciła, co z tego, że to olejek i rozświetlacz?? Ale świeciła się! http://www.listen-free-music.com/Rihanna/images/rihanna-SOS.jpg
Moja choinka w tym roku będzie matowa.
Kolejny raz przeinaczasz, używając sarkazmu, znowu wytłumaczysz się argumentem "to był sarkazm"? Co ma sarkazm do przeinaczania?
Nie. Laska się świeci a to znaczy, że jest brzydka. Nie przeinaczam, to ty po prostu nie potrafisz pisac tak by ludzie to należycie odbierali. To ty masz problem z wysławianiem się dziecko!
Właśnie dajesz popis "genialnego" myślenia. Popisz się też wiarygodnością i udowodnij. Daj mi cytat, gdzie napisałam, że jest brzydka, bo się świeci. Pokaż w ogóle, gdzie napisałam, że jest BRZYDKA.
Tobie trzeba wszystko jak dziecku tłumaczyć... Ja pierdziele, w jakim państwie ja żyję. Hindus posługujący się łamaną polszczyzną by zrozumiał, ale Pani Brooke po pięciu studiach doktoranckich nie rozumie!
Napisałaś, że kiedy cera się świeci to jest brzydka i jest to wielka wada jakoby wykluczało Megan jako osobę piękną. Uznałaś iż jest ona przeciętna, bo jej się cera zaświeciła. Jeszcze coś? Ach... na tym zdjęciu Twoje włosy wyglądają trochę na przetłuszczone. I te odrosty... A minkę zrobiłaś jakbyś miała przepoconą bieliznę odwróconą na drugą stronę. Układ ciała wskazuje na to, że podczas robienia zdjęcia byłaś związana taśmą izolacyjną.
i wciąż nie zacytowałaś. Pewnie Ci głupio przed samą sobą? Wychodzisz na idiotkę po raz enty. żal mi Cię, naprawdę. Szczerze współczuję. Musisz mieć ciężko w życiu- dorosła baba z poziomem inteligencji mniejszym niż gimnazjalista.
"wszystko to jest przeciętne, na pewno bez skazy nie jest, bo ma tłustą cerę,"
"Świecenie się nie jest ładne."
Serio, nie chcę mi się z Tobą gadać, bo jesteś glupsza jak but. Jesteś załosna, masz poważne problemy emocjonalne. Jesteś nikim a wydaje Ci się, że jesteś wszystkim. Na tym wlaśnie polega Twoja głupota. Próbujesz z siebie zrobić ekspertkę w każdej dziedzinie, a gruncie rzeczy łapiesz za wiele końców w żaden się nie zagłębiając. Dodatkowo uważasz, że zatrzymałam się na poziomie gimnazjalisty co jedynie udowadnia to iż nie znasz się w ogóle na ludziach, bo wiele razy Ci udowodniłam, że w głowie coś mam. Jesteś jednak zbyt wielką ignorantką by to przyznać. Tutaj kolejna Twoja głupota wychodzi. Jesteś głupia w wielu dziedzinach, najbardziej jednak - w życiu. Życzę szczęścia i więcej pokory. Teraz gówniaro łaskawie zajmij się realem, bo widzę że ci filmweb mózg zjada. Na bank odpiszesz znowu coś debilnego przy tym obrażając moją inteligencję. Zauważ tylko, że ja Twojej inteligencji ani razu nie obraziłam;) Bo koteczku, można być inteligentnym a mimo tego głupim. I ty właśnie taka jesteś. Nara lambadziaro.
"[jest piękna tu chodzi o rysy twarzy ma bardzo proporcjonalną twarz bez skazy]- wszystko to jest przeciętne, na pewno bez skazy nie jest, bo ma tłustą cerę"
To jest cały cytat. Chodzi o to, że nie ma twarzy bez skazy, Ty z tego wywnioskowałaś, że sądzę, że jest brzydka, bo ma tłustą cerę. Brawo, niedługo dorównasz myśleniem tomucho. Widzisz, ja Twoją głupotę zauważyłam już dawno temu- i dalej twierdzę, że jesteś tępa. Nie miej mi tego za złe- sama chętnie dajesz popis głupoty, wprawdzie nieświadomie, ale to już Twój problem.
"Dodatkowo uważasz, że zatrzymałam się na poziomie gimnazjalisty co jedynie udowadnia to iż nie znasz się w ogóle na ludziach, bo wiele razy Ci udowodniłam, że w głowie coś mam. Jesteś jednak zbyt wielką ignorantką by to przyznać"
Bo jesteś mało inteligentna. Kiedy udowodniłaś, że masz coś w głowie? Jak na razie kilka razy pokazałaś, że jesteś tępa, i bardzo sfrustrowana (jakby Twój umysł nie pojął: żarty, docinki, jakieś teksty o mojej życiowej głupocie- swoją drogą, kto to pisze... itd.)
Nie pisz nic o pokorze. Gdybyś chociaż była w miarę inteligentna, sama byś dostrzegła, że nie masz pokory. Ale nie jesteś, więc wstrzymaj się z wydawaniem opinii na temat innych, zanim ośmieszysz samą siebie.
"Próbujesz z siebie zrobić ekspertkę w każdej dziedzinie, a gruncie rzeczy łapiesz za wiele końców w żaden się nie zagłębiając."
W jakiej dziedzinie robię z siebie ekspertkę? Podpowiem: w żadnej, ekspert to ktoś wybitnie znający się na swojej dziedzinie, ja nigdy nie napisałam, że mam wiedzę absolutną z czegokolwiek, ale Rozumiem, że błąd polega na nieznajomości języka, którą też się często nieświadomie popisujesz. Mam większą niż Wy wiedzę z filmu i języka- to jasne, sama o tym wiesz. "w każdej dziedzinie"- niech zgadnę, chodzi o to, że zazdrościsz mi cery... Mam cerę bezproblemową- czyli normalną, wcale nie suchą. Żeby to stwierdzić trzeba być ekspertem- wg Twego złego rozumienia tego słowa kosmetyczka też jest pewnie ekspertem? Powołam się więc na jej autorytet.
To jest wiedza podstawowa, a wiedzę podstawową może mieć każdy. Ty może nie masz wiedzy z innych niż Twoja dziedzin, ale nie zakładaj, że ktoś też jest ignorantem. Nie mierz ludzi własną miarą.
Odpisz, jak się uspokoisz, i nie powyrywaj sobie wszystkich włosów.
w tym momencie obrażasz samą siebie, ale jesteś taką kretynką, że nawet nie załapiesz, o co chodzi.
Serio, dyskusja z Tobą nie ma żadnego sensu. Jesteś głupsza od dresów, powinni o Tobie dowcipy pisać.
napisałaś, że stwierdzono u Ciebie upośledzenie w stopniu umiarkowanym, wypowiadanie się na temat głupoty innych w Twoim przypadku jest niestosowne.
Łżesz jak pies:-) Ale ty żałosna jesteś. Ja tu ci sama prawdę piszę, a ty nie wiedząc co zrobić (prawda w oczy kole) kłamiesz i zmyślasz na mój temat. Słabiutko dziecko, słabiutko.
Widziałem ją bez makijażu , zwyczajna locha ... 1/10 jako aktorka, w żadnym filmie dobrze nie zgrała... za ryj 6/10 oczywiście z makijażem ... :)) całokształt 2/10
jesteś poiebany locha to określenie grubej dziewczyny a wątpie czy Megan ma nadwagę.Za twarz 8/10 z makijażem za to pełna dycha.