Heh, spoko:D Warto było spróbować.
Pewnie dlatego jesteś taki zgorzkniały by tworzyć multikonta i najeżdżać na ludzi...
taa np. na Ciebie , że Ci chodzi o Megan ? daj spokój, obrończyni uciśnionych
kobieto jaj se robie i nie tworzę multi
Nie bronię Megan tylko mojego przyjaciela;] Wiem, że sobie jaja robisz, dlatego uważam, że to Twoje multi. Ale nie możesz powiedzieć, że nie obrażasz, bo obrażasz. Fakt, że w zabawny sposób itd...;p Dobrze, że nie traktujesz dyskusji tutaj na serio tak jak to Brooke robi łamiąc sobie paznokietki stukając nerwowo w klawiaturę;p
:))) Jesteś inteligentna więc nie będę już tutaj marudził, co do Brooke to...nawet żadnego jej komentarza nie czytałem więc nie będę się wypowiadał.
Nie podobała mi się jedynie Twoja wycieczka w kierunku mojej mamy ;), to było słabe. A wiem, że piszesz z sensem i z humorem
Odnoszę wrażenie, że Ty tego swojego przyjaciela na oczy nie widziałaś ale to już nie moja sprawa, równie dobrze moge napisać, ze wyglądam jak James Franco. Chociaż tak naprawdę jest od niego przystojniejszy.
Wycieczka w kierunku Twojej mamy również była żartobliwa. Zdaje sobie sprawę, że to na niskim poziomie, ale obniżyłam go troszuńkę, bo Twój tekst o tirówkach również nie był najwyższych lotów;p Widziałam tego swojego przyjaciela na oczy, dlatego wiem co piszę;) James Franco... hm, gustuję bardziej w jasnookich mężczyznach typu Edward Norton;p Jeśli chodzi o wygląd to nie ma ani kobiety ani mężczyzny, którzy pasowaliby pod względem wyglądu każdemu. Ważniejsze jednak jest to, że jesteś pewny siebie i świadom tego, że jesteś przystojny. To bardziej pociąga aniżeli sam wygląd:-)
co do jej botoksu bo ktoś twierdził że robiła sobie , pamiętamy jak wrzuciła gdzieś zdjęcia dowodząc tego że nie ma botoksu jednak niektórzy twierdzili coś że linia czoła nie może się tak ułożyć to jedno ze zdjęć zrobionych przez paparazzi wątpię by Megan je znalazła i dorobiła sobie zmarszczki , wiec moim zdaniem botoksu nie miała . http://www.listal.com/viewimage/2395930 , http://www.listal.com/viewimage/2395926 to zdjęcia : )
A moze te zdjęcia przerobili paparazzi..? Ciekawe jaką kolejna zlotą teorie zasadzi nam "Brooke". Bo to raczej zaburza jest tok myslenia w tej sprawie. Za to mój jak najbardziej mocniejn utwierdza. ;)
Nie zaburza. Czoło nie ma znaczenia dla wyglądu tym wieku. Ma coś w policzkach, to jest niepodważalne.
A Ty co chirurg plastyk? Zostaw piękną Megan w spokoju , i tak jej nie dorównasz...
Nie rozumiesz że Twoja krytyka idzie w próżnię?
Nie. Brooke może być i po zawodówce, ale ona urodziła się ze znajomością na wszystkie tematy. Och, nigdy się nie myliła. Och Aduś... podobno jestem głupią hipokrytką;p To ci zonk...:D
Nam Wielkim nie wolno się przejmować opinią maluczkich - nie przejmij się nią.
My Mądrzy zawsze będziemy krytykowani/
Dobrze prawisz, Ojcze. Nędzny żywot jej skoro twierdzi, że jest ważniejsza czy silniejsza od Nas, nieśmiertelnych mędrców.
Gdzies tam wczesniej przeczytalam, uwazasz, ze MilesQuaritch jest przystojny.Dziwne to birac pod uwage fakt, ze rowniez On uwaza cie (jako jedna forumowiczke) za ladna :)
Nie lubie takiego "slodzenia" ...falszywe to wszystko:)
Żartowałem chciałem cie sprowokować do kłótni:)
Nudziło mi się a do psychologów nic nie mam. Sam jestem psychiatrą.
a platynkę poznałeś w pracy? mam nadzieję, że db. leki jej przepisujesz. Żart, bo nie wierzę, że jesteś psychiatrą.
niski poziom dowcipu. Współczuję, pewnie masz kobietę bez biustu i wylewasz swoje frustrację na innych. Smutne.
Taaa haha i pojawi sie "internetowy romans" pozniej zostaniecie para az w koncu ŚLUB haha a wszystko dzieki FW....
Ehhh ..slodzcie sobie ile chcecie :)
Nie jest do tego zdolna. Jest zbyt dumna i skończy w piekle jak nie zmieni swego postępowania. Narcyz, zapewne przegląda się w lustrze 200 razy dziennie.
jeśli to napisane w celach humorystycznych, to skończcie, bo macie prymitywne poczucie humoru, typowe dla bezmózgich mas, ehhh
Ty się nie zachowujesz, ja trzymam Twój poziom. Nie ośmieszaj się więc po raz kolejny.
Bierzesz nad wyraz poważnie, bo się denerwujesz dumna istoto. Niedługo powyrywasz sobie swoje blond kłaczki, bo wiesz, że się mylisz tylko nie potrafisz tego przyznać publicznie.
znowu projekcja. Ciekawe, że ja potrafię uzasadnić, a Ty tylko rzucasz oszczerstwami (co przypisujesz mi, ale to znowu projekcja).