Cała jest sztuczna i plastikowa.Poprawiony nos,piersi,kości policzkowe,kolagen w
ustach,doczepione włosy.Szkoda że niegdyś ładna laska zrobiła z siebie lalę z sex shopu.
Smutne też że młode kobiety chcą wyglądać jak ona-bo większosć lasek po takim ''tuningu''
jak foxówna wyglądało by podobnie.
Przesada. Takie są standardy w Hollywood i tyle. Mimo tego, nie wszystkie aktorki wyglądają tak dobrze. I naprawdę, nie z każdej dziewczyny można "wycisnąć" taki efekt.
Przesada. Takie są standardy w Hollywood i tyle. Mimo tego, niewiele aktorek wygląda tak dobrze. I naprawdę, nie z każdej dziewczyny można "wycisnąć" tak dobry efekt.
Może dlatego nie wygląda, bo woli naturalność. To się im ceni. Jest taki mądry cytat: "Lepiej być najgorszą wersją siebie, niż najlepszą kopią kogoś innego". I taka jest prawda. A już nie przeżywaj z tym efektem, bo Megan takim ideałem nie jest, brzydka nie była nigdy, ale to jak większość dziewczyn, i gdyby faktycznie udały się na poprawki tego i owego, to każda wygladała by pięknie, tylko po co? Jaki ma sens chwalenie się swoją pięknością, skoro jest się z pod skalpela. To tak jak nasza słynna Doda, ciągle mówi o swoim biuście, a tak naprawdę to dwa silikony, i czym tu się chwalić. Szkoda gadać.
Chwalić się można czymś co się samemu osiągnęło, np. wiedzą. Wygląd o niczym nie świadczy, a kobiety poddające się operacjom wg mnie nie szanują swojego ciała, poza tym stawiają wygląd na piedestale co jest bardzo płytkie. Bardziej atrakcyjna jest kobieta przeciętnej urody, która potrafi więcej zaoferować niż ładną buźkę.
Dokładnie, zgadzam się. Ale w tych czasach niestety wygląd bierze górę nad inteligencją, bynajmniej w wielu przypadkach
W przypadku kobiet zawsze wygląd brał górę - kobiety nie mogły się z mężczyznami równać co do siły lub inteligencji, wiedzy technicznej itd.
To właśnie w ostatnich stuleciach sytuacja się zmieniła.
inteligencja jest równie ważna,jak i wygląd. a Megan go nie brakuje.Wie co powiedzieć,umie się wysłowić,podziękować w wywiadach,gdy ktoś ją pochwali. nie gadajcie już głupot.
"Podziękować w wywiadach", no błagam Cię, każdy głupi to umie, już nie przesadzajmy. Pozatym z tego co ja czytam, to właśnie Megan nie ma opinii zbytnio mądrej, więc chyba czytamy co innego.
No widzisz, dziękuje, kiedy ktoś ją chwali - zawsze jakaś umiejętność ;))))))))
Może robi to z większą gracją niż inne gwiazdy.
Ładnych dziewczyn nie ma tak znowu wiele. Zdecydowanej większości te wszystkie zabiegi nie pozwoliłyby osiągnąć poziomu Megan.
Natomiast w Hollywood żadna kobieta nie "woli naturalności". Wszystko, co widzisz w telewizorze/na monitorze/w gazecie jest w sporym stopniu sztuczne (chyba, że amatorskie zdjęcia wykonane przez paparazzi, które zdajesz się lubić wklejać). Tyle, że inna znana aktorka jest sztuczna i średnia, a Megan jest sztuczna i piękna.
Osobiście wolałbym, żeby moja partnerka nie powiększała sobie biustu, ale staje się to normą, więc trudno kogoś obrażać za taką decyzję.
Ładnych dziewczyn nie ma? Oo, to nowość, bo szkoda, że chodzę do szkoły, po ulicach, i widzę mnóstwo ślicznych dziewczyn, przy, których Megan wymięka, więc rozejrzyj się trochę. Pozatym co innego jest, gdy przerobią jakąś gwiazdę w photoshopie, a inaczej, jak ona sama się operuje. Ani tego, ani tego nie popieram, ale photoshop to przynajmniej tylko program, i taka osoba nie idzie pod skalpel.
Są, ale niewiele ich. Będzie może z 15%, a tych "ślicznych" mniej niż 1%. Prawdopodobieństwo spotkania na ulicy dziewczyny o urodzie Megan podczas jednego spaceru jest niewielkie. Ale tutaj się nie zgodzimy, bo przecież masz inny gust i wymagania.
zrozum! nie porównuje się zwykłych ludzi do takich plastików jak megan. która dziewczyna z ulicy jest po trzech operacjach plastycznych ? lub która zagęszcza sobie włosy i wstrzykuje regularnie botoks w usta?
trochę logiki.
Ale wiesz co, momentami to wydaje mi się, że Ty prowokujesz tą swoją głupią gadką... Nie chce mi się wierzyć, żeby ktoś miał taki płytki tro myślenia. Megan, Megan, Megan. Jeszcze by Ci ta jej uroda bokiem wyszła, jakbyś chciał pogadać, a ona byłaby zajęta poprawianiem makijażu wiecznie.
Fajna uroda.. zedrzesz z niej tapetę i cały czar pryska. No naprawdę. Nic tylko pogratulować..
tak. kompleksy pewnie miała niezłe..
i jak ktoś jest ładny to nie potrzebuje operacji. np. taka natalie portman jest o wiele lepsza od megan.
choć może fani plastików się nie zgodzą..
to co byś z nią najchętniej robił? :)
hahahaha, bo jakoś nie sądzę, by silikony były kuszące. *.*
bo jak o to chodzi, to szczerze mówiąc lepiej na tym wyjdziesz jak kupisz sobie dmuchane poduszki. ot co. taka sama naturalność. :)
Silikony - nie silikony, można sobie pogadać na forum, a prawda jest taka, że jakby się taka Megan wypięła, to cała teoria natychmiast idzie w kąt.
jak ktoś ma coś w głowie, to nie. ; )
zresztą .. lubisz kościste dekolty? takie, że wystają żebra? no to jak tak, to powodzenia.
megan nadaje się w sam raz.
Rozumiem, że jesteś facetem i patrzysz z innej perspektywy i oczy masz nieco u dolu... Doceniam to, że jesteś jednym z wielu mezczyzn i niczym sie nie wyrozniasz od standardow:) Podejrzewam jednak, że wspaniala poobstrzykiwana Fox nie zwrocila by na ciebie uwagi, chyba ze bys sobie zrobil operacje grzybka.
O właśnie. Megan lubi dojrzałych facetów,a nie wymoczków w stylu Zaca Efrona. A kones3r pisze jak inteligentna osoba i na pewno taki jest. ludzie.
Tak. Bo cię popiera. A reszta jest głupia i szalona. Dziewczyno, trochę obiektywizmu, proszę.
nie o to chodzi. ale czepiacie się Fox,a mówicie o dziewczynie z tapetą i wulgarnymi fotami jak z Playboya,że jest śliczna. gdzie tu sprawiedliwość ???
... Tutaj, że ta dziewczyna która się wybiła (i sie nie dziwie ze duzo 16 latek jej zazdrosci) nie pcha sie na duże ekrany. Nie robi czegos czego nie potrafi robić tylko studiuje medycyne czym sie pasjonuje. Dlatego.
http://www.youtube.com/watch?v=GI2CErIA-i4
No tu jakiś koleżka dostał od niej prezent (od 0:20), chociaż mnie coś takiego by nie satysfakcjonowało ;)
Wydawało mi się, że wklejałaś zdjęcia tej aktorki bez makijażu. Może uczynił to ktoś inny, w takim razie przepraszam.
chyba coś słabo widzisz. mnóstwo jest ładnych dziewczyn. i trzeba sobie przyznać : Megan przed operacją wyglądała jak przeciętna dziewczyna z ulicy. i większość normalnych dziewczyn byłaby piękna, gdyby ktoś poprawił im nosy, usta, biust, doczepił i zagęścił włosy ( stąd nie rozumiem zachwytów nad jej włosami, bo to nie jest żadna jej zasługa.. ) , gdyby ktoś dał im stylistów, najlepszych fryzjerów i ciuchy od tych wszystkich projektantów. z takim arsenałem każdy byłby idealny.
Jezus. niektórym operacje nie pomogą. LiLo zrobiła sobie operacje,napompowała usta i jak wygląda?