Megan FoxI

Megan Denise Fox

7,1
13 852 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Megan Fox

Cała jest sztuczna i plastikowa.Poprawiony nos,piersi,kości policzkowe,kolagen w
ustach,doczepione włosy.Szkoda że niegdyś ładna laska zrobiła z siebie lalę z sex shopu.
Smutne też że młode kobiety chcą wyglądać jak ona-bo większosć lasek po takim ''tuningu''
jak foxówna wyglądało by podobnie.

użytkownik usunięty

Cóż. To, że jesteś przed miesiączką nie znaczy, że musisz wchodzić na filmweb i zmieniać komuś ocene z 8 na 1...

użytkownik usunięty
kones3r

Pozowała do zdjęć. Otworzyła buzię z takim zamiarem by patrzyli jaka to ona seksowna jest. Chyba ze mówiła coś inteligentnego do siebie. Wtedy trzeba by bylo brac pod uwage jej zdrowie psychiczne.

użytkownik usunięty

tak w ogóle- siema ludzie. :D

użytkownik usunięty

Widzę, że już nie ma nikogo inteligentnego do dyskusji.

użytkownik usunięty

jak fox otwiera buzię,to nie ma w tym nic dziwacznego. pasuje jej to . :) a u kristen.... buu. no cóż. jedno wielkie nieszczęście.
''cake eaters'' dowodzi,że ona tylko umie otwierać paszczę i nic więcej . :3 :3

użytkownik usunięty

Mówimy o Megan. Czytaj ze zrozumieniem.

użytkownik usunięty

tak,ale znowu mieszacie w to kryśkę. :)

użytkownik usunięty

Ja nikogo nie mieszam. Piszę na temat Megan. Więc zejdź ze mnie. Widzisz, ja przynajmniej się nie wstydzę swojego wygladu. Na MM mam zdjecia niepozowane i nieprzerabiane, poniewaz prezentuje tam jedynie swoje prace. Zrob sobie zdjecie ze spontanu, pokaż się nam jaka z Ciebie kopia Megan. Udowodnij nam, że jesteś piękna. Jeśli chodzi o mnie to możesz się liczyć ze szczerą oceną, ponieważ ja oceniam obiektywnie a nie pod wplywem emocji i uprzedzen. Póki siebie nie pokażesz będę twierdziła, że piszę z zakompleksioną 80kg nastolatką. I zdania nie zmienię. Bo znam wielu ludzi, którzy są mocni jedynie w gębie a jak dochodzi co do czego to podwijają ogon, kręcą i mataczą. Nie lubię matactwa.

użytkownik usunięty

w ' cake eaters ' grała bardzo dobrze.

użytkownik usunięty

GETup_ nie poruszaj tematu Kristen, bo będzie made biadoliła cały dzień. Jeszcze ci nerwy puszcza i postanowisz usunac konto czego nie chcemy.

użytkownik usunięty

ah, a niech sobie biadoli. tak się składa , że ten upał mnie wykańcza i mam ochotę się na kimś wyżyć. :D

i nie wiem czy można tak łatwo usunąć konto. pisałam do nich w tej sprawie już dawno, dawno ( nawet o tym zapomniałam , dopiero teraz mi się przypomniało ) i nie nie odpisali, ani nic..

użytkownik usunięty

ja uwielbiam takie dni:) w koncu nabiorę trochę kolorów od słońca... bo solarium mnie nie przekonuje. ba, jestem wrecz dumna z tego, ze nigdy w zyciu nie bylam na solarium:) i nigdy nie pojde.

użytkownik usunięty

szczerze mówiąc to ja też nigdy nie byłam i nie zamierzam. jakoś ta '' trumna '' mnie nie przekonuje. zresztą mam fobię po oglądnięciu ' oszukać przeznaczenie 3 ' bodajże. :D
i też lubię taką pogodę, ale na wakacjach. a nie jak idę na zakupy i prawie umieram. aha, no i jeszcze jak wiem, że czeka mnie fizyka. wtedy naprawdę.. 30 stopni jest bardzo pocieszające. :D

Ja to samo, nigdy nie byłam na solarce, i też nie pójdę. Od razu mam czarne wizje, i właśnie też po "Oszukać przeznaczenie 3", chociaż wiem, że to wymysł, ale jednak :)

użytkownik usunięty
Camilla3

Ja po oszukac przeznaczenie chcialam isc na solarium:) ah lubie takie ryzyko:)) ale stwierdzilam, ze jednak to nie warte mojego dlugoletniego stazu bez solarium;pp

Heh, ja kiedyś miałam plan iść, (jeszcze przed filmem), ale zrezygnowałam jednak, wolę prawdziwą opaleniznę, chociaż nie potępiam solarium, ale w normie. Nie podoba mi się ktoś na maxa zjarany solarką, to mnie odpycha. ;)

użytkownik usunięty
Camilla3

Ja nie lubie pomarańczowych ludzi... Ani czerwonych jak buraki. Też mnie tacy odpychają. Całe szczęście, że się opalam od razu na brąz:)

Ja też. Chociaż właściwie to rzadko jestem tak bardzo opalona, jakoś nie lubię na słońcu długo przebywać, więc z tym opalaniem to różnie bywa. Chyba, że jestem na wczasach, wtedy wracam brązowa, przez samo spacerowanie, ale żeby się tak położyć i leżeć, to jakoś nie przepadam ;)

użytkownik usunięty
Camilla3

Heh ja uwielbiam leżeć plackiem na słońcu:) Biorę jakoś książkę i heja.

użytkownik usunięty

hahahaha. mam się pociąć ? bardzo dobrze? otwierała japę,zachowywała sie jak nienormalna. :)

użytkownik usunięty

a potnij się. proszę bardzo. ;)

i nie . zagrała dobrze. nie znasz się po prostu.

użytkownik usunięty

i tak poza tym to nowy język pokemonów ? bo nie wiem co to ma być ' : 333 ' . co ta minka okazuje? radość, smutek?

użytkownik usunięty

A to ciekawe, że baby__doll zniknęła w środku dyskusji i kilka minut pozniej pojawila sie made... Zdaje sie, że ma jedno konto do pisania na poziomie a drugie do bluzgania i robienia z siebie ... - tyle na ten temat.

użytkownik usunięty

haha, no wiesz. to, że made i baby doll to jedna i ta sama osoba, to już chyba wie każdy na tym forum. ; )
swoją drogą : mi by się nie chciało co chwilę logować się i wylogowywać. ma dziewczyna nerwy.

użytkownik usunięty

Eh, za duzo tego. Po co komu takie rzeczy... Chyba nigdy nie zrozumiem.

użytkownik usunięty

skończcie już z tym. :< a zresztą,mi to zwisa.

użytkownik usunięty

a ty skończ z tym ' : < ' .

użytkownik usunięty

nie,ta emotikonka mi się bardzo podoba. :)

użytkownik usunięty

a różowe ściany lubisz?

I jak się Kinderbal udał w urodzinki? :D

użytkownik usunięty
Camilla3

no właśnie. jak było?

i kiedy wrzucisz jakieś foteczki z urodzin? ;)

użytkownik usunięty

Jesteś tak dobra w kłamaniu, że już sama wierzysz w swoje kłamstwa. Interesujące.

Megan otwiera buzie i wygląda jakby myślała ''to komu mam zrobić loda ''Facetów to kręci

użytkownik usunięty
ulisseska1989

:) no pojemną ma tą buzię. Nie no fakt jest taki, że Megan jest ładna, ale czasami zdarzają jej się wpadki. Tyle na temat.

użytkownik usunięty

ja to się nie wypowiadam na ten temat. mogę ją oceniać jedynie przed tymi wszystkimi metamorfozami i stwierdzam, że była taka sobie.

użytkownik usunięty

A ja stwierdzam, że była ładna. I jest ładna. Jeśli się nie zeszpeci brwiami, nie zrobi sobie pomaranczowej twarzy... to jest ładna.

użytkownik usunięty

no kwestia gustu. ; ) wielu ludzi uważa, że np. lily cole jest brzydka, ale dla mnie jest śliczna. lubię takich rudzielców. ;D

użytkownik usunięty

No mi się podoba Helena Bonham Carter. Uwielbiam ją:)

użytkownik usunięty

też lubię Helenę. :) świetna aktorka i ma oryginalny styl. przynajmniej w jednym się zgadzamy. -.-

użytkownik usunięty

o , ja też ją lubię. co za zbieg okoliczności!

użytkownik usunięty

Nie zgadzamy sie ze soba dlatego, bo twoje krytyki sa niekonstruktywne. Helene polubiłam strasznie po obejrzeniu "Podziemnego kręgu".

ulisseska1989

Odnośnie tego kręcenia. Masz rację i jej nie masz. Podobnie, jak już wcześniej pisałaś, że faceci oceniają kobiety po wyglądzie. Mężczyźni różnią się od siebie znacznie składem umysłu, bardziej niż kobiety. Dlatego było wielu genialnych wynalazców, ale też różnej maści psychopatów i szaleńców.
A zatem, nie jest tak, że każdy mężczyzna od razu określa swoją chęć zadawania się z kobietą oceniając, jak wygląda.
Po drugie, sam wygląd też jest bardzo różnie oceniany. Mój znajomy ma dziewczynę (bardzo) mocno przy kości i choć wielu go nie rozumie, to on uważa, że tak właśnie powinna wyglądać kobieta. Nie dlatego, że się zakochał - po prostu taki jest jego ideał.
Przyznam, że na tym swoim zdjęciu w avatarze nie bardzo mi się podobałaś, ale co z tego? Kto inny mógłby to ocenić zupełnie inaczej. Zresztą może to być kwestia mało wyraźnego zdjęcia. To z profilu Asi też średnio mi podchodziło, a okazało się, że tak naprawdę jest przeurocza.

kones3r

a gdzie madeinjapan twoja fotka, odgrazałaś się że dasz avatar a tu nic

sonnenEW

Będzie chciała, to wstawi; nie będzie chciała, to nie wstawi.
W internecie jest wiele zdjęć pociągających kobiet, możesz je pooglądać, jeśli rozpiera cię taka żądza.

sonnenEW

No już wczoraj wydało się, że to jej konto na nk jednak, więc teraz ma problem z fotą, będzie wiadomo, że kłamie, jak wstawi inną, a pewnie swojej prawdziwej nie da :)

Camilla3

co ty nie powiesz kones3r

sonnenEW

Powiem, żebyś sobie kupiła linijkę ;)

użytkownik usunięty
Camilla3

łohoho. chyba nie jestem na bieżąco. co zrobiła, że potwierdziło się, że to jednak jej konto? :>

wejdź sobie w temat, Uliesski, tam się wydało ;)

użytkownik usunięty
Camilla3

o, już patrzę. :D