Cała jest sztuczna i plastikowa.Poprawiony nos,piersi,kości policzkowe,kolagen w
ustach,doczepione włosy.Szkoda że niegdyś ładna laska zrobiła z siebie lalę z sex shopu.
Smutne też że młode kobiety chcą wyglądać jak ona-bo większosć lasek po takim ''tuningu''
jak foxówna wyglądało by podobnie.
hahaha.
aż nie wiem co napisać.
no nic. inteligencja godna mistrza. przynajmniej by się pilnowała jak już ma zamiar tak kłamać . :D
buu! to będzie łamanie praw autorskich . :< nie macie się czym podniecać. a tak się składa,że wstawię.:) i to już niedługo. :)
hahaha. ja bym proponowała to w kostiumie kąpielowym w pokoju na tle różowej ściany. :D
a zresztą. pieprzę was,dziewczynki. słucham teraz Eminema. i podziwiam go,że chrzani to,co inni o nim myślą. :)
hahaha. droga wolna. pieprz sobie ile chcesz. ;)
i o, też lubię eminema.
i tak przy okazji to ciekawi mnie czego chodzisz w dżinsach, skoro tak je tępisz? skomplikowana sprawa. :D
pisałam to kiedyś właśnie. i nie odpisała mi chyba nic . :D
a do tego te '' %%%% '' pod zdjęciem.
jestem zdruzgotana!
A ja słucham Unkle - rabbit in your headlights i co w zwiazku z tym? Eminem nie lubi Polaków i Żydów. Ale o tym już wiedzą wszyscy. Choć nie powiem, rozwalają mnie jego niektóre teledyski parodiujące innych artystów.
Wiesz, nie dociekałam. Usłyszałam to raz, kilka lat temu. Jakoś niespecjalnie interesuję się gwiazdami... Chyba, że ktoś już na prawdę zrobi na mnie wrażenie.
ja to nie weim skad niby wiecie ze to jej konto podala tylko imie i wiek eh no a co di Eminema to powiedział że nigdy do Polski nie przyjedzie
Nie wiedzą, dokuczają jej.
Pokaż mi nagranie z tej wypowiedzi. Oczywiście, takiego nagrania nie znajdziesz, bo to bzdura.
widocznie nie kojarzy niektórych faktów. lub jest zbyt naiwny, by wierzyć komuś takiemu jak made.. :D
swoją drogą to ja się wszystkiego spodziewam po człowieku , który ma 82121 kont.
Dębina to chyba mała mieścina. :D wątpię by było tam duużo Natalii lat 15 , akurat w tym samym dniu mające urodziny. co innego gdyby była mowa o Warszawie. :D
podała imię i wiek. no i miejscowość za pomocą gg i sama się wkopała. na stówe to ona.
własciwie to nie wiem co powiedział akurat to ze nie przyjedzie i ma w nosie P:olskie dowiedziałam sie od kolezanki bo jakis czas temu go uwielbiała, nawet gg podała to ja widze że nie jestem w temacie
Przecież już o tych urodzinach napisałam specjalnie, żeby ją podpuścić, no i się udało. Chociaż myślałam, że tak łatwo się nie da :)
tak, dokładnie. bo raczej nie można powiedzieć, że jest paskudna, ale piękna też nie. przeciętna całkiem.
ale te fajki i różowa ściana z pomarańczowym strojem mnie całkowicie dobiło. a już szczególnie to drugie. *.*