Megan FoxI

Megan Denise Fox

7,1
13 880 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Megan Fox

Cała jest sztuczna i plastikowa.Poprawiony nos,piersi,kości policzkowe,kolagen w
ustach,doczepione włosy.Szkoda że niegdyś ładna laska zrobiła z siebie lalę z sex shopu.
Smutne też że młode kobiety chcą wyglądać jak ona-bo większosć lasek po takim ''tuningu''
jak foxówna wyglądało by podobnie.

użytkownik usunięty

panny ja was opuszczam, bo trzeba troche plecy spalic. ide na ogród:)

Hehe, no to miłego :)

użytkownik usunięty

no to miłego opalania!

ja się ostatnio spaliłam na żwirowni i teraz unikam słońca. ;d

użytkownik usunięty

o, made. '' chłopcy patrzą na długowłose dziewczyny '' . wobec mnie to prawie jak komplement. ;]
postanowiłaś się nawrócić?

ale i tak się ogarnij.

Myślę Made że jesteś zazdrosna bo Asia ma fajnego faceta,a nie takiego jak twój który chce cię tylko posuwać.
Zła jesteś na nią bo pokazała że facet może kochać kobietę za to jaka jest a nie za to że daję dupy.Na ciebie lecą tacy którzy chcą tylko sexu.Jak lubisz być zlewem na spermę to proszę bardzo.

użytkownik usunięty
ulisseska1989

ulisseska a ty skąd jesteś?;> bo organizujemy spotkanie filmwebowiczek;) fajnie by bylo jakbys i ty do nas dołączyła:)

Z Radomia jestem,takie niewielkie dwustu-tysięczne miasteczko :D

użytkownik usunięty
ulisseska1989

och. ale przykre. mam kuzynkę w Radomiu,Karolinę. :)

użytkownik usunięty
ulisseska1989

och,jasne! aż się gotuję z zazdrości.
patrząc na jej twarz,to wątpię,by miała fajnego faceta. najwyżej jakiegoś brudasa podobnego do niej.
ulissesko nie znasz mnie,nie widziałaś mnie,więc się nie wypowiadaj. :)

użytkownik usunięty

zazdrośnica:) wiesz, że jestem ładna i cię to kłuje, bo spodziewałaś się, że piszesz z pasztetami. a jest zupeeełnie inaczej. poza tym nie obrażaj mojego faceta, bo nawet nie wiesz jak wygląda i kim jest. żal ci dupę ściska i tyle:)

użytkownik usunięty

Chyba się suty szczypią. Jesteś ładna? Na odwrót,to tak. :) nie masz ani pięknych ust,ani gęstych włosów,ani ładnych oczu... kompletne zero. i jeszcze głupie. :)
hahaha. nikt normalny by cię nie chciał. :)

użytkownik usunięty

.

użytkownik usunięty

link nie działa.

użytkownik usunięty

http://img121.imageshack.us/img121/5475/jaao.jpg ten działa
żal ci dupę ściska. mam wszystko to czego ty zawsze pragnęłaś a mieć nie będziesz

Jaka śliczna focia! :)
Daj spokój, Made ewidentnie Ci zazdrości, pewnie siedzi i gryzie biurko z nerwów.

użytkownik usunięty

a teraz dawaj swoje zdjęcia góra. z drugiej strony i tak wiemy jak wyglądasz:D

użytkownik usunięty

http://img208.imageshack.us/img208/2466/jaaaaw.jpg i jeszcze jedno, tak na wszelki wypadek. zebys miala za kogo sie podszywac na fotka.pl :D

A swoją drogą jakiego tuszu używasz Asiek że masz takie piękne rzęsy?

użytkownik usunięty
ValkyriaQueen

haha. pewnie sobie dokleiła. :)

O to samo miałam zapytać co Valkyria. Prześliczne masz rzęsy i ogólnie oczy...

użytkownik usunięty
Camilla3

w doklejonych wyglądam inaczej, zaraz znajde zdjecie... a ten tusz to glam eyes z maybelline

użytkownik usunięty

http://img215.imageshack.us/img215/5681/jaaaas.jpg tutaj mam kępki ale zdjęcie mega stare ze swiat bozego narodzenia 2 lata temu

użytkownik usunięty

ale przeciętniara.... szkoda słów.

Taaa... choćbyś się tam śliniła z nerwów, to nie napiszesz nic innego, nie pochwalisz, tylko oczywiście będziesz obrażać.

Bardzo ładne rzęsy są po nim w takim razie... :)

użytkownik usunięty

niedługo sobie zrobię i wam prześlę. :) czy ja wiem ? całkiem przeciętna.
włosy aż błyszczą nienaturalnie od farby,oczy koloru sraczki...
och, no proszę . :) i cię nawet na nowszy komputer nie stać ? :) taki komputer jak ty masz,już dawno wyrzuciłam na śmietnik . :)

użytkownik usunięty

komputer mam 100 razy lepszy od ciebie:) kupiłam za pieniadze zarobione w irlandii, bo PRACOWAŁAM. Komputer którego NIE WIDZISZ na tym zdjęciu kosztował 2000 złotych. Bo mnie było na to STAĆ! A monitor mam taki a nie inny, bo reszte pieniedzy wydalam na prawo jazdy, ktorego ty nigdy nie zdasz:)

użytkownik usunięty

pracowałaś
? uu . ;< a mamusia nie dała ci grosika ?
pracowałaś pewnie jako sprzątaczka,idealny zawód dla ciebie.
2000? hahahahaha. ale dużo. to nawet mniej niż kosztuje laptop :D .

użytkownik usunięty

za sam komputer tyle dałam. taka skrzynka co lezy pod nogami i wciskasz przycisk jak chcesz wlaczyc komputer. matole. pracowalam jako pokojówka. nie wstydze sie tego, bo w Irlandii Polaka do niczego innego nie wezmą. w Ashford Castle, 5 gwiazdkowym hotelu i zarabialam 11 euro na godzine? Chcesz wiecej wiedzieć?

Teraz widzisz Made,Asiek jest od Ciebie ładniejsza.Przejrzyj na oczy kobieto-brzydka nie jesteś ale
trafiłaś na ładniejszą od Ciebie,masz kompleksy na punkcie ładniejszy lasek ; /

użytkownik usunięty
ulisseska1989

hahahaha. :) oj,zaraz padnę. :) w życiu. ja mam piękne loki i czerwone usta. ona nie.
coś ci się w główce popieprzyło. :)

Ty i loki?kobieto żartujesz chyba,masz włosy niewiele dłuższe za ramiona,proste do tego.

użytkownik usunięty

czerwone suty masz od podszczypywania przez pijakow przed monopolwym

Czerwone usta, masz jak sobie pomalujesz. Każdy by to samo miał. A z włosami już nie pieprz, bo widać, że masz zwykłe, proste włosy.

użytkownik usunięty
Camilla3

zobaczymy,co zrobicie,gdy zobaczycie moje zdjęcia. :) tak,loki mam naturalne.

Już widziałyśmy, i uwierz mi, że żadnego wrażenia na nas nie zrobiłaś. Owszem możesz zwinąć komuś foto, przerobić 10 razy w photoshopie i dać, wtedy pospadamy z krzeseł, ale i tak będziemy wiedzieć, że to nie Ty :)

użytkownik usunięty

co do loków... z natury mam kręcone włosy ale prostuję, bo tak wygodniej

Piękna poszła poszła po swoje loki...heheh chyba po lokówkę heheh

użytkownik usunięty
ulisseska1989

doczepiane masz:) megan fox tez ma doczepiane...

W takim razie bez przerwy mi się coś pieprzy bo ładna jesteś ale zazdrościsz urody ładniejszym.A gdzie masz te loki...na cipce chyba ; /

użytkownik usunięty
ulisseska1989

bo nie rozumiesz,że ta Natalia G to nie ja? To jest tylko głupie gadanie głupiej Getup.
asiek jest brzydsza ode mnie 100 razy. jeszcze to udowodnię.

użytkownik usunięty

póki co udowodniłaś, że jesteś zakompleksioną małolatą. jesteś brzydsza. zazdrośnico.

Made z wrażenia nasrała w majtki hahaha

użytkownik usunięty
ValkyriaQueen

nie dziwie się:) ta moja skromność. a tak serio to liczy piękno od środka. Doda może i jest piękna. Ale to przeminie. Niestety nigdy nie zmądrzeje.

użytkownik usunięty
ValkyriaQueen

tak,puste dziewuszki. :) i do tego jeszcze nasikałam w gacie <sarkazm>

Oj, w tym przypadku coś czuję, że to jednak nie był sarkazm, tylko istna prawda :)

użytkownik usunięty
Camilla3

laski ja uciekam... milego wyklocania sie papa

użytkownik usunięty
Camilla3

nie robi to na mnie wrażenia. :) wiesz Camillo,oczy koloru sraczki nie robią na mnie wrażenia.

Tak, tak wiem, już to mówiłaś :)

użytkownik usunięty

mam oliwkowe oczy ty melepeto