Cała jest sztuczna i plastikowa.Poprawiony nos,piersi,kości policzkowe,kolagen w
ustach,doczepione włosy.Szkoda że niegdyś ładna laska zrobiła z siebie lalę z sex shopu.
Smutne też że młode kobiety chcą wyglądać jak ona-bo większosć lasek po takim ''tuningu''
jak foxówna wyglądało by podobnie.
no to miłego opalania!
ja się ostatnio spaliłam na żwirowni i teraz unikam słońca. ;d
o, made. '' chłopcy patrzą na długowłose dziewczyny '' . wobec mnie to prawie jak komplement. ;]
postanowiłaś się nawrócić?
ale i tak się ogarnij.
Myślę Made że jesteś zazdrosna bo Asia ma fajnego faceta,a nie takiego jak twój który chce cię tylko posuwać.
Zła jesteś na nią bo pokazała że facet może kochać kobietę za to jaka jest a nie za to że daję dupy.Na ciebie lecą tacy którzy chcą tylko sexu.Jak lubisz być zlewem na spermę to proszę bardzo.
ulisseska a ty skąd jesteś?;> bo organizujemy spotkanie filmwebowiczek;) fajnie by bylo jakbys i ty do nas dołączyła:)
och,jasne! aż się gotuję z zazdrości.
patrząc na jej twarz,to wątpię,by miała fajnego faceta. najwyżej jakiegoś brudasa podobnego do niej.
ulissesko nie znasz mnie,nie widziałaś mnie,więc się nie wypowiadaj. :)
zazdrośnica:) wiesz, że jestem ładna i cię to kłuje, bo spodziewałaś się, że piszesz z pasztetami. a jest zupeeełnie inaczej. poza tym nie obrażaj mojego faceta, bo nawet nie wiesz jak wygląda i kim jest. żal ci dupę ściska i tyle:)
Chyba się suty szczypią. Jesteś ładna? Na odwrót,to tak. :) nie masz ani pięknych ust,ani gęstych włosów,ani ładnych oczu... kompletne zero. i jeszcze głupie. :)
hahaha. nikt normalny by cię nie chciał. :)
http://img121.imageshack.us/img121/5475/jaao.jpg ten działa
żal ci dupę ściska. mam wszystko to czego ty zawsze pragnęłaś a mieć nie będziesz
Jaka śliczna focia! :)
Daj spokój, Made ewidentnie Ci zazdrości, pewnie siedzi i gryzie biurko z nerwów.
http://img208.imageshack.us/img208/2466/jaaaaw.jpg i jeszcze jedno, tak na wszelki wypadek. zebys miala za kogo sie podszywac na fotka.pl :D
w doklejonych wyglądam inaczej, zaraz znajde zdjecie... a ten tusz to glam eyes z maybelline
http://img215.imageshack.us/img215/5681/jaaaas.jpg tutaj mam kępki ale zdjęcie mega stare ze swiat bozego narodzenia 2 lata temu
Taaa... choćbyś się tam śliniła z nerwów, to nie napiszesz nic innego, nie pochwalisz, tylko oczywiście będziesz obrażać.
niedługo sobie zrobię i wam prześlę. :) czy ja wiem ? całkiem przeciętna.
włosy aż błyszczą nienaturalnie od farby,oczy koloru sraczki...
och, no proszę . :) i cię nawet na nowszy komputer nie stać ? :) taki komputer jak ty masz,już dawno wyrzuciłam na śmietnik . :)
komputer mam 100 razy lepszy od ciebie:) kupiłam za pieniadze zarobione w irlandii, bo PRACOWAŁAM. Komputer którego NIE WIDZISZ na tym zdjęciu kosztował 2000 złotych. Bo mnie było na to STAĆ! A monitor mam taki a nie inny, bo reszte pieniedzy wydalam na prawo jazdy, ktorego ty nigdy nie zdasz:)
pracowałaś
? uu . ;< a mamusia nie dała ci grosika ?
pracowałaś pewnie jako sprzątaczka,idealny zawód dla ciebie.
2000? hahahahaha. ale dużo. to nawet mniej niż kosztuje laptop :D .
za sam komputer tyle dałam. taka skrzynka co lezy pod nogami i wciskasz przycisk jak chcesz wlaczyc komputer. matole. pracowalam jako pokojówka. nie wstydze sie tego, bo w Irlandii Polaka do niczego innego nie wezmą. w Ashford Castle, 5 gwiazdkowym hotelu i zarabialam 11 euro na godzine? Chcesz wiecej wiedzieć?
Teraz widzisz Made,Asiek jest od Ciebie ładniejsza.Przejrzyj na oczy kobieto-brzydka nie jesteś ale
trafiłaś na ładniejszą od Ciebie,masz kompleksy na punkcie ładniejszy lasek ; /
hahahaha. :) oj,zaraz padnę. :) w życiu. ja mam piękne loki i czerwone usta. ona nie.
coś ci się w główce popieprzyło. :)
Czerwone usta, masz jak sobie pomalujesz. Każdy by to samo miał. A z włosami już nie pieprz, bo widać, że masz zwykłe, proste włosy.
Już widziałyśmy, i uwierz mi, że żadnego wrażenia na nas nie zrobiłaś. Owszem możesz zwinąć komuś foto, przerobić 10 razy w photoshopie i dać, wtedy pospadamy z krzeseł, ale i tak będziemy wiedzieć, że to nie Ty :)
W takim razie bez przerwy mi się coś pieprzy bo ładna jesteś ale zazdrościsz urody ładniejszym.A gdzie masz te loki...na cipce chyba ; /
bo nie rozumiesz,że ta Natalia G to nie ja? To jest tylko głupie gadanie głupiej Getup.
asiek jest brzydsza ode mnie 100 razy. jeszcze to udowodnię.
póki co udowodniłaś, że jesteś zakompleksioną małolatą. jesteś brzydsza. zazdrośnico.
nie dziwie się:) ta moja skromność. a tak serio to liczy piękno od środka. Doda może i jest piękna. Ale to przeminie. Niestety nigdy nie zmądrzeje.
nie robi to na mnie wrażenia. :) wiesz Camillo,oczy koloru sraczki nie robią na mnie wrażenia.