Cała jest sztuczna i plastikowa.Poprawiony nos,piersi,kości policzkowe,kolagen w
ustach,doczepione włosy.Szkoda że niegdyś ładna laska zrobiła z siebie lalę z sex shopu.
Smutne też że młode kobiety chcą wyglądać jak ona-bo większosć lasek po takim ''tuningu''
jak foxówna wyglądało by podobnie.
aśku - żaden z moich kolegów za tobą by się nie oglądał. uwierz.
ulissesko - ogarnij się dziecię. jesteś żenująca,a nie śmieszna. :) a twój nos jest zajebisty.
Pisze się "obejrzał" ty karykaturo Polaka. Powiem więcej. Jeśli byś miała chłopaka to w mig by cię rzucił;p
pisze się: chłopak oglądał się za dziewczyną. można tak i tak.
o,i mam chłopaka. :) ty co najwyżej możesz sobie pomarzyć. :) hahaha.
tez ma chlopaka:) inteligentnego, wyrozumialego, przystojnego... o takim sobie mozesz tylko pomarzyc:)
hahaha. :) taki przystojny i inteligentny jak i ty. chłopcy patrzą na długowłose dziewczyny. ty masz dwa włoski na głowie. ;)
Tak się zastanawiam co Ty jeszcze głupiego wymyślisz, bo mam wrażenie, że limit już powinnaś wyczerpać dawno, a tutaj proszę, co chwila nowe bzdury :)
Tak widzisz, bo my organizujemy napad na ciebie, wezmiemy łomy i cie odwiedzimy;pppp
ojej. :) to musisz się bardzo nudzić. wyjdź sobie na dworek. chyba,że nie masz z kim ? :)
i nikt cię nie lubi ? :)
ciebie nikt nie lubi bo masz wągry i kiłę. i biedactwo nawet nie wie kto je zarazil. ojojoj
Zaraz pójdę bez obaw, i mój spacerek nie będzie trwał 5 minut tak jak Twój :)
A skoro Ty tutaj jesteś, to mogę zarzucić Ci to samo.
:) bo to nie moje zdjęcia,tępaku. nic do ciebie nie dociera.
a sobie nie wierz. :p
Tępakiem to jesteś Ty, skoro się ciągle wkopujesz, i nie raz wkopałaś się co do swojego konta na nk :), więc już nie kłam.
zdjęcie główne masz nawet korzystne droga japonko. :)
chociaż ta fota w spódniczce psuje efekt.
Tak, fotka główna jest spoko, tak samo jak ta w makach :) I pomimo, że nie darzę Cię nasz japońcu sympatią, to muszę to przyznać.
To w makach też jest dosyć, dosyć.
Ale to w takiej dziwnej bluzce i to w spódnicy jest hm.. dziwne.
Szczególnie to drugie. Kojarzy mi się z jakąś cyganką, albo taki duużym pająkiem. :P
fajne skojarzenia, co?
Haha, ale skojarzenia :D chociaż może przez te długie ręce takie, ten pająk Ci się nasunął... A co do tej bluzki dziwnej, to mnie się nawet podoba, dość ładna ;p
ta przezroczysta? ;o br. wygląda jak siatka.
i co do tej cyganki, to może będę chamska, ale podobna jest.. ;)
zresztą znowu czuję się oszukana. podobno made miała jasną porcelanową cerę. ja tu widzę jakiś ciemny brąz. :(
Z tą cyganką to właściwie mogę się zgodzić, bo tak popatrzeć, to przychodzi to do głowy :) A no właśnie, gdzie ta porcelana? Ale może się chciała jeszcze bardziej do Foxowej upodobnić, dlatego tak ;) No, ale nie pykło jej.
made- cyganka. a to dobre. :)
i hm.. może nadużyła samoopalacza?
i kurde. gdzie ona jest? ja jej tu komplementy prawie ( że ma np. ładne zdjęcie główne ) , a ona nie odpisuje. może się zawstydziła? ;c bo mogę się założyć , że tu siedzi. :D
Hahah, uważajmy, bo podłapie nicka, i zaraz pojawi się nowe konto :D
A no właśnie, zawstydziła się pewnie, w końcu to jej pierwszy komplement, może nie wie jak ma teraz zareagować.
Ale Madeeeee!
Kiedyś pisałaś, że Megan jest inteligentna, bo jak ktoś ją pochwali to dziękuje za to. Zrób więc to samo, objaw nam się i podziękuj ładnie :)
haha. no właśnie. może właśnie zakłada nowe konto, albo przeniosła się na inną stronkę typu kozaczek.pl
albo poszła na 5 minutowy spacer i obmyśla ciętą ripostę... też możliwe.
i dokładnie! bo dziękowanie to przecież oznaka inteligencji! nie wiem na co ona czeka.
i okej. ja spadam ludzie. czeka na mnie fizyczka, matematyczka i jakieś wypracowanie z polskiego. czyli generalnie to co lubię. ( ha ha ) .
to do napisania. :)
No to powodzenia :)
Na szczęście ja już mam z głowy matematyczki, fizyczki i wypracowania, w końcu cudowna laba!
Teraz spadam też na działeczkę, to paaaa ;*
Hahah, noo i na tym 5 minutowym spacerku ma laptopa ze sobą i szuka nowych informacji z życia Kristen, nie zapominaj o tym :D
tjaaaaa. ospę. jasne. i to w czerwcu , zaraz przed końcem roku. ciekawe, co nie?