Cała jest sztuczna i plastikowa.Poprawiony nos,piersi,kości policzkowe,kolagen w
ustach,doczepione włosy.Szkoda że niegdyś ładna laska zrobiła z siebie lalę z sex shopu.
Smutne też że młode kobiety chcą wyglądać jak ona-bo większosć lasek po takim ''tuningu''
jak foxówna wyglądało by podobnie.
i co z tego, że '' taka norma w hollywood '' . to właśnie źle, że jest taka norma i nie należy tego pochwalać. te wszystkie gwiazdy to są normalni ludzie, więc naturalność też ich powinna dotyczyć .
gwiazdy to nie są żadni nad-ludzie, że wszystko im wolno '' bo przecież są sławni '' .
no tak ale paparazzi zrobią zdjecie znanej osobie jak idzie ulicą zmeczona lub bez make up i wszyscy ufff a jednak ona nie jest taka ppiekna, wiadomo same ciuchy moga wiele zmienić w wygladzie jeśli dobrze sa dobrane, do tego profesjilanny make up, dobry fryzjer i całkiem inna osoba,
nie szata zdobi człowieka. Megan w worku na śmieci byłaby piękna. :)
wiem,wiem. pocieszacie się,że ''megan bez makijażu nie jest piękna.'' bo gdyby nawet zrobiono wam 100 operacji ŻADNA Z WAS nie byłaby taka jak Megan. Megan przed operacjami jest naprawdę śliczna. I dużo w sobie nie zmieniła. wiadomo,że zmieniły się jej rysy twarzy,ciemne włosy podkreśliły jej urodę...
juz nie macie co wymyślać. -.-
Bycie pięknym nie jest złe. Operacje wg mnie są złe.Kojarzą mi się z tworzeniem Frankensteina: uszy jednej osoby, nos innej, jedna noga takiej aktorki druga noga tancerki i dwa baloniki z wodą zamiast piersi.
"Megan przed operacjami jest naprawdę śliczna"
http://backseatcuddler.com/wp-content/uploads/2009/01/fox1.jpg - to kończy temat.
ta wiecej niz zwykli ludzie sa tacy sami jak my...a ja tam do operacji nic nie mam tylko trzeba mies umiar, jak ktos ma wielkie kompleksy przez które nie potrafi sie zaakceptowac nic nie pomaga wiec cos mozna sobie poprawić ale w dzisiejszych czasach jest medycyna estetyczna wiec po co od razu brac sie za operacje
na tym zdjęciu była już po paru przemianach.
przed operacją w blond włosach wyglądała jak świnka pigi.
Nie przesadzaj-Megan jest atrakcyjna,ale każdy wie ze jej piękno nie jest naturalne.Po korekcie nosa,piersi i kości policzkowych i kolagenie w ustach przeciętna kobieta stałaby się boginią.
To czemu sobie nie zrobisz takich operacji?
Jeżeli nie masz na nie pieniędzy, a masz dobre wyniki w nauce (jak pisałaś), rób szybką karierę zawodową i gromadź na nie kapitał ;)
Wiesz, z takiego głupiego prostego powodu. Bo dziewczyna kocha samą siebie i jest dumna z tego co ma i że to jest PRAWDZIWE.
Pisała, że bardzo zazdrości Meganowej wyglądu. Pisała też, że jest świadoma jego sztuczności. Skoro tak łatwo można jej dorównać, to rozwiązanie nasuwa się same.
Tyle tylko, że nawet gdyby z twarzy użytkowniczki zrobili puzzle, to i tak pewnie nie dorównałaby nawet w połowie urodzie Megan. Ale zawsze może być lepszą aktorką ;)
dobrze powiedziane. i już nie gadajcie głupot. włosy sobie nie doczepia,tylko bardzo o nie dba!
dlatego są takie zdrowe,lśniące i gęste. sama też takie mam. i chyba wiem lepiej.
wlosy masz baardzo przeciętne. krótkie i ni to kręcone ni to proste.
co w nich takiego niezwykłego?
i tu jest wasz problem. nigdy mnie na oczy nie widziałyście,nawet się nie znamy,więc zejdźcie ze mnie.
haha, znowu nieudany szpan.
'' zdrowe , gęste i lśniące '' . może frytki do tego?
Bo mnie się już nie chce pisać argumentów, sto razy to przerabiałam... Momentami piszesz takie bzdury, jakbyś miał 13 lat (chyba, że masz), i po prostu ręce opadają, nic więcej.
No fakt aktorka z niej żadna... Co nie zmienia faktu, że straciła w moich oczach przez operacje. X lat temu widzialam w tv film z lohan i grala w nim Megan. Wtedy przykuła moją uwagę i stwierdziłam, ze na prawdę piękna z niej dziewczyna... Ale teraz... przez te operacje jakoś do mnie nie przemawia.
oj pewnie przewyzszyłaby ja w tej urodzie ,zdjęcie z przed operacji jest super wyglada duzo lepiej niz teraz
Więc po co robiła te operacje? Była taka piękna. Teraz nie robi na mnie wrażenia jej wygląd.
No ja nie wiedziałam bo ja zaczęłam siedziec na filmweb jakies 3 tygodnie temu... a to w takim razie dziwne bo stwierdzila ze jestem ladna:o
No, bo jesteś, i może jedną rzecz powiedziała szczerze :) Aa, pozatym ona lubi czasem pisać inaczej, dla zmyły, ale i tak po chwili wpada, więc wiesz...
Czemu niby? Zadalam tylko pytanie co do wypowiedzi Camilli3. Poza tym napisalam, ze nie chce cie obgadywac. Gdzie tu widzisz jakas chorobe? Ja rozumiem jakby ktoras z nas wstawila zdjecie, powiedzmy, zgrzybialej stopy.
madeinjapan. - skąd wiesz, że gdyby zrobiono nam nawet 100 operacji plastycznych nie byłybyśmy lepsze od megan? nawet nie wiesz jak wyglądam. więc wybacz, ale oceniaj tylko wtedy kiedy kogoś znasz.
a fox wcale taka znowu piękna nie jest. no cóż kwestia gustu , ale dla mnie są ładniejsze dziewczyny w showbiznesie.
i włosy MA doczepiane. i nawet mnie nie denerwuj i nie pisz, że nie. i do tego zagęszczane. sama się do tego przyznała.
a jak ktoś ma doczepiane włosy, to raczej wątpię by pasowało pisać, że '' są takie piękne i grube '' bo to nie jest jej zasługa. zrobiła je sobie w 2 min.
i idź się leczyć. '' gwiazdy to więcej niż zwykli ludzie ''? hę ? a dlaczego? owszem, może więcej niż zwykłym człowiekiem jest Robert De Niro i Jack Nicholson. Bo oni coś osiągnęli. A nie jakaś cholerna gwiazdka, która zasłynęła ze swojej głupoty. Można ją porównać do Joli Rutowicz nawet..
a tobie kones radzę iść na miasto i szukać sobie dziewczyn realnych do zdobycia, a nie zachwycać się gwiazdką z hollywood ( o której pewnie za 2 lata zapomnisz ) i pisać, że zwykłe dziewczyny są brzydkie i nie dorównają nigdy megan fox.
eh, bo do tej pory myślałam, że tylko dziewczyny są takie głupie, by porównywać normalnych chłopaków do jakiś gwiazd.
szerokiej drogi i powodzenia. ; )