Megan FoxI

Megan Denise Fox

7,1
13 878 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Megan Fox

Cała jest sztuczna i plastikowa.Poprawiony nos,piersi,kości policzkowe,kolagen w
ustach,doczepione włosy.Szkoda że niegdyś ładna laska zrobiła z siebie lalę z sex shopu.
Smutne też że młode kobiety chcą wyglądać jak ona-bo większosć lasek po takim ''tuningu''
jak foxówna wyglądało by podobnie.

użytkownik usunięty

http://webchat.quakenet.org/
no i zapraszam na czat filmwebu:)
wpisujesz swoj nick a w "channels" filmweb :))

dla tych co chca sobie popsipsiac nie narazajac sie na to ze ktos chce wyrzucac z forum bo wypowiedz nie jest o Megan;p

Oo, fajne by było takie spotkanie :D

użytkownik usunięty
Camilla3

no, fajnie by bylo. a co do szczegolow mozna by bylo na irce obgadac:))

Haha, no super tekst ;) A któż tak powiedział? Czyżby Ridż do Bruk? Ale nie no, nie wiem czy ten film się kiedyś skończy... :D

użytkownik usunięty
Camilla3

Nie, jakiś koleś do tej ładnej... Tejlor czy jakoś tak

użytkownik usunięty
Camilla3

Co do irc-a... jakby co do wołać na priv, bo wtedy pika sygnał. Klika się lewym w osobę i wybiera "query" :)

Mogę się pochwalić?Razem z koleżanką ze studiów zajełyśmy 2 miejsce w konkursie Chopinowskim !!! JUPI !!!!
a pomyśleć że rektor zapisał minie na konkurs bez mojej wiedzy,nie miałam ochoty iść,bo miałam dużo nauki,he a buraki z Filologii angielskiej tak zieleniały z zazdrości-życie jest piękne !

użytkownik usunięty
ulisseska1989

No to gratulacje:) Brawo:D

ulisseska1989

Wow Brawo! To jest wyczyn.
Na którym roku jesteś Ulisseska?

keshia21

Na I roku filologii polskiej na Politechnice radomskiej.Rektor coś nam ostatnio wspomianał że niedługo(rok) staniemy się UNIWERSYTETEM.
Konkurs był świetny ale wyszłam z domu o 14-był wykład,koncert,konkurs.
Skończyło się o 19.30Przez tą zabawę mam mało czasu na naukę-miałam uczyć się łaciny na czwartek ; /

ulisseska1989

Dasz radę ;] Filologia fajny kierunek, tylko pewnie trudny...Ja jestem po pospolitej (choć ciekawej momentami) turystyce, ale fajnie było i wróciłabym się na studia z radością, chociaż na miesiąc.
A jak długo grasz? Przepraszam, że się wypytuję, ale to mnie ciekawi;]
Ja to chętnie wzięłabym sie za gitarę ale jakoś się nigdy nie złożyło. Może kiedyś...

keshia21

Uczę się gry od 8 roku życia-mam w domu tylko pianino(stare) ale gra na fortepianie jest niemal identyczna jedyna różnica to to że pianinie struny są ułożone pionowo, a w fortepianie poziomo,i fortepian daje lepszy dzwięk.pierwszy raz zagrałam u wujka 13 lat temu.Był surowym nauczycielem i nie raz dostawałam baty po łapach za mylenie nut albo złą skalę..Ale warto było ćwiczyć ; )

ulisseska1989

Oj na pewno! Trening czyni mistrza, jak to mawiają. Jeszcze raz gratuluję:)

keshia21

To ja idę oglądać mecz,paaaa !

ulisseska1989

Nie popisuje się Brazylia ostatnimi czasy :/ A jako dziecko tak im kibicowałam...

keshia21

Widzę, że "popisy" Brazylii nawet tutaj doczekały się komentarza ;)
Jeszcze 45 minut takiej gry i będzie to temat numer 1 we wszystkich mediach na świecie.

kones3r

A Szaranowicz jest moim ulubionym komentatorem :D
Raz tak głośno gadał że oglądając Eurosport słyszałam w tle
Szaranowicza...a jak Rutkowski spartaczył skok i straciliśmy szansę na medal.To w tle komentatora Eurosportu usłyszałam Włodka ''O BOŻE'' i dzwięk upadającego długopisu...BEZCENNE

ulisseska1989

No i 2:0...jednak coś grają, ale bez rewelacji te bramki...Widziałam lepsze ;p
Włodek jest debeściak;] Pamiętam mecz Polska-Portugalia jak się chłopak rajcował strasznie, a ja razem z nim;p

użytkownik usunięty
keshia21

ale jaja na forum zaćmienia. koleś się wypowiada na temat filmu ktorego nie widzial:D

Widziałam. Ale tak to jest z tymi inteligentnymi inaczej...

użytkownik usunięty
keshia21

Pisał cos ze ogladal po Japonsku. Palant.

Toż to lingwista jakiś zapewne ;]
Szkoda, że namiarów nie podał...

użytkownik usunięty
keshia21

http://forum.o2.pl/temat.php?id_p=6107548 jak narazie sciagam na probe i zobacze co to jest. jak sie okaze ze to eclipse to dam znac:D
a póki co zabieram sie za zmierzch w wersji oryginalnej. trzeba podszkolić język:)

ValkyriaQueen

pierwsza premiera Eclipse ma być 24 czerwca tak więwc nie ma szans by była mozliwośc sciagniecia teraz tego filmu

użytkownik usunięty
sonnenEW

podobno jest w sieci wersja rezyserska

Niby tak, ale jak ktoś wrzucił linka na forum Zaćmienia z 'wersją reżyserską' to co najmniej kilka osób wysłało sms-a potrzebnego, zeby dostać jakiś kod i im pozżerało po 15zł z konta;]
Ja czekam na premierę :) Ale daj znać jak ściągniesz;]

użytkownik usunięty
keshia21

Powiem tylko tyle... ściema roku. Trzeba czekać;p

Tak jak myślałam;]

użytkownik usunięty
keshia21

Nie dosć, że 4 razy zapakowane to jeszcze wyskoczylo info o wyslaniu sms-a. Jacy ludzie sa pojebani, zeby wymyslac takie rzeczy...

Mają nadzieję na szybki zysk, nawet w postaci głupiego doładowania. Żenada, ale cóż, niektórzy się nabierają ;]

keshia21

Dla mnie takie ściąganie filmów z neta to kradzież (sorry).Nie po to twórcy męczyli się miesiącami by ktoś mógł ściągnać sobie film w godzinę.Wybieram kino.

użytkownik usunięty
ValkyriaQueen

Używanie prezerwatyw również powinno być karalne, ponieważ to zabijanie plemników. Morderstwo jest gorsze od kradzieży:)

Ja nawet filmu nie umiem ściągnąć he,ale najbardziej lubię takie stare hity z lat 50',60'70'.Wtedy kupuję jak widzę ze gdzieś jest,albo nagrywam sobie z TV.

użytkownik usunięty
ulisseska1989

Ja się nauczyłam. Czasami dobrze jest mieć chłopaka informatyka:D

HEHEHE to taki bonus,moja znajoma ma chłopaka szewca,i za free naprawia jej buty :D

użytkownik usunięty
ulisseska1989

Hehe, też przydatny;) Ja kiedyś miałam kucharza... Ale nie gotował mi. Mówił tylko co mam robić a ja się we wszystkim paprałam;p

ValkyriaQueen

określenie kradzieży to trochę przesada. net jest dla ludzi, filmu też więc jeżeli jest okazja, a nie ma kasy, warto pooglądać chociażby na necie. Kradzieżą określiłabym to, jak wykorzystują naiwność społeczeństwa nakłaniając do wysyłania sms-ów ' umożliwiających' dostęp do filmów. To jest żenujące i bezczelne, ale i tacy muszą funkcjonować.
Tak czy inaczej, kino ma swój klimat i warto z niego korzystać ;]

keshia21

no pewnie że lepiej w kinie ogladnac, ale jak np. film juz dawno był wyświetlany a ja dopiero teraz się nim zainteresowałam wiec czemu nie skozystac z neta:-) ja tam nie sciagam nie mam cierpliwosci wole ogladnac w necie, a co piosenek tez nie sciagasz? u nas duzo nie wchodzi na rynek, a czesto z opóżnieniem

użytkownik usunięty
ValkyriaQueen

haha. :) dzieciaczki znów piszą nie na temat. i siedzą tutaj codziennie. *.* uważajcie,bo jeszcze sobie oczka popsujecie.

użytkownik usunięty

asiek - pewnie sama założyłaś konto baby doll by wychwalać swoją urodę. :) wcale się nie dziwię,że nikt inny ci tego nie mówi.

i sama zaczynasz chyba lubisz byc obrazana

sonnenEW

nie wiem cos się tak uczepiła ale asiek890 jest ładną dziewczyną więc o co ci dziecko chodzi idżlepiej do szkoły oceny poprawiać

użytkownik usunięty
sonnenEW

nie,ale nie pozwolę,byście mnie obrażały,panienki. za dużo sobie pozwalacie. jakbyście były nie wiadomo kim.

asiek wygląda jak Emo girl. Gdyby się mnie nie czepiała,nie napisałabym nic obraźliwego na temat jej wyglądu.
oceny ? dziękuję,mam wszystko zaliczone. już koniec roku jest.nie mialas co wymyslic ?

jak koniec jak podobno 25 jest koniec, widocznie lubisz jka cie obrażamy, bo sama prowokujesz, wymyślasz takie teksty że głowa mała

użytkownik usunięty

Widzisz, nie jesteś obiektywna. Obrażasz mój wygląd bo mnie nie lubisz. Ty wyglądasz jak trochę jak Anne Hathaway i o tym napisałam szczerze. Czepiam się ciebie nie z powodu twojego wyglądu tylko dlatego, bo jesteś głupia.

użytkownik usunięty

No niestety,nie jestem podobna do Anne,chociaż ją lubię jako aktorkę.

użytkownik usunięty

Jesteś, jesteś

użytkownik usunięty

Hehe wczoraj jak jechałam pociągiem i wysiadałam cały wagon facetów się obejrzał za mną wychylając swoje łebki zza fotela. Komicznie to wyglądało:D

Za Madeinjapan też się oglądają..ale tylko ci mocno zalani hehehe

użytkownik usunięty