Megan FoxI

Megan Denise Fox

7,1
13 862 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Megan Fox

Cała jest sztuczna i plastikowa.Poprawiony nos,piersi,kości policzkowe,kolagen w
ustach,doczepione włosy.Szkoda że niegdyś ładna laska zrobiła z siebie lalę z sex shopu.
Smutne też że młode kobiety chcą wyglądać jak ona-bo większosć lasek po takim ''tuningu''
jak foxówna wyglądało by podobnie.

użytkownik usunięty

Prymitywne to ty masz mniemanie o sobie.

O rzesz! Ona faktycznie korzysta z tego forum! Buahaha dżapanka ty ty jesteś prymitywna, słonko!

użytkownik usunięty
Maciek666_filmaniak

Mnie również bardzo się podoba metamorfoza Ulisseski. Bardzo piękna kobieta, na dodatek odważna:) Ja raczej nie zmieniłabym się tak radykalnie.

kto to?Przeglądałem tą dyskusję i znalazłem to?Czyje to fotki?

http://www.fotka.pl/albumy/sweeetmisssy/1,Ja/10268586,,1275418845#foto

użytkownik usunięty
Maciek666_filmaniak

To jest ta madeinjapan, która niby jest piękniejsza ode mnie.

Ładna jesteś nie daj sobie wcisnąć kitu że jest inaczej.

użytkownik usunięty
Maciek666_filmaniak

Nie daje sobie wcisnąć kitu:) Wiem, że pisze to z zazdrości. Poza tym z konta baby__doll napisała, że jestem śliczna i przypominam Kleopatrę.

użytkownik usunięty
Maciek666_filmaniak

jak napisałam,że w lipcu dam swoje zdjęcia,to chyba wiadomo,że ta dziewczyna z nk,to nie ja?
najlepiej tak powiedzieć. dużo ci brakuje do bycia ładną,przeciętniaro. :)

jeśli ktoś napisał,że jesteś śliczna,chce cię pocieszyć. ja nic takiego nie pisałam.

użytkownik usunięty

Aha, czyli każdy mężczyzna, którego spotykam na drodze, który mnie mierzy od stóp do głów i zagryza wargi to chce mnie pocieszyć, tak? Przeciętna jesteś ty Natalko G.

użytkownik usunięty

dokładnie. :) i jestem Natalka N. :)

użytkownik usunięty

ojej. nie posraj się.

użytkownik usunięty

już ci nie jest do śmiechu? :)

użytkownik usunięty

jest, bo nieźle ściemniasz.

użytkownik usunięty
Maciek666_filmaniak

jakieś dziewczyny z nk. biedaczka,GETup_ prymitywna i reszta po niej strasznie jadą. :) niemal musi przepraszać za to,że żyje. hahahahaha. :)

użytkownik usunięty

coś nie pasuje malutki człowieczku? kto po mnie jedzie? bo jakoś nikogo nie widzę.
nie powiem kto jest taki prymitywny by robić sobie słit fotki w stroju kąpielowym w pokoju. :)

użytkownik usunięty

głupolku,to nie jestem ja. :) ile razy mam powtarzać,by do ciebie to dotarło?
i nie mówiłam,że ktos po tobie jedzie,tylko że jedziesz po tej dziewczynie z nk.

użytkownik usunięty

Natalka urodzona 7 czerwca (chyba dobrze pamietam) z Janikowa. To jesteś ty.Sama się przyznałaś. Więc ssij.

użytkownik usunięty

tak się składa, że tą dziewczyną jesteś ty.
i jadę po niej , bo mam powód. wygląda jak mała małpka :)

użytkownik usunięty

aśku-małpko na kiju. nie,nie z Janikowa. :) ciebie żaden facet nie będzie dobrze chciał wypieprzyć.

nie,jestem Natalka N. :) biedne smarkatki,sobie coś ubzdurały.

Czy ty dziewczonko czytasz to co piszesz? Czy nie potrafisz?

użytkownik usunięty

natalka n. hihi. ale uroczo. zmieniłaś nazwisko?

użytkownik usunięty

Zmień dilera. Żaden? No to się dziecko mylisz, bo owych miałam kilku. Teraz znów jestem w stałym związku i na te sprawy nie narzekam. Więc zajmij się sobą dziewico. Tak btw. dostałaś już pierwszą miesiączkę? Czy tylko czytasz o niej w bravo girl?

czy ty aby jesteś normalna osoba

użytkownik usunięty
sonnenEW

marne hasełka z bluzgacza. :) dziewicą jestem i miesiączkę mam od 12 roku życia.

użytkownik usunięty

o popatrz, to tak jak ja... a ustabilizowal ci się okres? wiesz, staram się znalezc jakies zewnetrzne czynniki przez ktore zachowujesz sie jak zjeb

użytkownik usunięty

tak. :) wszystko jest w porządku.

użytkownik usunięty

czemu sieroto teraz kradniesz moje teksty? mówiłaś, że nie łamiesz praw autorskich gównojadzie

użytkownik usunięty

tak,i wyjdź tak na miasto. :) od razu cię zamkną w psychiatryku. :)

Made jest niebrzydka....ale po tym ''sukowatym spojrzeniu''widać że uważa się za lepszą od innych.Tak jak ktoś mówił-jesteś młoda jeszcze ale za parę jak pójdziesz do pracy do wygląd nic ci nie da(chyba że dając dupy szefowi)wtedy potrzebne są kompetencje.Ludzie nie lubią zarozumiałych lali.Za 20 lat się przekonasz.

użytkownik usunięty
Maciek666_filmaniak

To suka i tyle. Co poradzisz. Gówniara będzie się wymądrzać.

Maciek666_filmaniak

Made to nie przeszkadza, bo jej przyszły zawód to właśnie dawanie dupy, jak sama powiedziała...lepiej się puszczać, niż palić i fajnie jak się facet ślini na twój widok (no nie Twój ale jakiejś laski/jej).
Brzydka nie jest, nikt tak nie twierdzi, ale żadna z niej nadzwyczajna piękność więc nie ma powodu, żeby obrażać ulisseskę, Aśkę czy inne dziewczyny bo nie dość, że urodą nie błyszczy to o inteligencji i kulturze już nie wspomnę...

keshia21

co za podobieństwo !Teraz już wiem czemu gadają że człowiek pochodzi od małpy !

http://www.fotka.pl/albumy/sweeetmisssy/1,Ja/10268586,,1276181053#foto

http://www.tapeciarnia.pl/tapety/normalne/3359_szympans.jpg

użytkownik usunięty
ValkyriaQueen

:o skąd masz to zdjęcie? madeinjapan nie mówiła, że ma jakieś nowe. a może to ta ospa...

ValkyriaQueen

uderzające podobieństwo...

użytkownik usunięty
keshia21

Wiesz, poniosło mnie. Zauważyłam jednak, że jak się do niej inteligentnie pisze to sobie nic z tego nie robi, bo połowy słów nie rozumie. Najlepiej ją zgnoić jak psa.

użytkownik usunięty

cienkie jesteście. :( i mam oczy niebieskie,a nie ciemne.

użytkownik usunięty

co do twoich oczu post sobie mozesz przeczytac nizej

użytkownik usunięty

a cienkie to ty masz usta. chyba czas na botox.

użytkownik usunięty

z tym dzieckiem jest jeszcze gorzej niż myślałam. ciekawe czy taką postawę ma tylko w necie, czy również w realu. bo przeważnie takie '' kozaki '' w sieci są przeważnie ofiarami losu i nie radzą sobie w rzeczywistości.

użytkownik usunięty

dziękuję,że się tak o mnie troszczysz. :) u mnie wszystko w porządku.

użytkownik usunięty

nie sądzę. wyglądasz na ofiarę losu, która miała zły dzień i wyżywa się na innych ludziach w necie.:)

użytkownik usunięty

czuję się świetnie i dzień mam dobry. :) siedzę w domku i piję kakao. :) coś jeszcze chcesz wiedzieć?

użytkownik usunięty

może wyjdziesz na spacer? tak przewietrzyć mózg? bo chyba za długo siedzisz w domu.

użytkownik usunięty

mam ospę. nie mogę wychodzić. ale tobie się to przyda,bardziej tego potrzebujesz GETup_ [co za nick . ].

użytkownik usunięty

Oooo. Nie wyciskaj grudek chyba ze chcesz byc pokiereszowana jak Megan.

użytkownik usunięty

ospa w czerwcu. od kogo się zaraziłaś? biedactwo!

użytkownik usunięty

To wyjaśnia parę rzeczy. Raczej kobieta, która jest rżnięta w kakao nie myśli normalnie.

użytkownik usunięty

pokiereszowana jak Megan? WTF?

użytkownik usunięty

oh, taka fanka a nie wie? megan ma twarz jak zniszczona życiem kobieta w średnim wieku. trzeba się tylko dobrze przyjrzeć.

użytkownik usunięty

A co, może ma idealnie gładką cerę jak ty mózg?