Cała jest sztuczna i plastikowa.Poprawiony nos,piersi,kości policzkowe,kolagen w
ustach,doczepione włosy.Szkoda że niegdyś ładna laska zrobiła z siebie lalę z sex shopu.
Smutne też że młode kobiety chcą wyglądać jak ona-bo większosć lasek po takim ''tuningu''
jak foxówna wyglądało by podobnie.
Mnie również bardzo się podoba metamorfoza Ulisseski. Bardzo piękna kobieta, na dodatek odważna:) Ja raczej nie zmieniłabym się tak radykalnie.
kto to?Przeglądałem tą dyskusję i znalazłem to?Czyje to fotki?
http://www.fotka.pl/albumy/sweeetmisssy/1,Ja/10268586,,1275418845#foto
Nie daje sobie wcisnąć kitu:) Wiem, że pisze to z zazdrości. Poza tym z konta baby__doll napisała, że jestem śliczna i przypominam Kleopatrę.
jak napisałam,że w lipcu dam swoje zdjęcia,to chyba wiadomo,że ta dziewczyna z nk,to nie ja?
najlepiej tak powiedzieć. dużo ci brakuje do bycia ładną,przeciętniaro. :)
jeśli ktoś napisał,że jesteś śliczna,chce cię pocieszyć. ja nic takiego nie pisałam.
Aha, czyli każdy mężczyzna, którego spotykam na drodze, który mnie mierzy od stóp do głów i zagryza wargi to chce mnie pocieszyć, tak? Przeciętna jesteś ty Natalko G.
jakieś dziewczyny z nk. biedaczka,GETup_ prymitywna i reszta po niej strasznie jadą. :) niemal musi przepraszać za to,że żyje. hahahahaha. :)
coś nie pasuje malutki człowieczku? kto po mnie jedzie? bo jakoś nikogo nie widzę.
nie powiem kto jest taki prymitywny by robić sobie słit fotki w stroju kąpielowym w pokoju. :)
głupolku,to nie jestem ja. :) ile razy mam powtarzać,by do ciebie to dotarło?
i nie mówiłam,że ktos po tobie jedzie,tylko że jedziesz po tej dziewczynie z nk.
Natalka urodzona 7 czerwca (chyba dobrze pamietam) z Janikowa. To jesteś ty.Sama się przyznałaś. Więc ssij.
tak się składa, że tą dziewczyną jesteś ty.
i jadę po niej , bo mam powód. wygląda jak mała małpka :)
aśku-małpko na kiju. nie,nie z Janikowa. :) ciebie żaden facet nie będzie dobrze chciał wypieprzyć.
nie,jestem Natalka N. :) biedne smarkatki,sobie coś ubzdurały.
Zmień dilera. Żaden? No to się dziecko mylisz, bo owych miałam kilku. Teraz znów jestem w stałym związku i na te sprawy nie narzekam. Więc zajmij się sobą dziewico. Tak btw. dostałaś już pierwszą miesiączkę? Czy tylko czytasz o niej w bravo girl?
marne hasełka z bluzgacza. :) dziewicą jestem i miesiączkę mam od 12 roku życia.
o popatrz, to tak jak ja... a ustabilizowal ci się okres? wiesz, staram się znalezc jakies zewnetrzne czynniki przez ktore zachowujesz sie jak zjeb
czemu sieroto teraz kradniesz moje teksty? mówiłaś, że nie łamiesz praw autorskich gównojadzie
Made jest niebrzydka....ale po tym ''sukowatym spojrzeniu''widać że uważa się za lepszą od innych.Tak jak ktoś mówił-jesteś młoda jeszcze ale za parę jak pójdziesz do pracy do wygląd nic ci nie da(chyba że dając dupy szefowi)wtedy potrzebne są kompetencje.Ludzie nie lubią zarozumiałych lali.Za 20 lat się przekonasz.
Made to nie przeszkadza, bo jej przyszły zawód to właśnie dawanie dupy, jak sama powiedziała...lepiej się puszczać, niż palić i fajnie jak się facet ślini na twój widok (no nie Twój ale jakiejś laski/jej).
Brzydka nie jest, nikt tak nie twierdzi, ale żadna z niej nadzwyczajna piękność więc nie ma powodu, żeby obrażać ulisseskę, Aśkę czy inne dziewczyny bo nie dość, że urodą nie błyszczy to o inteligencji i kulturze już nie wspomnę...
co za podobieństwo !Teraz już wiem czemu gadają że człowiek pochodzi od małpy !
http://www.fotka.pl/albumy/sweeetmisssy/1,Ja/10268586,,1276181053#foto
http://www.tapeciarnia.pl/tapety/normalne/3359_szympans.jpg
:o skąd masz to zdjęcie? madeinjapan nie mówiła, że ma jakieś nowe. a może to ta ospa...
Wiesz, poniosło mnie. Zauważyłam jednak, że jak się do niej inteligentnie pisze to sobie nic z tego nie robi, bo połowy słów nie rozumie. Najlepiej ją zgnoić jak psa.
z tym dzieckiem jest jeszcze gorzej niż myślałam. ciekawe czy taką postawę ma tylko w necie, czy również w realu. bo przeważnie takie '' kozaki '' w sieci są przeważnie ofiarami losu i nie radzą sobie w rzeczywistości.
nie sądzę. wyglądasz na ofiarę losu, która miała zły dzień i wyżywa się na innych ludziach w necie.:)
czuję się świetnie i dzień mam dobry. :) siedzę w domku i piję kakao. :) coś jeszcze chcesz wiedzieć?
może wyjdziesz na spacer? tak przewietrzyć mózg? bo chyba za długo siedzisz w domu.
mam ospę. nie mogę wychodzić. ale tobie się to przyda,bardziej tego potrzebujesz GETup_ [co za nick . ].
To wyjaśnia parę rzeczy. Raczej kobieta, która jest rżnięta w kakao nie myśli normalnie.
oh, taka fanka a nie wie? megan ma twarz jak zniszczona życiem kobieta w średnim wieku. trzeba się tylko dobrze przyjrzeć.