Megan FoxI

Megan Denise Fox

7,1
13 862 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Megan Fox

Cała jest sztuczna i plastikowa.Poprawiony nos,piersi,kości policzkowe,kolagen w
ustach,doczepione włosy.Szkoda że niegdyś ładna laska zrobiła z siebie lalę z sex shopu.
Smutne też że młode kobiety chcą wyglądać jak ona-bo większosć lasek po takim ''tuningu''
jak foxówna wyglądało by podobnie.

użytkownik usunięty
Maciek666_filmaniak

to nie jestem ja. mam niebieskie oczy.
wygląd jest bardzo ważny. :) sama Ulisseska niby jest mądra,ale przeciętna i sama to przyznała- nie ma urody,więc żaden facet jej nie chce. :)
jestem lepsza od was,zwykli ludzie. :)

użytkownik usunięty

Zjeby nie są fajniejsze od normalnych ludzi. Poza tym to ty uważasz, że jesteś lepsza. Nikt inny. Zachowujesz się jak alkoholik. Kłamiesz, mataczysz, wmawiasz i nie zmieniasz zdania.

użytkownik usunięty

patrz na siebie.

użytkownik usunięty

wiesz co? dorośnij dzieciaku.
zresztą to co, ty nie jesteś zwykłym człowiekiem? co osiągnęłaś takiego w życiu? napisałaś epopeje narodową, że taka mądra jesteś? albo może startujesz do miss świata? trochę pokory w życiu trzeba bo skończysz na ulicy. bo jak narazie to nic nie znaczysz.

użytkownik usunięty

o,jeszcze tego brzydactwa tutaj brakowało. :)
a może startuję na miss świata?

użytkownik usunięty

jakoś to twoje ' brzydactwo ' mam w dupie, bo mnie nigdy nie widziałaś. :) i nie zobaczysz. zresztą ja znam swoją wartość, więc możesz mnie tak nazywać ile chcesz.

hahahah. ii dobry żart. startować to ty sobie możesz nie powiem na co, bo na miss świata się nie nadajesz.

użytkownik usunięty

wszyscy mi mówią,że jak najbardziej. :)
i nie zależy mi na oglądaniu twojej zwykłej,przeciętnej gęby. japa,mopsie.

użytkownik usunięty

to ja ci powiem, że wyglądasz jak takie malutkie gówienko. :)
i co rozumiesz pod określeniem ' zwykła przeciętna gęba ' ? bo ja raczej do tego opisu nie pasuję, wyróżniam się .

użytkownik usunięty

haha. i mam się posłuchać takiej idiotki jak ty?niestety,nie widziałaś mnie. :)
wyróżniasz się? oho,czym ? swoją głupotą? :) dalej,dalej. powiedz,czym tak się wyróżniasz?

użytkownik usunięty

Wedle mnie nawet Dorota Wellman jest sto razy ładniejsza i mądrzejsza od ciebie dziecko.

użytkownik usunięty

:) zobaczymy jak ci zrzędnie mina,gdy zobaczysz moje zdjęcia.

użytkownik usunięty

a słuchaj ile ci tak zejdzie szukanie zdjec jakiejs obcej laski?

użytkownik usunięty

nie będę łamać praw aktorskich. :)

użytkownik usunięty

złamałaś prawa dobrego wychowania, jedno prawo więcej, kto to zliczy...

użytkownik usunięty

widziałam cię i to dość dokładnie. :) i szczerze mówiąc, to nie zachwyciłaś mnie.
i głupota nie należy do wyglądu, a chyba o wyglądzie teraz mówimy .
i cóż. mało ludzi ma długie blond włosy prawie do pasa skoro już tak bardzo chcesz wiedzieć.

użytkownik usunięty

ciekawe kiedy mnie widziałaś? i gdzie? przyjechałaś do mojego miasta?

owszem,wiele. w mojej szkole pełno jest szatynek i blondynek.

użytkownik usunięty

nk, fotka.. ;)

i chodziło mi raczej o długość włosów, a nie o kolor.

użytkownik usunięty

Ona nie jest mądra i sama się do tego przyznaje. Ona uważa, że jest ładna. Według mnie jest tak samo ładna co i mądra.

a ty jestes niezwykła niesamowite. jak masz niebieskie oczy jak jeszce niedawno miałas czekoladowe nosisz soczewki... jestes podobna do Kleopatry, Megan , Taylor o czyms jeszcze zapomniałam?sory że sie tak wtracam ale normalnie tekiego debilnego dziecka nigdy nie widziałam a razcej nieczytała, Ulisseska jka na razie nic nie pisze wiec jakim prawem wypowiadasz sie o jej urodzie?jezeli to naprawde ty jestes na nk to nie masz się czym chwalic, może troche krytycyzmu, albo poprostu na necie udajesz taka pewna a w realu jesteś całkiem inna

sonnenEW

matko sory za takie błedy ale cos mi klawiatura wariuje, madeinjapan teraz wykrecasz sie ospą,eh

użytkownik usunięty
sonnenEW

buu. problemy z głową . i to poważne masz,sonnen.
to NIE JESTEM JA. dotarło wreszcie? :) na real też jestem bardzo pewna siebie.

użytkownik usunięty

ohoho. w sierpniu przejeżdżam przez Inowrocław, więc nie będę daleko od Ciebie.
dajesz. :)

użytkownik usunięty

na szczęście,nigdy się nie spotkamy. :)

użytkownik usunięty

jaka szkoda. już się przestraszyłaś?

użytkownik usunięty

nie. przykrym doświadczeniem byłoby cię poznać. :)

użytkownik usunięty

bo zapewne byś straciła nagle tą '' swoją pewność siebie '' .
już rozumiem. kozak tylko w sieci.

użytkownik usunięty

słabe teksty,wymyślcie coś lepszego.
nie,nie straciłabym. bo boginią nie jesteś.

użytkownik usunięty

czemu my mamy coś wymyślać? żeby czytać twoje oryginalne odpowiedzi:"chyba ty, sama jestes brzydka" póki co jesteś nieszkodliwa więc nie widzę sensu bym dalej miała cię bluzgać. dalej sprowokuj mnie, lubisz to sadomasochistko, co?:)

użytkownik usunięty

hm. nowy tekścik? może zaglądniemy na zapytaj.com? :)

i hahaha. tyle powiem.

użytkownik usunięty

przykrym doświadczeniem to byłoby cię zapłodnić. już dość mamy patologicznych rodzin

użytkownik usunięty

niebieską to masz dupę, bo klienci po wszystkim ci pety na niej gaszą.

http://www.fotka.pl/albumy/sweeetmisssy/1,Ja/10083960,,1276181038#foto

niebieskie oczy...chyba czas nabyć okulary do dla mnie one są brązowe ; /ale ja się nie znam

http://www.fotka.pl/albumy/sweeetmisssy/1,Ja/10083960,,1276181038#foto

hahaah pewnie jest tzw. galerianka z tym jej upodobaniem do 'obciagania'

użytkownik usunięty

mam niebieskie jak u niemowlaka. :)

użytkownik usunięty

niebieskie pośladki? tego niemowlaka rodzice musieli niezle bic...

Niemowlaka? A kto ci powiedział, że każdy niemowlak ma niebieskie oczy? W wieku niemowlęcym kolor oczu się zmienia i nabiera barwy jaka zostaje na całe życie. A noworodki mają oczy granatowe, a ty masz brązowe jak psia kupa o poranku...

użytkownik usunięty
keshia21

hoho. :) ja od urodzenia mam jasno niebieskie. i chyba wiem lepiej jakie mam oczy? od osób,które mnie nigdy nie widziały?

użytkownik usunięty

Jaka ty głupia jesteś...

użytkownik usunięty

podejrzewam, że lekarze cie upuscili kilka razy jak sie urodziłaś.

użytkownik usunięty

myślisz że jesteś kozakiem ty gnido ?

użytkownik usunięty

a co, ty tak sądzisz? to dziękuję bardzo, fajnie że w końcu przyznajesz się do klęski

użytkownik usunięty

nie,nie myślę tak. :) twój poziom jest bezpoziomowy.

użytkownik usunięty

wiesz co, to moze lepiej bierz teksty z tego zapytaj.com <hahaha>

użytkownik usunięty

' gnido ' ? ojej. robi się ostro. :D

I jako zezowate, żabiouste dziecko z niebieską dupą dostałą jeden punkt w skali apgar...

A wiesz, że o czyjejś wielkości może powiedzieć nie on sam, a ktoś inny? Wszyscy ci skarbie mówią, że jesteś zwyczajna, przeciętna, a do tego pusta i nieinteligentna, a ty w kółko próbujesz sobie wmówić, że jest inaczej. Szkoda, bo jak to się dalej posunie, to możesz mieć ciężkie życie. Zastanów się jeszcze, póki masz czas...

keshia21

Dodę też rodzice wychwalali od małego,z Made jest tak samo.Gdyby życie dało jej po dupie solidnie to by zrozumiała.

keshia21

jak mozna być tak zarozumiałym nie reprezentujac sobą nic godnego uwagi, czym sie szczycisz tym że na kazdym możliwym portalu można cie spotkać, a może tą niesamowita inteligencja, albo przecietna uroda bo juz sie pogubiłam może pisząc posta zastanów 5 razy zamnim go wyslesz a i najlepiej zapisuj co pisałaś bo tak się motasz że to jest az niewiarygodne

sonnenEW

widocznie ma za dobrze

użytkownik usunięty
sonnenEW

pogubiłaś się? czego się można spodziewać po osobie 'koffającą' Kryśkę?