Megan FoxI

Megan Denise Fox

7,1
13 862 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Megan Fox

Cała jest sztuczna i plastikowa.Poprawiony nos,piersi,kości policzkowe,kolagen w
ustach,doczepione włosy.Szkoda że niegdyś ładna laska zrobiła z siebie lalę z sex shopu.
Smutne też że młode kobiety chcą wyglądać jak ona-bo większosć lasek po takim ''tuningu''
jak foxówna wyglądało by podobnie.

użytkownik usunięty

Śmierdzisz kałem.

użytkownik usunięty

Mówiłaś coś czy to tak gnój paruje?

użytkownik usunięty

Ściągnij tą podpaskę z czoła. A nie, po prostu przesadziłaś z samoopalaczem.

użytkownik usunięty

skąd ty to wzięłaś przeciętniaro ? :) tak się składa,że ja delikatnie się smaruję samoopalaczem. :)

użytkownik usunięty

na pewno nie z zapytaj.com. widzisz ja potrafie dac cos od siebie bo w przeciwienstwie do ciebie mysle. ty niestety nawet jak zżynasz na sprawdzianie to i kolezanki obok nazwisko spisujesz.

użytkownik usunięty
sonnenEW

Mam taką nadzieję, bo fizykoterapia leży nietknięta a i tak za bardzo nie wiem jak wykonac zabieg jontoforezy:( Muszę się pouczyć, bo za tydzień egzamin.

Powinien ci się zmienić. Pogrzeb jeszcze w ustawieniach, sprawdz czy fotka na bank wgrana...

nic różne foty probowałam i dalej nic sala, a ja mam jutro egzami i nie chce mi się brać za notatki

użytkownik usunięty
sonnenEW

mam nadzieję,że to już koniec. :) choć nigdy nic nie wiadomo.

użytkownik usunięty

Nie odpisałaś.

użytkownik usunięty

To działa w dwie strony. Jak zawieszamy broń to nie jedziemy po sobie nawzajem. Napisałam tamto 50 minut temu a ty znowu po mnie pojechałaś 16 minut temu. Jeszcze raz takie coś a zniszczę ci życie.

użytkownik usunięty

wreszcie panienka zmądrzała? :)
zniszczysz mi życie? takie coś jak ty mi grozi ? :)
hahaha.

Akurat Ulisseska teraz wygląda odjazdowo-fryzjer i kolor bardzo jej pomogły.Zazdrościsz
bo zmieniła się na plus,a po zmianie wyładniała.Obrażaniem innym pokazujesz że nie masz za grosz dystansu do siebie ani kultury.Nie jesteś taka super jak uważasz.

użytkownik usunięty
Maciek666_filmaniak

nie powiedziałabym,że odjazdowo. :) na avatarze to nie Ulisseska,od razu widać,że inna dziewczyna. No i wolę jednolity kolor włosów. :) najlepiej ciemny brąz.
nie mam czego jej zazdrościć,a szczególnie tego ''słynnego nosa''.Och,ja wiem,że jestem super. nie oszukujmy się.ja mówię to co myślę. Ulisseska to szara gęś. zresztą,jak ty mi,ja tobie. jeśli ktoś mnie obraża,ja jego też.nie ma zmiłuj. :P

Dajcie spokój,po co się wzajemnie obrażać.Każdemu podoba się co innego,to raz dwa,Made przystopuj.Robisz z siebie idiotkę która nie nienawidzi całego świata,i czepia się każdego.Będziesz w życiu samotna jeśli nie będziesz szanować ludzi.Nikt nie lubi pyskatych kobiet które myślą że zjadły wszystkie rozumy.Za parę lat zrozumiesz.

A co Ulisseski czy jak jej tam to raczej ona,nos ma identyczny.Zdjęcie zostało zrobione z inne strony,schudła na twarzy-to tyle.Ja też na 2 zdjęciach w blondzie i w rudych wyglądam kompletnie inaczej ; /

użytkownik usunięty
ValkyriaQueen

tak,każdemu podoba się co innego. :) Ale takie gówna urocze jak klapa od srocza nie będą mi zwracały uwagi.
nie czepiam się każdego,przeczytałaś moje 2 wypowiedzi i już się na mój temat wypowiadasz. O. a może mnie znasz lepiej niż ja siebie samą? hahaha . :D dobre.

usta są inne,to nie Ulisseska. ślepa nie jestem.

użytkownik usunięty

Taka wielka znawczyni makijażu i nie wie, że makijaż optycznie zmienia twarz (usta również). No szok po prostu. Uczyć się dziwko bo cie do żadnego gimnazjum nie przyjmą.

użytkownik usunięty

to zdjęcie jakiegoś Emo girl'a z kolorowymi włosami. :) Jesteś taka naiwna aśku. Imię też bardzo przeciętne. tak,przeciętni ludzie dają dziecku przeciętne imię. :) no,ale do ciebie pasuje jak ulał.
i ja już niedługo będę kończyła gimnazjum. :) dziwko? wow. znasz więcej brzydkich słów?

użytkownik usunięty

Teraz suko przegięłaś. Nie mieszaj w to moich rodziców. Powiem więcej. Nie dość że znam brzydkie słowa to też znam miejsce twojego zamieszkania. Półtorej godziny baną na prawdę mnie nie zbawi.

użytkownik usunięty

hahaha. :) współczuję ten dziewczynie z nk,że dostanie lanie . :)

użytkownik usunięty

*tej

użytkownik usunięty

Nie wiem czy wiesz, ale mozna edytowac posta przez 5 minut, kretynko.

użytkownik usunięty

nie wiedziałam. :)

użytkownik usunięty

To używaj mózgu, chociaż czasami.

użytkownik usunięty

haha. tak,ty używaj chociaż czasami. :p

użytkownik usunięty

Z całej dyskusji wynika, że go używam o wiele czesciej od ciebie. Ty tylko zżynasz ze stronek i bluzgacza, którego specjalnie zainstalowalas na kompie.

użytkownik usunięty

o. mówisz o sobie? ty zainstalowałaś,bo na nic innego cię nie stać??

użytkownik usunięty

? Przestań używać swoich dennych tekstów "sama jesteś głupia""sama zainstalowalas""sama smierdzisz" sama to sama tamto. Czy ty na prawdę nie masz za grosz wyobraźni Teresko?:o

użytkownik usunięty

szmaciaro ona sie wypowiedziala na poziomie a ty paranoiczko odebralas jako atak na swoja osobe. wez sie jebnij zakompleksiona gowniaro.

Wolałabym nos jak ulisseska niż twoje wstrętne szerokie, żabie usta...

użytkownik usunięty
keshia21

mężczyźni zwracają uwagę na pełne usta. :) a żaba nie ma pełnych,wymyśl coś lepszego,keshio. :)

"mężczyźni zwracają uwagę na pełne usta. :) a żaba nie ma pełnych[...]" Ty też nie...

użytkownik usunięty
keshia21

owszem,mam. :) Ty serio masz tak z deklem czy ci za to płacą?

Łoj Boże jakby mi płacili za prowokowanie ciebie słonko, już dawno byłabym milionerką...
Ja to po prostu lubie, bo pewnie mam coś z deklem. Mua;*

użytkownik usunięty
keshia21

mua? O.o ale pokemoniaste.

poke co? To nie ja jestem SwEetMiSsSy...matko jak to pisac w ogóle.
Ej A MoŻe jak BęDZiemY PiSaĆ di ciEbiE sWeetaŚnyMI LiTeRKami tO ZaKUmASz?

użytkownik usunięty
keshia21

no widzisz jak Ci to ładnie wyszło ? :)

Uczę się od najlepszych (czyt. madeinjapan)

użytkownik usunięty
keshia21

ode mnie? ciekawe,bo ja tak nie piszę. :)

użytkownik usunięty

Na twoje usta nie zwracają. Już się nie dziwię czemu tak ci się nie podobają usta Kristen Stewart. Bo ma o wiele ładniejsze od ciebie. Żabo.

użytkownik usunięty

zwracają,kocmołuszku. :) haha. i ktoś to mówił o przedszkolakach. :)

użytkownik usunięty

Rozpędź się dziecko i pizgnij porządnie w ścianę. Może w końcu krew zacznie ci dopływać do mózgu.

użytkownik usunięty

Twoje intendencje intelektualne nie obligują do dalszych konwersacji merytorycznych. W skrócie jesteś za głupi żeby ze mną rozmawiać.

użytkownik usunięty

http://zapytaj.com.pl/Category/028,008/2,2322581,Znacie_jakies_fajneteksty_do_po jechania_komus.html
wymyśl coś swojego szmato.

użytkownik usunięty

szmatą to będziesz myć kiedyś podłogę. :) może już myjesz?

użytkownik usunięty

Żadna praca nie hańbi. No oprócz twojej przyszłej na autostradzie pod latarnią.

użytkownik usunięty

hahahaha. sama nie potrafi ruszyć mózgownicą to daje hasełka z zapytaj.com
normalnie szacun. zabłysła nieźle. :)

i tak zawód szmaty w sam raz dla made. zaczęła od wyginania się w stroju kąpielowym w domu, skończy pod latarnią.

użytkownik usunięty

tak,a wy będziecie myć brudne kible. :) idealna praca dla was.

użytkownik usunięty

spierdalaj do Rosji na zmywak.

użytkownik usunięty

no raczej nie. mam wyższe ambicje w porównaniu do ciebie.
bo ty skończysz jak wycieraczka, zgwałcona i z hivem. szczere gratulacje.

użytkownik usunięty

prymitywne jesteście. :)