Cała jest sztuczna i plastikowa.Poprawiony nos,piersi,kości policzkowe,kolagen w
ustach,doczepione włosy.Szkoda że niegdyś ładna laska zrobiła z siebie lalę z sex shopu.
Smutne też że młode kobiety chcą wyglądać jak ona-bo większosć lasek po takim ''tuningu''
jak foxówna wyglądało by podobnie.
masz za duże mniemanie o sobie. :) ale dużo ci brakuje do bycia zabawną,wierz mi. ;)
Nie wierzę, bo mnie nie znasz. Ty również masz wysokie mniemanie o sobie. Tak też powinno być. ALE oprócz tego powinno się jednak dążyć do jeszcze większej doskonałości. A ty dokąd dążysz? Czy już uważasz, że wszystkie rozumy pojadłaś i nie chcesz się wysilać do dalszego rozwoju? Wierz mi, to nie będzie trwało wiecznie jak nie będziesz tego pielęgnować. Poza tym przeczytaj sobie książkę "W życiu możesz wybierać". Nauczy cię obcowania wśród ludzi, bo póki co zachowujesz się jak mały niewychowany piesek, który gryzie meble i zdziera tapetę a tak czy siak będzie musiało się podporządkować wyższym.
ale ty wszybko odpisujesz na moje komentarze. :)
ty też mnie nie znasz,dziewczyno. ja mam,bo jestem urodziwa,a ty średnio. proszę cię,nie robi to mnie żadnego wrażenia. :p
Znowu pojechałam cię inteligentnie a ty obrażasz mój wygląd. Widzisz, tym się różnimy, że dla mnie ważne jest być piękną dla mojego meżczyzny a inni mogliby dla mnie nie istnieć. Ty zaś wolisz być piękną dla wszystkich i mogłabyś zostać starą panną byleby zachować urodę. Moja droga Hathawayko... Jak się postarzejesz to coś myślę, że o wiele mądrzejsza nie będziesz. Poza tym widziałam twoje zdjęcia i śmiem twierdzić, że jestem o niebo ładniejsza od ciebie. Ale nie spierajmy się o fakty. I tak już przegrałaś. A piszę szybko, bo szybko myślę. Poza tym klawiaturę mam opanowaną w małym palcu.
I Ty naprawdę myślisz,że coś mnie poruszy ? hahaha.
Jesteś w wielkim błędzie. Ale to mnie nie dziwi. :)
Nie widziałaś moich zdjęć,i z pewnością osoba piękna nie będzie starą panną. :)
Ja nie myślę, że coś cię poruszy. Po co by cię miało ruszać? I tak przegrałaś. Swoją drogą twoje słownictwo jest ubogie...
Hahah, ten pierwszy filmik świetny! Ale on naprawdę jest super człowiekiem, umie się śmiać z siebie, nie wstydzi się wpadek. No da się lubić :) A wywiad, jeden z lepszych jakie widziałam.
jeżeli made...faktycznie na nk to ywoje zdjcia to proponuje zmienić główna fotke, pokaz na avatar swoje a póżniej oceniaj wyglad innych
co do wywiadów to swietne...a włosy szybko mu odrosna w tamtym roku miał jescze krótsze,przynajmniej ma dystans do siebie palnie coś a na drugi dzień rozpisuja sie że smierdzi itd, zapytany o nakrycie głowy stwierdził że lubi nosic czapki bo nie musi myć głowy a pozatym ma robaki:-) ja lubie ten wywiad jka Kristen udaje Roba napewno juz każdy go widział, i co jest taka ponura osobą?http://www.youtube.com/watch?v=Z4wSOEFyMNE albo ten jest fajny http://www.youtube.com/watch?v=6YvRMGYYEK8 no nie bedze dodawac bo to temat o Megan
Rob wygląda dobrze w tej fryzurze,co teraz ma. :)
W lipcu się postaram. Teraz niestety mam ospę. I to nie jest żadne kłamstwo.
Zdajesz sobie sprawę, że jeśli zakosisz fotki mojej koleżanki to ja się o tym dowiem?;p
a jakie ty możesz mieć koleżanki ? :) hihi. Takie paskudne jak ty,to na pewno. :)
Koneser napisał, że jestem przeurocza. Opinia mężczyzny jednak bardziej się dla mnie liczy. Wstaw swoje zdjęcie i poczekaj na jego opinie.;p
skoro ja jestem przedszkolakiem,to ty musisz być jeszcze w żłobku.
i ty mu uwierzyłaś? głupie cielę. on chciał cię tylko pocieszyć. :)
i nie bądź taka pewna siebie. przy twojej przeciętnej urodzie powinnaś siedzieć cicho jak mysz pod miotłą. :)
jak wydobrzeję,to oczywiście wstawię.
Daj sobie spokój. Nie odpowiadajmy na zaczepki, bo to tylko nakręca tą użytkowniczkę.
spieprzać mi stąd.koniec gry,dzieci. :)
haha. i ciekawe,że wszyscy na raz się pojawili? czary mary? keshia,sonnen,camilla. :) hahaha.
abrakadabra i hokus pokus... spieprzać to sobie możesz złotko mówić do koleżanek, albo rodziców jak ci pozwolą...
Sorry Asiek, ale ją widzę jej wypowiedzi to aż mnie nosi żeby coś napisać tej żabioustej...
Nie sorruj mi:) Chciałam zawiesić broń a ona uznała, że może i tak po mnie jechać bezkarnie. Brzydactwo pieprzone.
chcesz zawiesić broń ? :) kochana,to pójdź sobie stąd.
brzydactwo to twoje drugie imię Joasiu. :)
To dzieciątko nie wie co to zawieszenie broni. jedynie jako batmanowa dała sobie spokój, ale to widać za dużo...
Fajnie. Macie już w szkółce egzystencjalne książki? Super! Przeczytaj sobie Zbrodnię i karę. 100 razy lepsza od Zmierzchu;ppp
Rzeczywiście,Megan Fox ma blizny. Teraz się dobrze przyjrzałam.Ale ja myślę,że to po ospie.Tak w ogóle to ją nawet lubię.
tu Rob miał jeszcze krótsze włosy http://www.fryzury.net.pl/wp-content/uploads/2009/11/vpattinson_haircut.jpg teraz ma po bokach krócej a u góry dłużej
nie chce mi sie avatar zmienic głupi filmweb:-(ale jak miał takie postawione http://snarkerati.com/movie-news/files/2010/01/robert-pattinson.jpg to tez świetnie mu było, ja tez nie lubie długich no ale on miał w sam raz za to uwielbiam parodniowy zarost heh
w tych postawionych wygląda najlepiej. ale może skończcie pisać o Pattinsonie na forum o Megan ?
No szwankuje. Wiesz co made? Jestem już zmęczona odpisywaniem na twoje pyskówki. Może zawieszenie broni?
I bardzo dobrze, choć teraz doleję oliwy do ognia, tutaj macie fotki Megan z plaży - http://film.onet.pl/zwiastuny/0,69128,1,1,322,fotonews.html
Wiadomo, mniej makijażu itd.
Widzisz, nie da się. Chciałam zawiesić broń a ona to odebrała jako, że może po mnie jechać a ja będę grzecznie to czytała i kręciła główką. Nie będzie mnie gówniara szkalowała. Odwiedzę ją sobie, zacznie inaczej śpiewać.