Megan FoxI

Megan Denise Fox

7,1
13 862 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Megan Fox

Cała jest sztuczna i plastikowa.Poprawiony nos,piersi,kości policzkowe,kolagen w
ustach,doczepione włosy.Szkoda że niegdyś ładna laska zrobiła z siebie lalę z sex shopu.
Smutne też że młode kobiety chcą wyglądać jak ona-bo większosć lasek po takim ''tuningu''
jak foxówna wyglądało by podobnie.

użytkownik usunięty

Dziewczyno, zmień narkotyki, bo chyba za mocno cię trzepie.

użytkownik usunięty

No dalej cichodajko pokończyły ci się teksty z zapytaj.com?

'koffającej' jak już inteligentko...

sonnenEW

ty masz chyba defekt mózgu jamponko nie jestes tylko zbiegiem okolicznosci masz w ten sam dzień urodzinki dałaś się złapać na kłamstwie Camilli wiec nie wypieraj się dzieciaczku

sonnenEW

'niebieskie jak u niemowlaka' a co z czekoladowymi ala Emiley czy jakos tak?

użytkownik usunięty
sonnenEW

To już zostało wyjaśnione. Ona ma niebieską dupę przez klientow co jej pety na niej gasili.

użytkownik usunięty

psychikę pewnie ma nieźle zrytą. zresztą.. to widać.

sonnenEW

a co mozna oczekiwac o osobie ogladajacej Barbie, lubiacej Megan Lindsey no widocznie za duzo wymagamy od made...

sonnenEW

sory po osobie...............ale jak tak się kłóci to dlacego nie może wyjasnić sytuacji z oczami:-) widocznie ma rozdwojenie jażni eh

sonnenEW

tyle osób jej to mówi wiec moze lepiej by sie zgłosiła do specjalisty za nim bedzie za pózno

sonnenEW

Nalalko twoje imie też nie jest szczególne

użytkownik usunięty
sonnenEW

ładniejsze od Aśki. :)
miałam mieć na imię Oktawia na początku.
to było zwykłe podpuszczenie. :) urodziny mam w lutym.

użytkownik usunięty

śmierdzisz kupą nietoperza wiejski paznokciu

użytkownik usunięty

hm,ile tych asiek jest na świecie? mi się to imię nie podoba.

i przyhamuj swój język.

użytkownik usunięty

A mi się nie podobają twoje zgrzybiałe nogi i trądzik różowaty

użytkownik usunięty

nogi mam ładne,a cerę nieskazitelną. :) bez żadnego pryszcza.

Taa... może na focie, photoshop w akcji :D

użytkownik usunięty

To ty tak twierdzisz karzełku

użytkownik usunięty

ja tak twierdzę i każdy z mojego otoczenia.

użytkownik usunięty

Cerę masz gładką i mózg też.

użytkownik usunięty

nogi ładne , cera nieskazitelna.. w ogóle cała jesteś zajebista. w to nie wątpie, hahahahah.

użytkownik usunięty

asia - normalne, ładne imię. i do tego słyszałam, że wyszukane imiona dają rodzice z biedniejszych warstw społecznych, więc nie masz się czym chwalić.

użytkownik usunięty

Dokładnie tak jest. Znam jedną patologiczną rodzinę gdzie rodzice dali imiona dzieciom: Ernest, Roger i Nicole.

użytkownik usunięty

Nicole.. kurde, nie rozumiem takich ludzi. Chyba żyją w Polsce, więc raczej mogą dać dziecku polski odpowiednik tego imienia? O, albo też Veronica. Kurcze, myślą, że wygląda to bardziej '' luksusowo '' i bardziej '' zachodnio '' ? ;o Głupota.

użytkownik usunięty
keshia21

wszyscy mi mówią,że jestem piękna. a chłopcy w szkole się na mnie bez przerwy patrzą. wszyscy bez wyjątku. :) Emily ma zielone,sonnen. tak,czego można wymagać od osóbek kochających Kristen z zębami jak u bobra? :D hehehe

idiotko jeszce nie dawno pisałas ze masz czekoladowe ja nie weim jak mozna takie głupoty wypisywać, a gdzie twoja popcelanowa cera, popatrz w lusterko i co widzisz? przecietna szara osobe która w necie może poudawać że jest wyjatkowa,

użytkownik usunięty
sonnenEW

tak,tak. :) pocieszaj się tym,że ''jestem szara''. nie,mam niebieskie. jesteś pomyloną osobą.

użytkownik usunięty

Tak samo jak się patrzą na galerianki. Szepczą między sobą: "To ta dajka? Niezbyt urodziwa, ale kto o tym myśli. Ważne, że ma szparę"

asiek890 ty to zawsze niezle jej przygadasz:-) chłopcy w jakich czasach żyjesz, no niezazdroszcze ci zapewne panowie z pod sklepu podszczypują cie

użytkownik usunięty
sonnenEW

Miałam kiedyś taką sąsiadkę jak ona. W końcu zabrakło jej języka w gębie i jedyne co z siebie wydusiła to "spierdalaj". Tak to już jest, z takimi osobami trzeba krótko.

nie no jestes swietna

użytkownik usunięty
sonnenEW

mi go nigdy nie zabraknie. :)

użytkownik usunięty

jestem aż nadto urodziwa. :)

użytkownik usunięty

............................ urodziwą to możesz mieć co najwyżej dupę jak nie zapomnisz jej ogolić

użytkownik usunięty

nie mam owłosionej dupy. :) ty masz,ale nie porównuj mnie do siebie.

użytkownik usunięty

"Ja nie mam owłosionej dupy tylko ty" - wymyśl coś swojego albo zajrzyj na zapytaj.com
bo dalej przegrywasz Śmierdziuszku.

użytkownik usunięty

a ty się przestań powtarzać,kocmołuszku. :)

użytkownik usunięty

a ty przestań zachowywać się jak dziecko i mówić"ty sama jesteś taka i owaka" wymyśl coś swojego papugo

użytkownik usunięty

no bo jesteście brzydkie. przykre,ale prawdziwe.

użytkownik usunięty

Chodzi mi o "SAMA jestes..." "SAMA jestes...". Za grosz wyobraźni. A wyglądasz jak pół dupy za krzaka.

użytkownik usunięty

hahahahah. pół dupy za krzaka. trafne określenie.

użytkownik usunięty

wyobraźnia - dobra rzecz. :)

użytkownik usunięty

o. u mnie jest w szkole jest taka dziewczyna. wygląda jak ostatnia wieśniara ( nie chodzi mi tu o miejsce zamieszkania ) . ma tlenione blond włosy, ale wyszło jej jajko , do tego pomarańczowa morda z pudru i przeważnie jakieś ' cool ' ciuchy . tak, na nią też chłopaki się patrzą, a nawet oglądają, bo wygląda jak z burdelu. no, w każdym bądź razie pośmiewisko z niej jest. :)
więc nie zawsze oglądanie się facetów jest pochlebne.

no własnie , czasem poprostu sie z niej nasmiewaja, albo mysla że jest łatwa wiec a nóż sie na coś załapia

sonnenEW

podpuszczenie potwierdziłas wiec teraz nie sciemniaj zwyczajne imie jest miliony

sonnenEW

pomylona osoba to jestes ty made........ bcos ci sie w mózgu poprzestawiało

sonnenEW

tak to jest gdy sie zostawi dziecko przed kompem bez opieki, bez ograniczeń, bez kontroli,

sonnenEW

lece miłej pogawedki z tak mało inteligentna osóbka :-) pozdrawiam

sonnenEW

mózg to taki organ, który nieużywany zanika...

użytkownik usunięty

w moim przypadku jest pochlebne. :)
może i mam zwyczajne,ale urodę nadzwyczajną. :)