Cała jest sztuczna i plastikowa.Poprawiony nos,piersi,kości policzkowe,kolagen w
ustach,doczepione włosy.Szkoda że niegdyś ładna laska zrobiła z siebie lalę z sex shopu.
Smutne też że młode kobiety chcą wyglądać jak ona-bo większosć lasek po takim ''tuningu''
jak foxówna wyglądało by podobnie.
ty masz chyba defekt mózgu jamponko nie jestes tylko zbiegiem okolicznosci masz w ten sam dzień urodzinki dałaś się złapać na kłamstwie Camilli wiec nie wypieraj się dzieciaczku
To już zostało wyjaśnione. Ona ma niebieską dupę przez klientow co jej pety na niej gasili.
a co mozna oczekiwac o osobie ogladajacej Barbie, lubiacej Megan Lindsey no widocznie za duzo wymagamy od made...
sory po osobie...............ale jak tak się kłóci to dlacego nie może wyjasnić sytuacji z oczami:-) widocznie ma rozdwojenie jażni eh
ładniejsze od Aśki. :)
miałam mieć na imię Oktawia na początku.
to było zwykłe podpuszczenie. :) urodziny mam w lutym.
hm,ile tych asiek jest na świecie? mi się to imię nie podoba.
i przyhamuj swój język.
nogi ładne , cera nieskazitelna.. w ogóle cała jesteś zajebista. w to nie wątpie, hahahahah.
asia - normalne, ładne imię. i do tego słyszałam, że wyszukane imiona dają rodzice z biedniejszych warstw społecznych, więc nie masz się czym chwalić.
Dokładnie tak jest. Znam jedną patologiczną rodzinę gdzie rodzice dali imiona dzieciom: Ernest, Roger i Nicole.
Nicole.. kurde, nie rozumiem takich ludzi. Chyba żyją w Polsce, więc raczej mogą dać dziecku polski odpowiednik tego imienia? O, albo też Veronica. Kurcze, myślą, że wygląda to bardziej '' luksusowo '' i bardziej '' zachodnio '' ? ;o Głupota.
wszyscy mi mówią,że jestem piękna. a chłopcy w szkole się na mnie bez przerwy patrzą. wszyscy bez wyjątku. :) Emily ma zielone,sonnen. tak,czego można wymagać od osóbek kochających Kristen z zębami jak u bobra? :D hehehe
idiotko jeszce nie dawno pisałas ze masz czekoladowe ja nie weim jak mozna takie głupoty wypisywać, a gdzie twoja popcelanowa cera, popatrz w lusterko i co widzisz? przecietna szara osobe która w necie może poudawać że jest wyjatkowa,
tak,tak. :) pocieszaj się tym,że ''jestem szara''. nie,mam niebieskie. jesteś pomyloną osobą.
Tak samo jak się patrzą na galerianki. Szepczą między sobą: "To ta dajka? Niezbyt urodziwa, ale kto o tym myśli. Ważne, że ma szparę"
asiek890 ty to zawsze niezle jej przygadasz:-) chłopcy w jakich czasach żyjesz, no niezazdroszcze ci zapewne panowie z pod sklepu podszczypują cie
Miałam kiedyś taką sąsiadkę jak ona. W końcu zabrakło jej języka w gębie i jedyne co z siebie wydusiła to "spierdalaj". Tak to już jest, z takimi osobami trzeba krótko.
............................ urodziwą to możesz mieć co najwyżej dupę jak nie zapomnisz jej ogolić
"Ja nie mam owłosionej dupy tylko ty" - wymyśl coś swojego albo zajrzyj na zapytaj.com
bo dalej przegrywasz Śmierdziuszku.
a ty przestań zachowywać się jak dziecko i mówić"ty sama jesteś taka i owaka" wymyśl coś swojego papugo
Chodzi mi o "SAMA jestes..." "SAMA jestes...". Za grosz wyobraźni. A wyglądasz jak pół dupy za krzaka.
o. u mnie jest w szkole jest taka dziewczyna. wygląda jak ostatnia wieśniara ( nie chodzi mi tu o miejsce zamieszkania ) . ma tlenione blond włosy, ale wyszło jej jajko , do tego pomarańczowa morda z pudru i przeważnie jakieś ' cool ' ciuchy . tak, na nią też chłopaki się patrzą, a nawet oglądają, bo wygląda jak z burdelu. no, w każdym bądź razie pośmiewisko z niej jest. :)
więc nie zawsze oglądanie się facetów jest pochlebne.
no własnie , czasem poprostu sie z niej nasmiewaja, albo mysla że jest łatwa wiec a nóż sie na coś załapia