Megan FoxI

Megan Denise Fox

7,1
13 862 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Megan Fox

Cała jest sztuczna i plastikowa.Poprawiony nos,piersi,kości policzkowe,kolagen w
ustach,doczepione włosy.Szkoda że niegdyś ładna laska zrobiła z siebie lalę z sex shopu.
Smutne też że młode kobiety chcą wyglądać jak ona-bo większosć lasek po takim ''tuningu''
jak foxówna wyglądało by podobnie.

użytkownik usunięty

Weź ty mi powiedz czy ty masz wodogłowie czy ty się taka po prostu urodziłaś?

użytkownik usunięty

I znowu przegrała. Ciekawe kiedy jej się to znudzi...

użytkownik usunięty

nadzwyczajną urodę? ee. to nieźle się kamuflujesz , bo na zdjęciach nie jesteś nadzwyczajna.
nadzwyczajna to co najwyżej może być twoja różowa ściana. ;)

Hahaha, o tak ściana... oczojebna :D

użytkownik usunięty

ciekawe,kiedy wam dzieci się to znudzi.
i zapomniałaś? nie lubię różu . :)

Czytam tą waszą rozmowę i niedowierzam. Jezu, Made, jesteś tak masakrycznie głupia, że po prostu nigdy nie zdawałam sobie sprawy, że tacy ludzie istnieją. Porażkowa dziewczyna z Ciebie. Jeżeli to prowokacja, to tak samo debilna jak i Ty.

użytkownik usunięty
Camilla3

Mnie to śmieszy, bo ona ma skłonności masochistyczne. Jej się podoba to, że po niej jedziemy. Bym się nie zdziwiła jakby sobie waliła palcówkę czytając nasze posty:D

użytkownik usunięty
Camilla3

już to mówiłaś. :) ty i asiek strasznie się powtarzacie. cóż to za dziwny zbieg okoliczności . a może to jedna i ta sama osoba? :) . hihihi.

No słuchaj, ale jeżeli będziesz uważała, że wszyscy co mówią Ci, że jesteś głupia, to jedna osoba, to okaże się, że na forum siedzi tylko jedna osoba, która ma mnóstwo kont (tak jak Ty), i to pisze. Bo uwierz, że takie zdanie ma o Tobie połowa filmwebowiczów. Jesteś glupia, i nic na to nie poradzimy.

użytkownik usunięty
Camilla3

powiedziała co wiedziała. :) brzydka kupa.

O, podpisałaś się na koniec :)

użytkownik usunięty

końcówka to sam popis w wydaniu madeinjapan. :) w końcu tylko tyle potrafi.

użytkownik usunięty

Ja się nie powtarzam. Ja tworzę własne bluzgi a ty na nie odpisujesz "chyba ty".

użytkownik usunięty

No i co z tego? Przecież sama sobie pokoju nie malowałaś. Jesteś za cienka by się przeciwstawić rodzicom.

asiek890 po co tutaj siedzisz? nie lubisz Megan przecież.jaki jest cel twojego siedzenia tutaj ? naprawdę próbuję sobie odpowiedzieć na to pytanie. i po co się wzajemnie obrażać? dziewczyny,stop.

użytkownik usunięty
Kruczowlosa

hihi. :) nie wiem,nie mam pojęcia. ona mnie wyzywa,ja ją też. :)

użytkownik usunięty
Kruczowlosa

Moja droga. Chcialam zawiesic bron z madeinjapan. Juz bylo ok kiedy znowy zaczela po mnie jechac. Nie pozwole sobie my jaka smarkula mi pyskowała. Forum o Megan? Ok

Według mnie Megan Fox jest bardzo piękną kobietą, co z tego, że sztuczną.
Do każdej bluzgi na madeinjapan bede dopisywala cos na temat Megan. Pasuje?

użytkownik usunięty
Kruczowlosa

według mnie to forum już dawno nie jest o megan. i choćbyśmy chcieli to i tak zawsze rozmowa zejdzie na inny temat.

Kruczowlosa

Wiesz co, coś mi się wydaje, że... a zresztą, nieważne :)

użytkownik usunięty
Camilla3

Ciekawe dlaczego to forum przestało być o megan...

użytkownik usunięty

tak,tak. tłumacz sobie to przeciętny aśku.

użytkownik usunięty

... jak nie wiesz co to jest zawieszenie broni to sprawdz w google

użytkownik usunięty

wiesz co. zawieszenie broni i madeinjapan jakoś do siebie nie pasują. :D już niektórzy tacy są i tyle. swoją drogą to jej gadki są śmieszne. niektóre.

Ta, zwłaszcza te w których mówi, że jest "urodziwa" ;)

użytkownik usunięty
Camilla3

hm. albo coś w stylu '' mówiłaś coś, czy to gnój paruje ? '' haha . ciekawe czy wzięła to z zapytaj.com tak jak inne hasła.:D

użytkownik usunięty

w ogóle to ten biedny dzieciaczek jest coraz bardziej agresywny...
tak sypie jadem, że hoho.

Wiem właśnie, niech wyluzuje trochę, bo jeszcze jej ciśnienie skoczy.

użytkownik usunięty
Camilla3

hahah. wyobrażam ją sobie przed komputerem. taka cała czerwona ze złości, a z brody kapie jej ślina. hahah, pasuje do niej taki opis.
hm,hm. zresztą teraz znowu się wydało, że ona to baby_doll bo obie użyły kilkakrotnie tego samego hasła jak '' małpa na patyku '' :D a wątpię, żeby było aż tak fajne i popularne, by znało go dużo osób.

No ja taki tekst słyszę np. pierwszy raz :) Ale to wiadome, że to jej konto, od początku się wydało.

Możesz pisać wiadomości na priv?

użytkownik usunięty
Camilla3

ale że w jakim sensie? np. tak do Ciebie? jak tak, to mogę.

No tak, tak, bo ja nie mogę wysyłać pierwsza. To napisz do mnie, bo mam sprawę ;)

użytkownik usunięty
Camilla3

ok.
;)

użytkownik usunięty

chociaż nie, jednak nie mogę.
o co chodzi z tym '' nie możesz wysłać pierwsza '' ? bo też mi to wyskoczyło.

No, wychodzi, że nie mogę wysyłać wiadomości. Jakiś punktów nie mam, czy czegoś...

użytkownik usunięty
Camilla3

głupota. już nie mają co wymyślać.
a punkty chyba są ( a przynajmniej tak pisze w regulaminie czy coś ) jak się napisze recenzję. dziwne.
ta sprawa była bardzo ee. taka nie do publikacji? :D bo jakby co to może napisz tu. ;)

użytkownik usunięty

Trzeba nabić punktów, np współtworząc stronę.

użytkownik usunięty

wymieńcie się mailami, których rzadko używacie a w nich nr gadu gadu:)

Hahahah, ten tekst mnie dobił ;D co za wieśniak.

użytkownik usunięty

"wszyscy mi mówią,że jestem piękna. a chłopcy w szkole się na mnie bez przerwy patrzą. wszyscy bez wyjątku. :)"
Kłamią.

użytkownik usunięty

hahaha. kolejna złota myśl madeinjapan. :D
chyba zapiszę to w moim notatniku...

swoją drogą to jak bardzo trzeba być głupim, by oceniać film, który jeszcze nie powstał? i dać mu 8/10 tylko dlatego, że w obsadzie jest megan?

użytkownik usunięty

Nie mam zdania. Ja oceniam filmy, które oglądałam.

Odpowiedź jest prosta, być tak głupim jak madeinjapan. Wykonanie już trudniejsze...

użytkownik usunięty
keshia21

Właśnie usłyszałam w "Modzie na sukces" tekst roku:D "kocham ciebie a nie twoje jajniki" no leże...:D:D

Nie oglądaj tego! To coś pierze mózg bardziej niźli dżapanka...;]

użytkownik usunięty
keshia21

Nie oglądam:) Byłam na balkonie a matka miala teraz jedynke wlaczona a spi jak niedzwiedz:D I tak mi uszu dotarlo i po prostu nie moglam pohamować śmiechu

Uff aż mi ulżyło. Ja się właśnie wybieram na balkon, na papieroska ;] Idziemy?

użytkownik usunięty
keshia21

Hehe, przychodzi palma do palmy i mówi...? Zapalmy:D No chyba też pójdę:)

Ja już;]

użytkownik usunięty
keshia21

Też jestem. Tak sobie myślę, że fajnie by było zorganizować kiedyś jakieś spotkanie forumowiczek:))