Cała jest sztuczna i plastikowa.Poprawiony nos,piersi,kości policzkowe,kolagen w
ustach,doczepione włosy.Szkoda że niegdyś ładna laska zrobiła z siebie lalę z sex shopu.
Smutne też że młode kobiety chcą wyglądać jak ona-bo większosć lasek po takim ''tuningu''
jak foxówna wyglądało by podobnie.
nadzwyczajną urodę? ee. to nieźle się kamuflujesz , bo na zdjęciach nie jesteś nadzwyczajna.
nadzwyczajna to co najwyżej może być twoja różowa ściana. ;)
Czytam tą waszą rozmowę i niedowierzam. Jezu, Made, jesteś tak masakrycznie głupia, że po prostu nigdy nie zdawałam sobie sprawy, że tacy ludzie istnieją. Porażkowa dziewczyna z Ciebie. Jeżeli to prowokacja, to tak samo debilna jak i Ty.
Mnie to śmieszy, bo ona ma skłonności masochistyczne. Jej się podoba to, że po niej jedziemy. Bym się nie zdziwiła jakby sobie waliła palcówkę czytając nasze posty:D
już to mówiłaś. :) ty i asiek strasznie się powtarzacie. cóż to za dziwny zbieg okoliczności . a może to jedna i ta sama osoba? :) . hihihi.
No słuchaj, ale jeżeli będziesz uważała, że wszyscy co mówią Ci, że jesteś głupia, to jedna osoba, to okaże się, że na forum siedzi tylko jedna osoba, która ma mnóstwo kont (tak jak Ty), i to pisze. Bo uwierz, że takie zdanie ma o Tobie połowa filmwebowiczów. Jesteś glupia, i nic na to nie poradzimy.
Ja się nie powtarzam. Ja tworzę własne bluzgi a ty na nie odpisujesz "chyba ty".
No i co z tego? Przecież sama sobie pokoju nie malowałaś. Jesteś za cienka by się przeciwstawić rodzicom.
asiek890 po co tutaj siedzisz? nie lubisz Megan przecież.jaki jest cel twojego siedzenia tutaj ? naprawdę próbuję sobie odpowiedzieć na to pytanie. i po co się wzajemnie obrażać? dziewczyny,stop.
Moja droga. Chcialam zawiesic bron z madeinjapan. Juz bylo ok kiedy znowy zaczela po mnie jechac. Nie pozwole sobie my jaka smarkula mi pyskowała. Forum o Megan? Ok
Według mnie Megan Fox jest bardzo piękną kobietą, co z tego, że sztuczną.
Do każdej bluzgi na madeinjapan bede dopisywala cos na temat Megan. Pasuje?
według mnie to forum już dawno nie jest o megan. i choćbyśmy chcieli to i tak zawsze rozmowa zejdzie na inny temat.
wiesz co. zawieszenie broni i madeinjapan jakoś do siebie nie pasują. :D już niektórzy tacy są i tyle. swoją drogą to jej gadki są śmieszne. niektóre.
hm. albo coś w stylu '' mówiłaś coś, czy to gnój paruje ? '' haha . ciekawe czy wzięła to z zapytaj.com tak jak inne hasła.:D
w ogóle to ten biedny dzieciaczek jest coraz bardziej agresywny...
tak sypie jadem, że hoho.
hahah. wyobrażam ją sobie przed komputerem. taka cała czerwona ze złości, a z brody kapie jej ślina. hahah, pasuje do niej taki opis.
hm,hm. zresztą teraz znowu się wydało, że ona to baby_doll bo obie użyły kilkakrotnie tego samego hasła jak '' małpa na patyku '' :D a wątpię, żeby było aż tak fajne i popularne, by znało go dużo osób.
No ja taki tekst słyszę np. pierwszy raz :) Ale to wiadome, że to jej konto, od początku się wydało.
chociaż nie, jednak nie mogę.
o co chodzi z tym '' nie możesz wysłać pierwsza '' ? bo też mi to wyskoczyło.
głupota. już nie mają co wymyślać.
a punkty chyba są ( a przynajmniej tak pisze w regulaminie czy coś ) jak się napisze recenzję. dziwne.
ta sprawa była bardzo ee. taka nie do publikacji? :D bo jakby co to może napisz tu. ;)
"wszyscy mi mówią,że jestem piękna. a chłopcy w szkole się na mnie bez przerwy patrzą. wszyscy bez wyjątku. :)"
Kłamią.
hahaha. kolejna złota myśl madeinjapan. :D
chyba zapiszę to w moim notatniku...
swoją drogą to jak bardzo trzeba być głupim, by oceniać film, który jeszcze nie powstał? i dać mu 8/10 tylko dlatego, że w obsadzie jest megan?
Właśnie usłyszałam w "Modzie na sukces" tekst roku:D "kocham ciebie a nie twoje jajniki" no leże...:D:D
Nie oglądam:) Byłam na balkonie a matka miala teraz jedynke wlaczona a spi jak niedzwiedz:D I tak mi uszu dotarlo i po prostu nie moglam pohamować śmiechu