Megan FoxI

Megan Denise Fox

7,1
13 601 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Megan Fox

Co tu dużo gadać...MEGAN JEST PIĘKNA.Ma śliczna twarz i boskie ciało.Może
miała i operacje ale kogo to obchodzi,gy tak się wygląda.Dałabym wiele by
chociaż w 1/5 wyglądać jak ona.I nie piszcie że jestem pusta jak Fox,bo dla
kobiety wygląd to bardzo ważna sprawa.Kobiety po wyglądzie się ocenia czyż
nie?Panowie nie oceniają nas po dyplomie uniwersytetu i naszej elokwencji
zostaje nam wygląd.Zazdroszczę Megan bo to piękna kobieta

kones3r

Ile Ci zapłaciła, żebyś to pisał? :D
Otóż, ona jest jedyną użytkowniczką, która właśnie klepie ślepo teksty innych.

użytkownik usunięty
kones3r

Dobrze. To niech się wypowiada ale z szacunkiem do innych osób. Niech nie pisze, że jakaś userka ma swojemu mężowi porządnie obciągnąć tylko dlatego bo nie zgadza się z jej opinią. Niech ta intelgentna madeinjapan nie pisze takich głupot, że wolałaby być dziwką niż palić papierosy. Czy tak się wypowiada inteligentna osoba?

użytkownik usunięty

odpowiadam tak,jak wy mi. Ty się naucz kultury. A potem dopiero zwracaj mi uwagę.
Lepiej mieć kilku kochanków,niż palić fajki. potem szare zęby,rak i tak dalej.

użytkownik usunięty

no pewnie. lepiej umrzeć na Hiv lub Aids?
zresztą chyba nie wiesz, jak takie coś działa na psychikę. -.-

Czyli z Twoim podejściem, pracę w jednym zawodzie, masz w kieszeni.

użytkownik usunięty
Camilla3

zawsze są kondomy. I nie mówiłam o seksie z byle kim . :)

użytkownik usunięty

haha, to nie jest 100% gwarancja.

i nie byle z kim? ' nie byle z kim ' to dla mnie znaczy tyle co jedna osoba. nie można mieć dwóch facetów naraz. trzeba mieć szacunek do siebie.

użytkownik usunięty

Można mieć dwóch. To nie żadna zbrodnia. Czy nie tak robiła Monroe?

użytkownik usunięty

nie żadna zbrodnia? :O
chciałabyś, żeby twój mąż lub chłopak w przyszłości zdradzał Cię z innymi?

i niestety nie wiem. przykro mi. jak ona umarła, to mnie jeszcze na świecie nie było.. ;c poza tym ; nie siedziałam jej w łożku. zresztą daj sobie siana z tą marilyn.

użytkownik usunięty

a Ty daj sobie siana z Fox. ;)
Po jaką cholerę jeszcze tu siedzisz?

Camilla3

Nie przesadzaj z tym zawodem. To, że madeinjapan (swoją drogą, jak masz na imię? Bo trochę dziwnie tak pisać) jest świadoma swojej seksualności i chce korzystać z życia mając różnych kochanków (zakładając, że akurat w tym czasie nie będzie w stałym związku), wcale nie oznacza, że nie może być wierną i kochającą partnerką. Ogarnij się.

użytkownik usunięty
kones3r

;)Natalia.

Miło mi. A na pewno poprawny numer GG tam podałaś? Bo jak wpisuję, to nie wyskakuje nawet ta nazwa miejscowości o której ktoś tam wspomniał...

kones3r

No to masz inne poczucie wartości, i moim zdaniem gadasz bzdury, więc nie ma szans żebyśmy sie zgodzili w tym temacie.

użytkownik usunięty

Wypowiadam się kulturalnie. A to o obciąganiu to po prostu zacytowałam twoje jakże kulturalne słowa. I przestań się tak trząść przed klawiaturą. Sama sobie przysparzasz wrogów

użytkownik usunięty

mnie trzęsę się. Tak,jasne. Nieźle mnie zjechałyście w tematach o Kryśce. Ale co mi tam.

użytkownik usunięty

Zasłużyłaś sobie. A tak w ogóle gdzie jest to całe twoje Janikowo?

użytkownik usunięty

jakie Janikowo? :D

użytkownik usunięty

haha. :)

użytkownik usunięty

Tak dla hecy wpisałam sobie jej nr gg w wyszukiwarce gadu gadu. Żadnych danych nie pokazało, ale wyskoczyło miasto Janikowo.

użytkownik usunięty

haha, ale spryciula z Ciebie. :D

ale to Janikowo, to chyba zadupie trochę.

użytkownik usunięty

Kujawsko pomorskie... Koło Inowrocławia... Do Inowrocławia w sumie daleko nie mam. Madeinjapan może wpadne na kawę i po debatujemy na temat urody Kristen i Megan?

użytkownik usunięty

oho, drugi koniec Polski. niestety nie mam do Was blisko. :D
ale madeinjapan. nie martw się! na wakacjach do Ciebie wpadnę, bo akurat będę tamtędy przejeżdżała. :) również z Tobą podebatuję.

Skoro wiesz, gdzie leży, to dlaczego pytasz?
Poza tym, to już nie te czasy, żeby miejsce urodzenia decydowało o ocenie człowieka. Można być zarówno bezwartościowym gburem z dużego miasta, jak i fajną osobą z mniejszej miejscowości.
Natomiast lokalizacja z profili na Filmwebie bywa omylna - u mnie wyświetla jakieś miasto pod Łodzią, co jest totalną bzdurą.

użytkownik usunięty
kones3r

Nie sugeruję się lokalizacją podaną na filmwebie to raz. Dwa - udowadniam tylko dziewczynie, że musi uważać podając swoje dane do Internetu bo szybko można takich namierzyć. Po trzecie nie mam nic do ludzi z wiosek, wsi, miast innych krajów ani kontynentów. Nie miałam na celu ubliżania określonej liczbie osób z miast czy wsi. Nie zwykłam pakować wszystkich w jeden worek. Każdy jest inną osobowością i to nie miejsce pochodzenia o nim świadczy. Co do madeinjapan czepiam się nie tyle jej zdania tylko tego w jaki sposób je wyraża - bluzgając i obrażając. Mam ją dopingować? Zastanów się, proszę.

użytkownik usunięty

a Ty gdzie mieszkasz? :<

użytkownik usunięty

Ja mieszkam w Poznaniu. Chcesz nas znalezc na naszej klasie?:D

użytkownik usunięty

Uprzedzam, możesz popaść w kompleksy z powodu mojej niebywałej urody:D

użytkownik usunięty

tak? To pokaż swoją fotkę. Zobaczymy,czy dorównujesz Megan. Ja też nie mam nk.

użytkownik usunięty

Według mojego faceta jestem ładniejsza od Megan. Według ciebie biorąc pod uwagę twoje uprzedzenie do mojej osoby prawdopodobnie porównasz mnie do Krystyny Feldman. Nie widzę sensu ci czegokolwiek udowadniać.

użytkownik usunięty

haha, pewnie tak. ale ja niestety nie mam nk. przykro mi :D

użytkownik usunięty

daleko.

i po co ta '' :< '' minka?

No teraz to zapunktowała u mnie solidnie. Nie wytrzymałbym z dziewczyną-palaczką ;)

użytkownik usunięty
kones3r

dzięki . ;)

użytkownik usunięty
kones3r

wolałbyś taką ze zrytą psychiką i dającą za pięniadzę?

oczywiście, nie popieram palaczy , ale lepsze to z dwojga złego. :)

kones3r

A lubił byś jakby dziewczyna Cię zdradzała? Jakby miała kilku kochanków?:)

użytkownik usunięty
Camilla3

Bez przesady,kochanie. Gdyby to była prawdziwa miłość,to nikogo bym nie zdradzała.

Ty i prawdziwa miłość? Hmm.. jakoś nie wierzę, bo tym co pokazujesz.

Camilla3

Oczywiście, że bym nie lubił ;)
Ale zrozum - nie mam nic do palących dziewczyn, lecz sam jako człowiek niepalący po prostu nie wytrzymałbym sytuacji, w której wracam z pracy, chcę odpocząć i zastaję zadymione mieszkanie. To jakiś horror, na samą myśl robi mi się niedobrze. Więc nawet nie zastanawiam się, czy byłoby lepsze od jakiejś innej sytuacji ;)

kones3r

No ja też nie palę, i za palaczami nie przepadam. Ale jednocześnie jeżeli ktoś daje przykład puszczania się czy palenia, no to jednak z dwojga złego, papierochy są bardziej strawne.

użytkownik usunięty
kones3r

A nie, sorry. Tak pisała przecież czekoladoweserce. madeinjapan do czego ty się przyznajesz? Dlaczego?

użytkownik usunięty
kones3r

Aha, czyli wytrzymałbyś z dziewczyną, która się sprzedaje dla pieniędzy. Gratuluje wysokiego poczucia własnej wartości...

użytkownik usunięty

dokładnie. gratulacje koleś.
może sam załatwiałbyś jej klientów?

użytkownik usunięty

jeśli ktoś ma inne zdanie niż Ty,od razu Cię zjadą. :)

użytkownik usunięty

bo trzeba mieć w sobie trochę człowieczeństwa.
ty szczególnie, bo twoje zachowanie podjeżdża mi pod zwierzęta.

użytkownik usunięty

O przepraszam bardzo. Swoje zdanie trzeba umieć wypowiadać. To po pierwsze. Po drugie gdybyś ty nie zaczęła najeżdżać na fanów Kristen tylko wypowiedziałabyś się kulturalnie (nie twierdze, że masz się wypowiadać o niej z lubością, możesz jej nie lubić, co mi do tego) to i po tobie by nikt nie "jechał"

użytkownik usunięty

powiedziałam co myślę,niektórzy z was zaczęli po mnie jechać. A kiedy chciałam się pogodzić,wy nie chciałyście.

użytkownik usunięty

:o Kiedy ty chciałaś się pogodzić?:o:o jakoś między wierszami gdy pisałaś, że wszystkie fanki Kryśki są szare myszki, zaniedbane? Patrz no, nie zauważyłam... Jak ja się wypowiedziałam o Megan to co myślę to też zaczełaś jechać. Więc nie wiem o co ty się teraz dziewcze plujesz...

użytkownik usunięty

Tak,wy robiłyście swoje wcześniej. i chciałam się pogodzić.

użytkownik usunięty

Nie widziałam żadnych słów skruchy. Nie widziałam żadnych słów, że żałujesz swojego nietaktownego wypowiadania się na temat Kristen. Nie widziałam byś przestała przekonywać innych do Megan. Proponuję wziąć i poczytać sobie na temat kłótni uczciwych i nieuczciwych. Naucz się dyskutować na poziomie.