Megan FoxI

Megan Denise Fox

7,1
13 601 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Megan Fox

Co tu dużo gadać...MEGAN JEST PIĘKNA.Ma śliczna twarz i boskie ciało.Może
miała i operacje ale kogo to obchodzi,gy tak się wygląda.Dałabym wiele by
chociaż w 1/5 wyglądać jak ona.I nie piszcie że jestem pusta jak Fox,bo dla
kobiety wygląd to bardzo ważna sprawa.Kobiety po wyglądzie się ocenia czyż
nie?Panowie nie oceniają nas po dyplomie uniwersytetu i naszej elokwencji
zostaje nam wygląd.Zazdroszczę Megan bo to piękna kobieta

użytkownik usunięty

nie, Megan Fox się już za dużo naooglądałam.

i na koniec ' buhahaha ' . specjalnie dla ciebie.

użytkownik usunięty

Mi jak coś nakropelkują do oczu to też wygląda jakbym płakała naprawdę

użytkownik usunięty

chodzi o to,że ona się nie bała zmarszczyć nos,umiała krzyczec. A Krycha? Ona nic nie potrafi.

użytkownik usunięty

E tam, potrafi. Nie znasz się i tyle. A nie pamiętasz jak wrzasnęła pod koniec "Zmierzchu" jak ten wampir jej nogę zmiażdżył? Poza tym grała kobiete co nie krzyczy

ulisseska1989

Nie chodzi o osobowość. Chodzi o dusze człowieka, każda dusza jest piękna. Każda jest wyjątkowa i piękna! Lecz współczesny świat tego Ci nie powie, bo tu wygrywają lepsi, twardsi Ci, którzy tracą swą dusze. Pozdrawiam!!!

ulisseska1989

lepiej mieć coś w głowie niż posiadać piękne ciało

doda_18

A najlepiej to miec obie rzeczy, tak jak ja i do tego ta moja wrodzona skromnosc i nonszalancja :) wiem wiem, tez byscie tak chcieli

doda_18

niektórzy faceci lubią takie' pustaki' przynajmniej nie musza się napracować by zdobyć

sonnenEW

Pewnie, zupełnie nie trzeba się napracować, byle laps przecież może mieć Megan Fox kiedy tylko zechce ;)
Zapewne większość użytkowników tego forum już ją miała.

użytkownik usunięty
kones3r

wyobraźnię to ty masz,ale tylko wyobraźnię. ;) nie byle laps,bo taka wymagająca Megan nie spojrzałaby na byle kogo.

Przecież robię sobie jaja z wypowiedzi "sonnenEW", że "nie trzeba się napracować żeby takie zdobyć".
No faktycznie, żeby zdobyć Megan Fox, nie potrzeba zapewne żadnego wysiłku ;)))

użytkownik usunięty
kones3r

och,nie zrozumiałam aluzji. Wybacz.

jesu jakaś ty inteligentna...

użytkownik usunięty
kones3r

Gdyby byli z jej towarzystwa, to owszem, czemu nie? Wygląda na taką, co leci na każdego.

użytkownik usunięty

oceniasz książki po okładce. :< no tak,jak ładna to głupia.

użytkownik usunięty

akurat nie. zresztą teraz prędzej bym się spotkała ze stwierdzeniem, że jak brzydki to głupi.

sonnenEW

Nazywanie Megan pustakiem jest nie na miejscu. Ona z pewnością pusta nie jest.

A tak w ogóle. cześć wszystkim! :) na wycieczce klasowej byłam i nie pisałam.

użytkownik usunięty
czekoladoweserce

Oj, jest pusta. Tylko osoba , która ma źle w głowie, może paplać takie rzeczy jak ona. ; )

I dobra, nie kituj, bo i tak wiemy, że siedziałaś tu cały czas . żałosne.

użytkownik usunięty

Nie,no. Nie chce mi się tego komentować. ;3 kotku,naczytałaś się za dużo plotek i Bravo ! *.*

użytkownik usunięty

nie, widziałam na youtube wywiady. ;)

użytkownik usunięty

ja też widziałam. I co? Nie zobaczyłam w jej zachowaniu niczego złego.
Jest szczera. Nie ukrywa tego,że poprawiła sobie nos,jak niektóre gwiazdy ..

użytkownik usunięty

a tylko ją oglądałaś, czy słuchałaś również co mówi?
trzeba umieć angielski to po pierwsze. -,-

użytkownik usunięty

znam angielski bardzo dobrze. ;)

czekoladoweserce

Hahahahahahah, na wycieczce klasowej, uśmiałam się. Ty się dziecko lecz, póki pora.

użytkownik usunięty
doda_18

To powiedz mi dlaczego co drugi facet chodzi z klonem Megan Fox? No właśnie. Na szare myszki nikt nie patrzy. Nawet niezbyt przystojny facet wysoko mierzy.

użytkownik usunięty

co drugi facet chodzi z klonem Megan Fox? Ciekawe, bo mieszkam w dużym mieście, a jeszcze ani raz nie widziałam nikogo do niej podobnego. I dzielisz dziewczyny na albo '' klony megan fox '' albo '' szare myszki '' ? haha! dobre. chociaż tą pierwszą grupę nazwałabym raczej '' pryszczate '' .

Nie przesadzaj. Większość osób (także dorosłych) ma jakieś problemy skórne, choćby najmniejsze - niekoniecznie na twarzy. Nie wiem, czy istnieje człowiek o idealnej cerze. To, że jakiejś znanej osobie zrobiono zdjęcie, na którym w dużym przybliżeniu widać jakąś zmianę skórną, nie oznacza od razu, że jest ona "pryszczata". Zwłaszcza, że mamy do czynienia z osobą jeszcze w miarę młodą.

użytkownik usunięty
kones3r

ale skoro stać ją na to, by zainwestować w operacje, to i stać ją na to, by porządnie zadbać o cerę.

zresztą drogi kones3r. jeśli już tak bronisz madeinjapan, to musisz wiedzieć, że ona czepiała się dziurek od nosa Kristen Stewart. ; )

użytkownik usunięty

jak mówiłam,to wymaga leczenia. Czepiasz się akurat Megan,a nie innych. Dziwne.

Już skończyłam pisać na forum o Kryśce. Ty też lepiej zmądrzej .

użytkownik usunięty

Za to Ty czepiasz się tylko Kristen. Nawet jej nosa.

I co mnie to obchodzi? Mogę pisać gdzie chcę. Wolny kraj.

użytkownik usunięty

bo zgarnia nagrody zupełnie za nic. A Megan w gruncie rzeczy groźna nie jest.

użytkownik usunięty

za coś musi. w końcu za darmo nagród nie dają. musi mieć dużo fanów, bo raczej sama na siebie nie głosuje. ; )

użytkownik usunięty

tak. Same fanki zauroczone światem Zmierzchu . ; )

użytkownik usunięty

Nie, bo nagrody zdobywała już przed zmierzchem.

użytkownik usunięty

na przykład jakie? :) Bafta dostała w 2010 roku.

użytkownik usunięty

Za ' Azyl ' i ' Wszystko za życie ' .

użytkownik usunięty

No i patrz kones3r. Nic do niej nie dociera.
Dziewczyny są albo ładne albo mniej ładne. Trzeba się z tym pogodzić.
I nie pluj już jadem w stronę Megan. Bo to zwykła zazdrość. A czego jej zazdrościć masz.

użytkownik usunięty

Oh, i kto to mówi? Ty może nie najeżdżasz na Kristen?
I nie zawsze krytyka znaczy zazdrość. Lubię wiele ładniejszych od niej kobiet , więc dlaczego nie zazdroszczę im , tylko akurat Megan?

użytkownik usunięty

Może dlatego,że to akurat ją uznano najpiękniejszą kobietą świata? Może masz taki kaprys?

Ty robisz to co ja wcześniej. Ja już skończyłam,a Ty nadal nie chcesz .

użytkownik usunięty

Kristen też jest w tych rankingach, i co? Każdy ma inny gust. Ale Ty tego nie potrafisz uszanować, bo jak ktoś powie, że lubi stewart to odrazu nazwiesz go '' szarakiem '' . To jest niby w porządku?

I jak skończyłaś, to po co odpisujesz? -.-

Ty robisz to samo . :)

użytkownik usunięty
czekoladoweserce

No bo ja nie skończyłam tematu. I dlaczego nowe posty serca przychodzą zawsze wtedy kiedy nagle ' wycicha '' madeinjapan?

Bo to nie jest pływanie synchroniczne.

użytkownik usunięty
kones3r

bo to jest jedna osoba. ;)

użytkownik usunięty

jem obiad dla Twojej wiadomości :).

użytkownik usunięty

smacznego.

użytkownik usunięty

dziękuję. ; )

A możecie mi napisać, kto to jest ta cała Kirsten czy Kristen?
Bo chyba coś mnie ominęło i kompletnie jej nie kojarzę.

użytkownik usunięty
kones3r

Kristen Stewart. Grała w ''Zmierzchu''. Powiedz mi,czy jej gra Ci się podobała,jeśli obejrzałeś z nią jakiś film,oczywiście.

użytkownik usunięty

O, po prostu nie podoba Ci się jej sposób grania. ; ) Bo gra naturalnie, sama przyznasz. Nie wygląda jak na szkolnej akademii. A chyba o to chodzi? Np. mojej siostrze nie podoba się gra Jamesa Deana , bo ciągle '' wymachuje łapami '' . Ale przez to chyba nie jest gorszy, tak samo jak Kristen przez mruganie..