Megan FoxI

Megan Denise Fox

7,1
13 601 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Megan Fox

Co tu dużo gadać...MEGAN JEST PIĘKNA.Ma śliczna twarz i boskie ciało.Może
miała i operacje ale kogo to obchodzi,gy tak się wygląda.Dałabym wiele by
chociaż w 1/5 wyglądać jak ona.I nie piszcie że jestem pusta jak Fox,bo dla
kobiety wygląd to bardzo ważna sprawa.Kobiety po wyglądzie się ocenia czyż
nie?Panowie nie oceniają nas po dyplomie uniwersytetu i naszej elokwencji
zostaje nam wygląd.Zazdroszczę Megan bo to piękna kobieta

użytkownik usunięty

pogodzić ... z Tobą. haha, mam się śmiać , czy płakać?

zresztą.. mówiłam jakie są zasady. najpierw się przyznaj do innych kont.:)

użytkownik usunięty

Kristen i tak tego nie przeczyta. A wy rzucałyście we mnie błotem. Ale dobrze. Nie musimy się godzić.
I GETup_ . Twój nick jest tak prymitywny,że szkoda słów.Więc nie praw mi morałów. rozumiemy się?
Może Ty się przyznasz,że podajesz się za czekoladoweserce. A ja do niczego się przyznawać nie muszę,bo nic nie zrobiłam. No tak,do Ciebie to nadal nie dociera. : )

użytkownik usunięty

Też obrażałaś. Już nie udawaj takiej świętoszki. Co z tego ze Kristen tego nie czyta. Twoje zarzuty nie byly pokryte zadnymi przykladami. Obrazalas dla samej frajdy. To ze jestes czekoladoweserce to juz wiemy, dzisiaj znowu sie do tego przyznalas. Wiec daj juz spokoj z tym.

użytkownik usunięty

Dobrze,chciałam zakończyć awanturę,ale wy nie chciałyście.Napisałam,że i tak nic to nie da,więc zaprzestańmy się kłócić. Myślałam,że GETUp_ przyjęła to do wiadomości,ale jak widać nie.
Powiedziałam tylko,że nie podoba mi się jej gra i jej wygląd,dlatego,że ćpa.
Och,Ty masz paranoję. Poważnie.

Ale posłuchaj, przecież zdajesz sobie z tego sprawę, że wszyscy wiemy, że nie było tak. Nie powiedziałaś, że nie podoba Ci się jej gra, a my na Ciebie najechałyśmy. Nie obracaj kota ogonem, bo tego nienawidzę. I masz jakieś dowody na to, że ćpa? Czy tylko wyczytałaś, to na portalu plotkarskim, lub w 'Bravo'? A co do Twoich kont, nie chcę mi się nawet o tym pisać, bo nie raz się wkopałaś, więc udawanie nie ma sensu. Gdybyś chociaż na tyle myślała, żeby nie wpadać co chwila, ale tak, to paranoję masz Ty, i tylko Ty.

użytkownik usunięty
Camilla3

nie byłaś przy tym,więc się nie odzywaj. ;)

I proszę. Zmień avek bo aż się niedobrze robi,jak muszę na niego patrzeć.

Mam się nie odzywać, bo co? Takie coś jak Ty mi zabroni? Chyba kpisz.
A mnie to guzik interesuje, że Ci się niedobrze robi. :) Jak masz z tym problem, to zacznij zażywać leki na uspokojenie lub zmień forum, nie, nie wyganiam Cię, tylko próbuję rozwiązać Twój problem.

użytkownik usunięty
Camilla3

No no,ale mi pojechałaś.

Problem? Ja nie mam żadnego problemu.
Mówię,żebyś stąd poszła,dla Twojego dobra. To forum dla fanów Megan Fox. Lubisz ją? Chyba nie. Więc po co tutaj siedzisz?
O,przepraszam bardzo ja stąd nie pójdę. Podziwiam Megan i dlatego tutaj jestem.

Nie próbowałam Ci pojechać...
Dla mojego dobra powiadasz, hmm... mam się czegoś obawiać na forum Megan? Ee, raczej nie.
Siedzę tutaj, bo mam taką ochotę, Ty też zawsze z jakiegoś konta włazisz na forum Kristen, więc ja też mogę.

użytkownik usunięty
Camilla3

Nie,ale po co masz się denerwować ?
Dobrze,to siedź tutaj sobie,ale nie pisz już o mnie i do mnie. Okej? Nie mam na to ochoty.

Ile razy mam Ci to mówić ? Nie jestem ani czekoladą,ani nikim innym. A zresztą,myśl sobie co chcesz...

Mhm...
Tylko po co te kłamstwa? Zresztą każdy dobrze wie jak jest, więc nie musisz nic mówić, i na tym skończmy.

użytkownik usunięty
Camilla3

Mało mnie obchodzi co o mnie myślicie.Nie kłamię. Skończmy już to.Dziękuję. Cześć.

użytkownik usunięty

Hm ok. Marihuana to nie narkotyk. Faja wodna to tez nie narkotyk, nie zatruwa ani ciebie ani srodowiska. Poczytalabys troche o tym to bys sie przekonala. Powiedzialas rowniez, ze nie podoba ci sie to iz ma otwarta buzie, oczy zielone i wysunieta szczeke. Twoje wspaniale argumenty. Paranoi nie mam, po prostu stwierdzam fakty. Skoro ty nie pamietasz co pisalas to swiadczy tylko o tym ze nie jestes swiadoma tego co mowisz.

użytkownik usunięty

Widziałam na wielu zdjęciach jak trzyma fajkę. I jej wzrok jest nieprzytomny,oczy podkrążone. O czymś to świadczy,prawda? A ja nie znoszę palaczy.
Jest niezwykle irytująca w otwieraniu swojej buzi.I gra fatalnie. Tak sądzę. Ale ja skończyłam już gadkę o tym,a Ty do tego wracasz ?

użytkownik usunięty

Napisalas to dzisiaj, do niczego nie wracam. A ty wracasz do tego co napisalam godzine temu? Przeciez to juz dawno bylo minelo a ty uraze chowasz. Bys sie wstydzila.

użytkownik usunięty

I jestes czekolada, bo dzisiaj jak napisalam o tych fajkach i o tym ze bys wolala byc dziwka to byly slowa czekoladowej. A ty sie odezwalas, ze "mowilas tak, bo...". Sama sie wkopałaś. Dziękuję za uwagę, dobranoc. Kłamać to ty se możesz do matki. Nikt nie lubi kłamców.

Biedna madein... coś tam... Czemu tak na nią najeżdżacie ? Przecież ona taka mała, bezbronna i pokojowo nastawiona... Wstydźcie się !

Tak na poważnie to się dziwie, że to przykre, rozwydrzone dziecko nadal tu pisze i próbuje udowodnić wszystkim forumowiczom FilmWebu, że tylko ona ma rację...i

użytkownik usunięty
Sindorei

Mamy podobne zdania w tej kwestii.Zanim powstał nowy filmweb pisałam z czekoladą. Nie chcesz to nie wierz.

Sindorei- ja mała nie jestem. ;) Bronię swoich racji,tak samo jak wy,czyż nie? Tym razem jednak to ja mam rację. A jak coś nie pasi człowieczku,znajdź sobie kogoś kto pomoże Ci w trudnej sytuacji. Ja psychiatrą nie jestem i Ci nie pomogę.
Jeszcze masz jakieś uwagi?

Sindorei

Brawo, zwyzywałeś dziewczynę. Jesteś bohaterem.

Sindorei

Brawo, zwyzywałeś dziewczynę. Jesteś bohaterem.

użytkownik usunięty

zastanwiam się co siedzi w twojej głowie. Chyba robaczek i zdycha z głodu. Bo nie masz mózgu. :o potworne.

użytkownik usunięty

Czyli teraz tak zagrywasz? Ok. Biorąc pod uwagę dojrzałość Twoich słów jestem zdania, że masz problemy emocjonalne i próbujesz się dowartościować w Internecie. Niestety muszę cię oświecić, tak się nie da. Samorealizować się możesz tylko i wyłącznie sama. I nie pisz do mnie tekstów z bluzgacza, bo przerabiałam je w wieku 12 lat. Większość ludzi już z tego wyrosła. Widzę, że nieźle odstajesz więc weź się dziecko za naukę i przestań zgrywać się na mężczyznę pod względem penerstwa. Pyskować to ty se możesz do matki.

użytkownik usunięty

Haha. Dziewczyno,nie rób z siebie nie wiadomo jak dorosłej.Jesteś dla mnie mniej niż zerem.
I dziękuję. Uczę się dobrze,mam średnią 4,5. Taka mi wystarcza. Dziękuję za troskę.

użytkownik usunięty

Twoja średnia którą zawdzięczasz miniaturowym karteczkom mnie nie interesuje. Ja skonczyla liceum informatyczne ze srednia 4,75 i co z związku z tym? Dziwi mnie po co się uczysz skoro jak sama stwierdziłaś chcesz zostać prostytutką. Tam wystarczy, że będziesz dobrze machać tyłkiem.

użytkownik usunięty

Haha. lepsze to niż być ćpunem.Takim co siedzi pod Biedronką. Ale to zresztą moja sprawa co chcę robić w życiu. ;)

użytkownik usunięty

Kristen nie siedzi pod Biedronką. Ona kupuje w Chrabo. Bo ją na to stać! A ciebie nigdy nie będzie.

użytkownik usunięty

haha.Ja nigdy nie będę się truć.

użytkownik usunięty

Ty nigdy nie będziesz się truć i nigdy nie będziesz tak wyglądać, nigdy nie będziesz tak o siebie dbać, bo... nigdy nie będziesz miała tylu pieniędzy co te wszystkie laski z show biznesu. Pogódź się z tym. Zazdrość jest brzydka.

użytkownik usunięty

bo ty jesteś za to dorosła, ho ho.
i niby taka mądra, a paska nie ma..
dziwne.

użytkownik usunięty

Pasek do szczęścia mi potrzebny nie jest.Jestem zadowolona ze swojej średniej.
GETup_ - z tobą już dawno rozmowę skończyłam.Po co tutaj znowu pchasz dupę i zaczepki szukasz? Dziewczynko,zajmij się czymś pożytecznym.

użytkownik usunięty

no właśnie nie mam czym, bo tak się składa, że mam anginę.

ale nie martw się. niedługo was opuszczam. i to chyba na zawsze. ; -)

użytkownik usunięty

Naprawdę? Nie mogę uwierzyć w swoje szczęście!!!
No to życzę powrotu do zdrowia.

użytkownik usunięty

szczęście, raczej moje nie twoje. ; )

A tak w ogóle, to serio opuszczasz? Czemu tak?

użytkownik usunięty
Camilla3

bo jadę na wymianę krajową na pół roku. ;p
ale może będę tu wychodzić, zobaczę jeszcze.
haha, w końcu to przykre rozstawać się z takimi ludźmi jak madeinjapan. ; - )

Ooo, w sumie fajnie Ci :)

użytkownik usunięty
Camilla3

wiem, też się cieszę. ; ) miałam w sumie jechać już w marcu , ale miałam za słabe oceny z angielskiego.:o

użytkownik usunięty

och to sobie troszkę odpocznę.Dzięki ci Boże. ! :)

użytkownik usunięty

ale pseudo cięte riposty.
brawo.

użytkownik usunięty

dziękuję. Masz z czymś jeszcze jakimś problem ? :)

ulisseska1989

ile można siedzieć nad klawaitura i dzień w dzień pisać to samo...powinni wprowadzic ci w domu jakieś ograniczenia. czy naprawde nie ma lepszych zajeć. Musisz ciągle wspominać Stewart to jest żałosne i chore, pali i do cholery co ztego jest milionów palaczy na swiecie a skad możesz wiedzieć że Megan nie pali no dajcie spokój

użytkownik usunięty
sonnenEW

Tak,ile można ? :) Ile można mnie osądzać,że podaję się za kogoś innego ? Powiedz mi. ?!
Jak wchodzę na filmweb od razu dostępna : Camilla,Getup_ i sonnenEW. Nikt inny.

Owszem,mam. Och,tak Ci to przeszkadza,że od czasu do czasu jestem na filmweb. Sorka,ale wychodzisz na idiotkę.
Jak Cię tak drażnię,to nie wchodź tutaj.
Może i pali,ale tego po niej nie widać.

No i po co mnie bezmózgu tykasz? Znowu zaczynasz? ?Chyba jak wracam po 8 godzinach ze szkoły, to mam prawo żeby wejść na neta, nie sądzisz? Pozatym guzik Ci do tego ile tu siedzę. A po drugie, każdy wie, że masz kilka kont, i coś nie teges pod kopułką, więc wyluzuj :)

użytkownik usunięty
Camilla3

Och,tylko winny się tłumaczy. :)
Jesteś pomylona,trzeba coś z Tobą zrobić. Sama wyluzuj. Jak tak mnie nie trawisz,to po co mi odpisujesz i do mnie piszesz? Chyba Cię o coś prosiłam? Chcę mieć święty spokój.

użytkownik usunięty

jak chcesz mieć święty spokój to co do cholery tu robisz?
ktoś cię tu trzyma siłą i każe odpisywać?
jak nie, to zamilknij i daj sobie siana.

użytkownik usunięty

Ty zamilknij. Bo to nie forum dla Ciebie.
Dziewczyno,przez Ciebie słońce się obraziło na Polskę. I lata nie będzie.
Pasożycie ty.

użytkownik usunięty

Poza tym wolno mi tutaj być,bo uwielbiam Fox. A Ty nie,więc?

użytkownik usunięty

oh. moralność Cię nagle oświeciła?
w takim razie co robiłaś do tej pory na forum o kristen, zakładając liczne kipiące jadem tematy?

użytkownik usunięty

ja zakładałam
? O ciekawe. ;)

Jeśli ktoś ją tyrał,to tylko JĄ. Nie użytkowników. A jeśli nas tyrają,my was też.

użytkownik usunięty

a dlaczego nie? każdy może tu pisać. nie jest nigdzie napisane ' tylko dla fanów ' , więc o co chodzi?
i taka pogoda to raczej przez ciebie i Twój jad. ; )