Megan FoxI

Megan Denise Fox

7,1
13 601 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Megan Fox

Co tu dużo gadać...MEGAN JEST PIĘKNA.Ma śliczna twarz i boskie ciało.Może
miała i operacje ale kogo to obchodzi,gy tak się wygląda.Dałabym wiele by
chociaż w 1/5 wyglądać jak ona.I nie piszcie że jestem pusta jak Fox,bo dla
kobiety wygląd to bardzo ważna sprawa.Kobiety po wyglądzie się ocenia czyż
nie?Panowie nie oceniają nas po dyplomie uniwersytetu i naszej elokwencji
zostaje nam wygląd.Zazdroszczę Megan bo to piękna kobieta

użytkownik usunięty

chociaż,muszę przyznać,że ulisseska jest bardzo fotogeniczna. ;)
Ja niestety tym się pochwalić nie mogę... na zdjęciach wychodzę koszmarnie.

Po pierwsze, gdybyś nie była czekoladowa, to nie odpowiedziałabyś na tego p

użytkownik usunięty
keshia21

Ty odpowiedziałaś na mojego,więc?
Nie,jestem pewna swojego uroku.To wszystko.
Owszem,ale chodziło mi o wygląd.
A co? Mam płakać w poduszkę? Tak uważasz? Niestety,ja taka nie jestem.
Jestem pusta bo nie oburzyłam się,że ktoś nazwał mnie trollem itp.? Oho. To dowodzi,że mnie to nie obchodzi.
I nie,nie oburzyłam się,że powiedziałaś,że ''jestem '' przeciętna. Bo ja wiem,ze to nie prawda. :)
Dla mnie niestety n i e jest. Jak chłopak ślini się na widok dziewczyny,to znaczy,że mu się podoba i jej pragnie.A może twoim zdaniem powinien patrzeć w ten sposób na chłopców? :) hahahaha.
Owszem,jest. Nie każdy ma urodę Królewny Śnieżki. :< Zazwyczaj wszystkie dziewczyny mają kolor włosów blond lub byle jaki jasny-brąz. :)
Nowe konta? Dobre sobie! :)

Ehehehhe
Zadławiłam się jabłkiem przez ciebie, królewno śnieżko...
Żałosna jesteś do potęgi n-tej o ile wiesz co to jest w ogóle potęga...
Radzę wyjść na miasto, pokręcić idealną dupką, a nóz jakiś 'chłopak' będzie się na ciebie ślinił...
Tak, nowe konta...nie będę tego komentować, bo nie ma czego.

użytkownik usunięty
keshia21

Masz coś jeszcze do powiedzenia?
Jutro po szkole wybieram się z kumpelkami na miasto.Ale faceta już mam.Nie potrzebuję kolejnego,bo z moim jest mi bardzo dobrze. :)

Nie. Nie mam już nic do powiedzenie w twojej sprawie. Wszystko już zostało powiedziane.
Masz kumpele? Łał. Fajnie, a też takie ładne czy brzydsze?
A temu twojemu 'chłopakowi' współczuję po pierwsze ciebie, a po drugie ślepoty, skoro nie widzi jakiego ma pustaka koło siebie...powiedz tylko, poznaliście się w galerii?

użytkownik usunięty
keshia21

Ładne. Całkiem ładne.
Nie masz mu czego współczuć. ;) Nie,poznaliśmy się w szkole.Podszedł do mnie i zaczęliśmy gadać.

Porażające...

użytkownik usunięty
keshia21

a dlaczego Cię to tak interesuje ? ;3

To była ironia...Ale widać, nie znasz znaczenia tego słowa i nie wiesz co to słowo klucz...

użytkownik usunięty
keshia21

z mojej strony to też była ironia.A teraz poważnie...
masz coś jeszcze do mnie? Czy zakończymy dzisiejszą dyskusję bez awantury?

łojojoj z twojej strony to było pytanie, a nie ironia...
Ja się nie awanturuję, tylko wyrażam swoją opinię, a ty sobie myśl co chcesz....
Wszystko na ten temat.

użytkownik usunięty
keshia21

niestety nie. Pytałam się tak specjalnie,co interesuje Cię moje życie.
Może na dzisiaj to zakończmy. Idę spać.

użytkownik usunięty

haha, ja sądzę , ze jednak w galerii. :) wiesz, skoro popierasz puszczanie się..

użytkownik usunięty

Sorry, ale nie. :) Naturalnych blondynek jest bardzo mało na świecie, za to brunetek i szatynek jest cała masa. Gdybyś choć raz wystawiła nogę za swoje zadupie, to byś wiedziała. Bo widziałaś kiedyś np. Włoszkę lub Hiszpankę z blond włosami? Tam to prawie każde '' królewny śnieżki '' . :O
i jesteś chora. dla mnie koleś ze śliną na brodzie byłby obleśny. Swojego potencjalnego chłopaka też poznałaś jak kapało mu z ust?

użytkownik usunięty

................

użytkownik usunięty

W mojej szkole prawie wszystkie są blondynki.
Królewna Śnieżka- jest to uroda z BLADĄ cerą,czerwonymi ustami i niebieskimi oczami. Czy np.Chinki mają niebieskie oczy? ;) Zastanów się,zanim coś napiszesz.
A tak w ogóle... miałaś tutaj już nie wchodzić. Łapska swędzą?

użytkownik usunięty

Co mnie obchodzi twoja szkoła? mówiłam ogólnie. i nie tylko. królewna śnieżka ma również obowiązkowo ciemne włosy. :)

haha, i kiedy powiedziałam , że mam tu nie wchodzić?

użytkownik usunięty

Coś mało przekonująca jesteś.
Tak,to prawda. Musi mieć ciemne włosy.

Pamięć zawodzi? Umówiłyśmy się,że jeśli ja nie będę wchodzić na forum o Kristen to Ty nie będziesz wchodzić tutaj.

użytkownik usunięty

Ale dobrze. Chcesz wojny? Proszę bardzo.
Co do Kristen. Muszę Cię zmartwić.Jest z nią coraz gorzej.

Kristen Stewart: "Pier***ę to"
Kristen Stewart ostro zareagowała na pytanie, jak radzi sobie z popularnością!.Kiedy dziennikarz magazynu "Flaunt" zapytał Kristen, jak znajduje się na to, żeby codziennie rano wychodzić z domu i mierzyć się z popularnością. - Pier***ę to! Niektórzy oczekują od ciebie, że będziesz - bez żadnych przemyśleń - żyć w tym fantastycznym świecie, ale ja tak nie chcę! Mogą sobie pie****ć głupoty. To trochę przerażające...

I co w związku z powyższym? Bo póki co zerżnełaś to z portalu plotkarskiego, czy czego tam innego, i masz podnietę :)

użytkownik usunięty
Camilla3

Sorka,ale to jest potwierdzone. ;)

A kto to potwierdził? ;) Czy może słyszałaś, to osobiście?

użytkownik usunięty

lubię ją jeszcze bardziej! :)

Chyba getup cię posłuchala ;).

użytkownik usunięty
white_Cocaine

dlaczego posłuchałam? bo nie siedzę tu 24 h na dobę? Mam też inne problemy.

No, ale Ty wchodzisz na forum Kristen, tylko, że z innego konta, więc to się nie liczy :)

użytkownik usunięty
Camilla3

wiesz co Ci powiem? To co wypisujesz jest po prostu chore. Pieprz się.

O łaa, a to powiedziałaś, co wiedziałaś.

użytkownik usunięty

Taka prawda. ; ) Myślisz, że np. dlaczego Włosi tak lubią Polki?

haha, i sorry, ale ja nie powiedziałam, że przystaję na ten układ. coś Ci nie wyszło.

A od kiedy Śnieżka ma niebieskie oczy? Chyba Disney ją sobie zapożyczył, bo baśniowa Śnieżka niebieskich nie miała...

ulisseska1989

Moja Droga! Czytając Twoje wypowiedzi mogę Ci jedno powiedzieć. Ani wygląd Megan Fox ani wysokie IQ nie sprawią, że będziesz piękna. Nie masz Jej czego zazdrościć. Piękno jest w Tobie! Sam fakt, że jesteś kobietą jest piękne. Jeśli to dostrzeżesz inni też, to zobaczą "poznaj swoją wartość a Cie docenią", "najważniejsze jest to co niewidoczne dla oczu". Dlaczego Mona Lisa jest uważana za jedną z najpiękniejszych kobiet na świecie, jak Jej rysy są prawie męskie przecież dama z łasiczką na oko wygląda ładniej i jej należałyby się zachwyty. Nie! Ponieważ Mona Lisa choć na obrazie, ale artysta ukazał w niej zagadkę, którą do dziś się głowimy! Może nie najlepszy przykład, ale mam nadzieje, że zrozumiałaś puentę. Pozdrawiam!!!

La_Gioconda

keshia21 do madeinjapan nic nie dociera ona zyje w swoim swiecie, juz nie jedem forumowicz próbował cos przegadać i nie udało sie.

sonnenEW

madeinjapan to naprawdę przykre dziecko :( Pomodlę się za nią...

Sindorei

Tu modlitwa nie pomoże. Tu są potrzebne egzorcyzmy...

keshia21

Dobrze powiedziane....!

użytkownik usunięty
Sindorei

I co Wam dają te wyzwiska? Nic. :)

A mi to zwisa.

użytkownik usunięty

a kto tu sie wyzywa?

użytkownik usunięty

hahaha. :<

Masz straszne wachania nastrojów, śmiejesz się i stawiasz ";<", czyżby to był śmiech przez łzy? Jej, nie chcę wiedzieć, jak to wygląda na żywca.

użytkownik usunięty
Camilla3

a czy ty zawsze musisz tak zrzędzić?

Nie, ja tylko mówię prawdę ;)

użytkownik usunięty

udław się tym '' hahaha '' . zresztą to ''' :< '' o czym ma świadczyć? bo w końcu nie wiem czy się śmiejesz, czy płaczesz..

La_Gioconda

Myślę że zrozumiałam.Powiem Ci że znam jednego faceta-średnio przystojny(przynajmniej jak dla mnie)ale ma FANTASTYCZNĄ osobowość-jest błyskotliwy,
inteligentny,ma świetne poczucie humoru a do tego dostrzega coś więcej niż tylko czubek własnego nosa.I własnie te cechy sprawiają że jest moim przyjacielem,znakomicie się rozumiemy a zdaniem niektórych koleżanek jest uwaga cytat: ''świetnym gościem i przystojnym facetem '' !

użytkownik usunięty
ulisseska1989

I Cię chce? Wow. Jestem pod wrażeniem.

użytkownik usunięty

ja jestem pod wrażeniem, że tacy ludzie jak Ty jeszcze istnieją. :)

użytkownik usunięty

Niestety,muszę sobie radzić z takimi Neo. Przykre,że Bóg stworzył takich ludzi,jak Ty. ; )

użytkownik usunięty

Naoglądałaś się Matrixa... Ciągle o tych neo nawijasz. Nie zdziwie sie jak sie okaze ze jestes Pigula, kumpela Luntka.

użytkownik usunięty

Nie oglądałam Matrixa. Wymyśl coś lepszego. :)

O nie, znowu tu przyszła. Coś duszno się zrobiło na tym forum...