Co tu dużo gadać...MEGAN JEST PIĘKNA.Ma śliczna twarz i boskie ciało.Może
miała i operacje ale kogo to obchodzi,gy tak się wygląda.Dałabym wiele by
chociaż w 1/5 wyglądać jak ona.I nie piszcie że jestem pusta jak Fox,bo dla
kobiety wygląd to bardzo ważna sprawa.Kobiety po wyglądzie się ocenia czyż
nie?Panowie nie oceniają nas po dyplomie uniwersytetu i naszej elokwencji
zostaje nam wygląd.Zazdroszczę Megan bo to piękna kobieta
Idź wzdychać do swojej Krychy gdzieś indziej. To jest forum o boskiej Megan Fox!
Tak,nie dotrzymałaś obietnicy. A wymagałam tak niewiele GETUp_. dobrze,w takim razie ja też będę wchodzić na forum o Kryśce. Masz czego chciałaś.
A jak coś nie pasi- twoja sprawa. Jest boska.
Przykro mi bardzo drogie dziecko, ale masz problemy z głową. :) Kiedy ja niby robiłam z tobą jakieś układy? Coś Ci nie wyszło.
I dla mnie Kristen jest boska. Coś nie pasi?
Myślałam,że już skończyłaś błaznować i pójdziesz stąd. Idź sobie wzdychać do swojej idolki gdzieś indziej. Wyraziłam się jasno?
przeczytane / zrozumiane? /
zakodowane ?
[pomóc?]
To zmykaj.
A propos tego sporu i filmografii aktorki, której dotyczy to forum...
Dziewczyny, może pocałujecie się na zgodę - czule, tak jak Megan z Amandą Seyfried w "Zabójczym ciele"?
To by zakończyło wszelkie spory między Wami! Co Wy na to? ;))
...
i nie? dla mnie dwie całujące się dziewczyny są obleśne. toleruję lesbijki, ale szczerze mówiąc to ich nie rozumiem.
Tak i co w związku z tym?
Był przez to gorszym aktorem?
Lubię go za postawę życiową i talent. Nie za orientację seksualną.
dla mnie dużo osób jest boskich . :)
ale nie znaczy odrazu, że ich naśladuję i , że są moimi idolami.
I ty masz czelnosc wypowiadac sie na temat filmow. Matrixa musisz obejrzec, przynajmniej jedynke. Dziwna jestes jakas... naogladalas sie badziewi, nie widzialas jeszcze prawdziwego dobrego filmu a sie wypowiadasz.
Dała tyle, tylko dlatego, że grała tam 'boska' Megan. Gdyby grała inna aktorka, już pewnie film by się jej tak nie podobał.
haha? Muszę obejrzeć? Nie,to ja wybieram filmy jakie chcę oglądać.
Mi się 'zabójcze ciało' bardzo podobało. I to moja sprawa.
Nie,nieprawda Bo bardzo podobała mi się też aktorka grająca Needy. Idealnie wczuła się w swoją postać.
Jak płakała,to było tak,jakby to robiła naprawdę.
Otóż to. Zgadzam się z Twoim podejściem! Każdy ma prawo zachwycać się takimi filmami, jakimi chce. Nie uznaję świętych krów w kinematografii, a tym bardziej podejścia w stylu: "jeżeli nie obejrzałaś tego filmu, to nie masz pojęcia o kinie i nie wypowiadaj się".
Gratuluję posiadania własnego rozumu, madeinjapan!
dziękuję bardzo. :)
O, to moje gadu: 23879757. Zaraz lecę na obiad. Ale będę wieczorem.
Haha dżapanka dobra jesteś. Brawo;]
kones3r to, że każdy lubi to co chce powinieneś napisać właśnie do swojej nowej koleżanki, bo to właśnie to dziewczątko trolluje na forum Stewart od kilku miesięcy i wyzywa od szaraków, naćpanych i takich tam, wszystkich, za to, że lubią Kristen.
Aha jeszcze jedno madeinjapan. Zastanów się nad sobą co ty w ogóle za pierdoły piszesz. To, że ci się Fox podoba to twoja sprawa, mi się nie podoba ani pół filmu z nią i generalnie mam z ją gdzieś. Urody jej nie odmawiam, ale nie w moim guście, bo dla mnie jest sztuczną, zrobioną lalką.
A teraz ty napiszesz, że takie szaraki jak ja lubią takie szaraki jak Kristen, bo tak jest zawsze. Że zazdroszczę jej urody, bo jest jak królewna Śnieżka (tak, tobie też zazdroszczę). Że jestem gówniarą podniecającą się Tłajlajtem i dlatego wolę Stewart (otóż, gówniarą nie jestem, Twajlajtem się nie podniecam, ale nie lubię plastiku, bo niszczy środowisko".
Twoje poglądy na świat są puste i nic nie warte, ale są twoje więc twoja sprawa.
I wiesz co, przez ciebie filmłeb jest jeszcze bardziej wkur****jący niż jest, więc ja się więcej nie będę denerwować. Zjeżdżam stąd i Wam dziewczyny też radzę, bo jak dżapanka nie będzie miała kogo wyzywać to moze spojrzy w lustro i pogada z czekoladową. Swoją drogą ciekawe kiedy się pobiją.
Nara...
aha, i jeśli dajesz takim filmom 10/10 , to znaczy, że w ogóle nie masz pojęcia o kinie.
bo skoro ' zabójcze ciało ' zasługuje na max, to ciekawe jaka skala musiałaby być dla np. '' ojca chrzestnego '' ( jeśli w ogóle znasz ten film.. ) . chyba 1000 na 10. I zapewne gdyby tam grała nie Megan Fox, która w ogóle nie potrafi grać, to dałabyś o wiele niższą ocenę.
"jeśli dajesz takim filmom 10/10 , to znaczy, że w ogóle nie masz pojęcia o kinie."
A co ma gust do znajomości kina? Ocenianie filmów to nie jest obliczanie całek nieoznaczonych według konkretnego modelu matematycznego. Każdemu może podobać się co innego.
I choć, dla przykładu, "Ojciec Chrzestny II" jest przez wielu uznawany za film wybitny, to np. znany krytyk filmowy, Vincent Canby otwarcie skrytykował go na łamach New York Times. Tak to już jest z ocenami przejawów sztuki, że są one subiektywne ze swojej natury.
Tu nie chodzi kochany o gust. O gust by mogło chodzić, gdyby ktoś wolał horrory od komedii romantycznych. Może ona poprostu nie dojrzała do mądrych filmów, więc woli takie shity? Bo powiedz mi, pod jakim względem ' zabójcze ciało ' jest lepsze od tego filmu ? aktorstwem raczej na pewno nie i ambitnością też. -,- I zawsze znajdzie się taki , co skrytykuje. Ciekawe jaki dla niego film jest dobry.
zresztą trzeba być obiektywnym. może całość się jej podobała, ale jakby wziąć pod lupę poszczególnie części, to nie byłoby tak wspaniale. bo naprawdę ' zabójcze ciało ' zasługuje na 10/10? raczej nie. choćby przez to, że aktorstwo nie jest na najwyższym poziomie.
Dałam 10/10 by podnieść trochę średnią. Ale na pewno jest to jeden z moich ulubionych filmów.
Michał Walkiewicz ocenił zabójcze ciało na 9.
Ok. W takim razie wszyscy oceniajmy kryteriami madeinjapan. Nie lubię Megan Fox, bo ma brzydkiego kciuka. Skoro nie można oceniać już talentu aktora, to może oceniajmy wygląd, tak na poziomie madeinjapan.