Mel GibsonI

Mel Columcille Gerard Gibson

8,4
59 160 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Mel Gibson

Słyszeliście tę plotę że Mel ma zrobić film o odsieczy wiedeńskiej i ma zagrać Sobieskiego ?! : D ciekawe czy to prawda. Przeczytałem o tym w Cinemie wprawdzie opisane było to jednym zdaniem ale... Co o tym myślicie?

minowy

Fajnie by było. On robie naprawdę genialne filmy. I nareszcie polski film robiony przez amerykanina po polsku (tak myślę, ze będzie po polsku) bo nawet Roman Polański zrobił film o polsce po angielsku. Ciekawe czy nauczy się polskiego??

minowy

Gibson tego filmu nie zrobi. Dzwonili do niego, i nikt w jego biurze nie wiedział o co chodzi. Biznesmen, który miał dać pieniądze na film jest właściwie nikomu nie znany. Poza tym budżet tego filmu miał przekroczyc tylko 40 mln dolarów, a sam Gibson za film bierze po 20 mln... Zywi nie traca jednak nadziei. Jednym z dobrych znajomych Mela jest Romuald Klos, ktory gral u niego a "Pasji". Ma go zachecic do udzialu w jakiejs etiudzie jego przyjaciela. Może wtedy Gibson zrozumie, jak bardzo krajowi rządzonemu przez Kaczki potrzebny jest film "ku pokrzepieniu serc"?

Deer_Hunter

Nieeeeeeeeeeeeee...........!
Nie dość że mamy Kaczory to jeszcze Gibson będzie grał w Polskim filmie.........!
Porażka.....!

Ortalion

Boże ... Kaczory? Jacy Wy jesteście żałośni ... lepiej zeszwabionego i tolerancyjnego Tuska? Żaden z nich nie jest godny ...

Patruell

Taa... Ci co narzekają na Kaczory, a czczą Tuska, to robią tak, jak osoba, która nie lubi psów, a ma w domu 2 jamniki :P.

Co do filmu: Niech zagra, bardzo dobrze. Jedyny aktor hollywodzki jakiego zniosę, chętnie bym go zobaczył w tej roli .

el_Polaco

Wnerwia mnie że większość ludzi uważa że jak ktoś nie lubi Kaczyńskiego to kocha Tuska i na odwrót. Ja ich obydwóch nie lubie :P