Mel GibsonI

Mel Columcille Gerard Gibson

8,4
59 160 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Mel Gibson

Paskudny i odpychający. Co wy w nim widzicie?

kridsonka

Rzeczywiście jak na swój bardzo młody wiek wygląda strasznie, aż strach pomyśleć jak będzie wyglądał mając 50 lat :)

kridsonka

Dobrego aktora

kridsonka

Pokaż się, jak będziesz mieć tyle lat co on teraz (56). Ocenimy.

To dobry aktor i reżyser, wbijam w jego życie prywatne.

Arg

A co? Moze 20 lat temu wyglądał ładnie? Miałam na myśli, że zawsze był obrzydliwy.

kridsonka

To są recenzje filmowe a nie Oprah Winfrey!!!

kridsonka

Pudelek jest gdzie indziej dziecko ...

kridsonka

I tym duza grupa kobiet z filmbewu różni się od facetów- my oceniamy gre aktorską a wy wygląd

minek93

No niestety tępe dzidy są wszędzie ;/

minek93

Ha ha ;D no raczej :D Baby walą 10 prawie każdej komedi romantycznej gdzie jest jakiś hot aktorzyna . Takie oto pokolenie gimbusów wychowanych na disney channel . czy jak to sie tam pisze .

minek93

Co ja w nim widzę? Dobrego aktora i wspaniałego reżysera. Oglądałam z nim trochę filmów i wiem, co mówię.
Właśnie 20 lat temu wyglądał wspaniale, teraz, mimo 56 lat wygląda również dobrze.

użytkownik usunięty
karoman4

"wspaniałego reżysera?" zrealizował tylko cztery projekty i to nie czyni go dobrym reżyserem, z Gibsona taki reżyser jak z Alfreda Hitchcocka aktor

Wiem, trochę się zagalopowałam.

karoman4

nawet bardzo

Lepsze 4 bardzo dobre filmy, niż 100 g... wartych. Ilość niekoniecznie oznacza jakość.

Sanderus

A kto powiedział, że zrobił 4 bardzo dobre?

kridsonka

Znalazłoby się kilka osób. Wierz mi to ze ty go nie trawisz to nie znaczy że wszyscy twierdzą to samo.

Sanderus

Po pierwsze nigdzie nie napisałam, że go nie trawię. Po drugie nigdzie nie napisałam że wszyscy muszą to samo twierdzić. Tak wiec o co Ci chodzi?

kridsonka

To skąd pytanie? Tak sobie dla nawiązania dialogu?

Sanderus

Jakie pytanie?

kridsonka

"A kto powiedział, że zrobił 4 bardzo dobre?"

Sanderus

Nie kumam.

kridsonka

Nie moja wina.

Sanderus

Jak nie skoro ty to powiedziałeś?

kridsonka

Zapomnij o tym jaki jest prywatnie i skup się na jego dokonaniach...

kridsonka

Najgorsze jest patrzeć na aktora poprzez pryzmat tego jakim jest na prawdę człowiekiem bądź jak wygląda. Dla mnie to po prostu świetny aktor i jeśli mam być szczera, nie ma dla mnie znaczenia jaki jest prywatnie i o tym co wyczynia. Skupiam się tylko i wyłącznie na jego dorobku filmowym.

kridsonka

Dla moich znajomych gejów z Londynu był kiedyś ciachem, i wiem, że nie tylko dla nich :) Jeśli chodzi o mnie, to nie jest i nie był w moim typie, ale aktorem jest znakomitym, a wygląd nie ma większego znaczenia, skoro w obsadzaniu go w różnych rolach nie było problemu. Sądzę, że ktoś tu ma niezbyt równo pod ... i jak ktoś wyżej zasugerował - Pudelek jest gdzie indziej... aż żal, że takie typki tutaj robią wpisy, bo mózgi im wywiało już dawno temu...

elushka

No jest dobrym aktorem , ale jaki on jest brzydki. Nie moge patrzeć na niego. Wystawiłam mu 8, a nie 1 jak tu niektórzy sugerują, bo tu sie ocenia gre aktorską, ale chyba na temat urody też mam prawo sie wypowiedzieć, tymbardziej , ze wiele dziewczyn sie nim zachwyca i marzy o nim, a dla mnie jest brzydalem niemożliwym.

kridsonka

no nie wiem... dziewczyny ? marzące o podstarzałym gościu ? serio ? naprawdę nie wiem, co o tym myśleć ;) prędzej marzą o jego kasie... ale, jak był młody to był naprawdę atrakcyjny, no i ma to coś w sobie.... co to za dziewczyny, które marzą o Melu Gibsonie, który ma 56 lat ??? dziwne jakieś te dziewczyny ;)

elushka

Jestem dokładnie tego samego zdania.

kridsonka

Jest świetnym aktorem. A kto nie jest tego świadom to polecam Hamleta w jego wykonaniu. A poza tym swego czasu był bardzo atrakcyjny :-) Sama teraz jestem w szoku po tych wszystkich doniesieniach prasowych. Ile w tym prawdy, a ile ściemy to nie wiem, ale wiem że był, jest nadal jednym z lepszych aktorów w Hollywood.

użytkownik usunięty
kridsonka

Koleś jest spoko . Nic do niego nie mam i bardzo go lubie .

kridsonka

a ty jesteś stara purchawa. Do tego pewnie gruba brzydka i koślawa. Ot co.

kridsonka

co ty tam pieprzysz...w ptaszku na uwięzi wyglądał bardzo przywoicie...

MasterSexay

Jak lubisz to spoko.