Mel GibsonI

Mel Columcille Gerard Gibson

8,4
59 160 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Mel Gibson

ten voitek to chyba się urodził w 2000 roku :) ale po co tracić czas skoro są tacy eksperci jak on od krytyki :)

PAWELCHMIELEWSKI

czas to ja wlasnie stracilem na czytanie twoich wypocin imbecylu... jak nie potrafisz napisac nic sensownego to nie zasmiecaj forum

____16

do założyciela tematu:
Jak nie chcesz tracić czasu to na pałe zakładasz takie durne tematy ?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
PAWELCHMIELEWSKI

moze ty sie cofnij pajacu do szkoly podstawowej to sie nauczysz co to jest "wypowiedz" bo twoj belkot nie ma z wypowiadaniem sie nic wspolnego

____16

plemnikojades tak powinno to brzmieć :) a pajac to może ciebie zrobił a z resztą co ja będę z tobą gadał na normalną dyskusję jesteś za głupi a wątpię żebyś skończył coś więcej niż podstawówkę

PAWELCHMIELEWSKI

Nigdy nie uważałem się za wybitnego eksperta od czegokolwiek. Myślę jednak że widziałem wystarczająco dużo filmów by nazwać Gibsona infantylnym reżyserem i słabym aktorem. Pozdrawiam serdecznie i apeluje o mniej wulgarne słownictwo.

Voytek

dobra ty się voytek wogóle nie wypowiadaj bo za każdą twoją wypowiedzią muszę lecieć się wysrać.. tyle warte są twoje słowa. Pozatym najwyraźniej źle myślisz(co do twojej wypowiedzi)... Nie pozdrawiam

tyler_4

W takim razie pozostaje mi tylko życzyć mile spędzonych chwil w tym miejscu do którego tak często chodzisz. Pamiętaj używaj dużo pudru i uważaj na odparzenia. Cieszę się że doszliśmy do porozumienia.

Voytek

Wybacz zamiast porozumienia miało być rozwodnienia. Mała pomyłka.