Michael EmersonI

8,5
6 831 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Michael Emerson

U mnie Michael Emerson będzie miał na zawsze łatkę Benjamina Linusa z Losta ;D Po prostu ta twarz wydaje mi się jakaś taka "magiczna". Patrzy się na nią i nie wiadomo czy ręce należące do właściciela tej twarzy za chwile cie nie uduszą, czy wyciągną z kieszeni nóź żeby bestialsko cię zadźgać, żeby za chwile wykonać jakiś wzruszający gest dobroci (kto oglądał Losta - wie o co chodzi ;d)

staszeka

Dokładnie :D On na zawsze pozostanie Benajminem Linusem :) zagrał tą postać tak genialnie że po prostu brak mi słów żeby to opisać, a duet John Locke i Ben to po prostu istny majstersztyk :D ,, I always have a plan " :)

gringo_89

Oglądnij sobie serial "Person of Interest" - też dobra gra ME ;D

staszeka

No właśnie tak myślałem żeby się zabrać za ten serial, tylko nie wiedziałem czy się opłaca ale skoro go polecasz to trza będzie zobaczyć :)

staszeka

Ja Lost nie oglądałam, więc Michael mi się kojarzy wyłącznie z Person of Interest, no i z jego uroczą żoną :)

staszeka

To żadna magiczna twarz, wystarczy że wytrzeszczy sie swoimi świńskimi oczkami tak jak to robi zawsze. Samo to że jako Linus został napisany niezrównoważenie dawało wrażenie że nie wiadomo czego sie spodziewać, to nie była żadna sztuka aktorska.