Michael J. FoxI

Michael Andrew Fox

8,5
13 283 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Michael J. Fox

Co to za cholera, ze wyprzedzil w rankingu Brada Pitta czy Johnnyego Deppa?????????

użytkownik usunięty
Mrs__Silas

Jakbyś nie zauwarzyła to to jest Michael J. Fox i nie jest on żadną cholerą. Widocznie jest najlepszy, że wypierdzielił ich.

P.S. HA i bardzo dobrze.

To było do fanów. :)

Mrs__Silas

Johnny Depp to jeszcze rozumiem... ale Pitt to coś za wysoko tu jest....
Fox jest ok.

Za to generalnie nie rozumie tych dwóch panienek które od wczoraj sie pojawiły w pierwszej 10tce..... Mam nadzieje ze za długo tu nie pobędą...

użytkownik usunięty
Mrs__Silas

Ekhm... Wiesz, to ja już nie powiem jakbym mogła nazwać powyżej wymienionych aktorów, ale cóż... Michael J. Fox istotnie jest od nich o wiele lepszy, więc to nic nadzwyczajnego, że ich wyprzedził.
A ty jak Go nie lubisz to po prostu tutaj nie wchodź i nie wyzywaj od "cholery" nawet nie znając tej osoby.. No nie wiem po co tracić czas aby skomentować aktora, którego się nie lubi. Po prostu bez komentarza...

Mrs__Silas

Pitt i Deep to cieniasy w porównaniu z Foxem!

Mrs__Silas

widać za młody jesteś, żeby go pamiętać.
Osobiście w dupie mam rankingi, bo to jedna wielka bzdura, skoro Krystyna Feldman jest przed Kate Winslet, Cate Blanchett, czy Charlize Theron. Zastanów się troszkę, to nie boli.

Mrs__Silas

Nigdy, przenigdy nie nazywaj cholerą kogoś, kogo nie znasz. A zwłaszcza Michaela J. Foxa!