Czekam na wasze opinie. Bardzo proszę z argumentami. Ja się wypowiem nieco później. :-)
Wg mnie w każdm filmie w którym Zagrał, Wystąpił wspaniale...Powód: naturalność, komizm itp. itd. etc...xPP
Ale ten temat już dawno był...Więc przykro mi, ale się powtarzasz...
Heh..
Nop cos tak czułam że to powtórka, ale to się na filmwebie czesto zdarza. Postanowiłam nieo odświeżyć ten temat, anie chciało mi się go szukać na forum "w orginele" :]
Dzięki za uwage - pozdr. :]
wiesz przejrzałam jeszcze raz forum i sa tam raczej porozrzucane opinie na temat jego najlepszej roli - konkretnego tematu natomiast nie zauważyłam, więc czekam na wpisy tutaj :-)
No dobra... więc nie mam uwag xP... Moja wypowiedź jest na górze, jakby co...
Chociaż wiesz..przydałyby się nowe, sensowne tematy...a nie ciągle powtórki..
Trzeba coś wymyślić..xPP
yyyyy no oczywiście jego najlepsza rola moim zdaniem to Marty w "Powrocie do...", a argument to że najbardziej do niego pasuje.
pozdrawiam:)
Dzięki. :-)
Ja w sumie w Powrocie najbardziej zwróciłambym uwagę na to, że gra różne postaci. :]
Moim zdaniem najlepsza rola Foxa to Interstate 60 (Ale jazda) - rola niedługa, ale bardzo efektownie pokazana. Jeszcze nigdy nie widziałam Fox'a w takiej furii :-) - rola zagrana dobrze do tego stopnia, że bohaterowi ze złości nawet zmienia się kolor twarzy :P
Pozdrawiam :-)
Ja uwielbiam Foxa za Powrót do przszłości. Zagrała w nim naprwdę znakomcie.Ma niesamowity talent komediowy.
Natomiast z rol dramatycznych najlepsza na pewno jest ta z Ofiar wojny. Fox pokazał, ze potrafi tez grac dobrze poważne role.
a ja mam takie pytanie... może ktoś z Was pamięta tytuł filmu z M.J. Foxem, w którym grał w jakiejś kapeli? Będę bardzo wdzieczny jeśli ktoś wie... i mi powie =D
Powrót do Przeszłości/przyszłości naturalnie ale również bardzo mi się
podobał jako postać epizodyczna w Scrubs/Chorzych Doktorach
Najlepiej zagrał we filmie Powrót do przyszłości. Ma talent do komediowych filmów i ogólnie to fajnie w nim zagrał tylko szkoda że niema więcej części tego filmu bo z chęcią bym obejżał.
ja tez uwazam, ze w "Powrocie do przyszlosci" zagral najpeliej :) btw jest to moj ulubiony film i chyba ze wzgledu na Michaela go polubilam :) jak bylam mala mama nagrala mi na kasete wszystkie 3 czesci i caly dzien potrafilam to ogladac bez przerwy :D a niektore teksty Marty'ego tak mi "weszly w krew", ze ciagle ich uzywam :P
"Ofiary wojny" - bardzo zapada w pamięć chyba taki film - ogólnie bardzo dobry aktor we wszystkich filmach w których grał.
Ja z nim oglądałam tylko trzy części "Powrotu do przyszłości" i bardzo mi się spodobał :) Ma talent komediowy ;]
Numerem jeden zawsze i wszędzie Powrót do Przyszłości.
Gdzies tu bym wcisnęła jeszcze jego epizod w Horych Doktorach.
2. Jasne światła, wielkie miasto
3. Sekret mojego sukcesu
4. Nastoletni Wilkołak
5. Klasa 1984
6. Przerażacze
Reszty nie chce mi sie wpisywać, są mniej więcej na równi