Michael J. FoxI

Michael Andrew Fox

8,5
13 283 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Michael J. Fox

Czekam na wasze opinie. Bardzo proszę z argumentami. Ja się wypowiem nieco później. :-)

użytkownik usunięty
Madeleine29

Wg mnie w każdm filmie w którym Zagrał, Wystąpił wspaniale...Powód: naturalność, komizm itp. itd. etc...xPP
Ale ten temat już dawno był...Więc przykro mi, ale się powtarzasz...
Heh..

Nop cos tak czułam że to powtórka, ale to się na filmwebie czesto zdarza. Postanowiłam nieo odświeżyć ten temat, anie chciało mi się go szukać na forum "w orginele" :]
Dzięki za uwage - pozdr. :]

Madeleine29

wiesz przejrzałam jeszcze raz forum i sa tam raczej porozrzucane opinie na temat jego najlepszej roli - konkretnego tematu natomiast nie zauważyłam, więc czekam na wpisy tutaj :-)

użytkownik usunięty
Madeleine29

No dobra... więc nie mam uwag xP... Moja wypowiedź jest na górze, jakby co...

Chociaż wiesz..przydałyby się nowe, sensowne tematy...a nie ciągle powtórki..
Trzeba coś wymyślić..xPP

Madeleine29

yyyyy no oczywiście jego najlepsza rola moim zdaniem to Marty w "Powrocie do...", a argument to że najbardziej do niego pasuje.

pozdrawiam:)

lorraine93

Dzięki. :-)
Ja w sumie w Powrocie najbardziej zwróciłambym uwagę na to, że gra różne postaci. :]
Moim zdaniem najlepsza rola Foxa to Interstate 60 (Ale jazda) - rola niedługa, ale bardzo efektownie pokazana. Jeszcze nigdy nie widziałam Fox'a w takiej furii :-) - rola zagrana dobrze do tego stopnia, że bohaterowi ze złości nawet zmienia się kolor twarzy :P
Pozdrawiam :-)

Madeleine29

Ja uwielbiam Foxa za Powrót do przszłości. Zagrała w nim naprwdę znakomcie.Ma niesamowity talent komediowy.
Natomiast z rol dramatycznych najlepsza na pewno jest ta z Ofiar wojny. Fox pokazał, ze potrafi tez grac dobrze poważne role.

Madeleine29

a ja mam takie pytanie... może ktoś z Was pamięta tytuł filmu z M.J. Foxem, w którym grał w jakiejś kapeli? Będę bardzo wdzieczny jeśli ktoś wie... i mi powie =D

użytkownik usunięty
Draven2099

Światłość Dnia(Light of Day)

Madeleine29

Najlepiej zagrał zdecydowanie w "Powrocie do przyszłości".

robert2207

Najlepsza rola jak dla mnie to tez Marty McFly z "powrotu do przyszlosci"!!!

Serena_V

Powrót do Przeszłości/przyszłości naturalnie ale również bardzo mi się
podobał jako postać epizodyczna w Scrubs/Chorzych Doktorach

manio136

MARTY MCFLY oczywiście,

w trylogii Roberta Zemeckisa

Madeleine29

Najlepiej zagrał we filmie Powrót do przyszłości. Ma talent do komediowych filmów i ogólnie to fajnie w nim zagrał tylko szkoda że niema więcej części tego filmu bo z chęcią bym obejżał.

tomek_kudlacik

ja tez uwazam, ze w "Powrocie do przyszlosci" zagral najpeliej :) btw jest to moj ulubiony film i chyba ze wzgledu na Michaela go polubilam :) jak bylam mala mama nagrala mi na kasete wszystkie 3 czesci i caly dzien potrafilam to ogladac bez przerwy :D a niektore teksty Marty'ego tak mi "weszly w krew", ze ciagle ich uzywam :P

Madeleine29

Najlepsza rola? :) Proste ;P Powrót do przyszłości!!! :D

Madeleine29

"Ofiary wojny" - bardzo zapada w pamięć chyba taki film - ogólnie bardzo dobry aktor we wszystkich filmach w których grał.

lemur2

Taki rodzaj filmu, który się długo pamięta.

lemur2

Ja z nim oglądałam tylko trzy części "Powrotu do przyszłości" i bardzo mi się spodobał :) Ma talent komediowy ;]

użytkownik usunięty
Gossia_04

Najlepszy w "Performance" i "Heart Of Darkness" Roega <3

Bez wątpienia w "Powrocie do Przyszłości", Marty McFly to jego sztandarowa rola.

Madeleine29

Marty McFly rulez!

Madeleine29

Numerem jeden zawsze i wszędzie Powrót do Przyszłości.
Gdzies tu bym wcisnęła jeszcze jego epizod w Horych Doktorach.
2. Jasne światła, wielkie miasto
3. Sekret mojego sukcesu
4. Nastoletni Wilkołak
5. Klasa 1984
6. Przerażacze

Reszty nie chce mi sie wpisywać, są mniej więcej na równi

użytkownik usunięty
Madeleine29

"Ofiary wojny".

Madeleine29

1.Back to the future - trylogy
2.Ofiary Wojny
3.Przerażacze

Madeleine29

Sekret mojego sukcesu

użytkownik usunięty
Madeleine29

Ofiary wojny oraz powrót do przeszłości .