Michael J. FoxI

Michael Andrew Fox

8,5
13 283 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Michael J. Fox

on musi wyzdrowieć

użytkownik usunięty

gdybym mogła to bym zrobiła wszystko żeby wyzdrowiał dosłownie wszystko! jak myślicie dostanie tą szansę?Oby...

tssss...weź załóż strone J.Foxa albo jego kronike (lol2) buahahaha żal mi ciebie tylko masz jeden problem...hmm...to prawie nikt nie przychodzi

użytkownik usunięty
Allicja

wiesz... dobry pomysł założę :)
a co do problemu jaki podobno mam to nie rób się taka mądra, bo widziałam na stronie Deppa jakie ty tam pierdoły pisałaś. Więc ty masz taki sam problem. Tu nie musi nikt przychodzić ważne, że to się widzi.

Właśnie, Klaudia masz 100% racji, to sie widzi, i ja sie ciesze że są ludzie co jeszcze mają nadzieję, Micheal był zajebisty, no ale jak widać fortuna kołem sie toczy...
Ps. Wqrwia mnie takie obśmiewanie gdy jest tylko chyba po to żeby zrobić komuś przykrość, nie wiem alicia czy tak leczysz swoje kompleksy, ale jest to niewporządku. No, koniec morału ;)

użytkownik usunięty
Yasiu

Racja.
Mnie też takie coś wnerwia jak się komuś nie podoba co ktoś pisze to po co odpisuje?
Nie wiem...
Ludzie to mają problemy...

a tak ogólnie to co mu jest:P? bo nie ffiem zabardzo...

użytkownik usunięty
Karolinka_4

nie wiesz? a to Ci napiszę on jest chory na Parkinsona... :( łeeee...!

to ja się też dołącze do życzeń zdrowia oby jak najpędzej
Klaudia mówisz że wszystko przypomniało mi się że w dniu w którym dowiedziałam sięo jego chorobie (nie tak dawno zresztą) ktoś przez pomyłke podrzucił mi książeczke "Samokontrola umysłu metodą Silvy" bardzo sęsownie o nieodkrytych zdolnościach ludzkiego umysłu w końcu wykożystujemy tylko pare procent a co z resztą?
wiele w niej o możliwości uzdrawiania... wiem że brzmi dziwnie ale naprawde mnie zatkało kiedy zaraz po tej smutnej informacji wpadłam na tą właśnie książke... heh chyba tylko ja mogłabym w cośt akiego uwieżyć
gdybym tylko miała kase na kurs...
no nic pozostaje mieć nadzieje

Bardzo fajny aktor! No niestety nieszczęścia chodza po ludziach :( Chciałabym bardzo, żeby wyzdrowiał.... i żeby wszyscy ludzie chorzy na Parkinsona(i wogóle wsszyscy chorzy) wyzdrowieli! Cieszmy się, że jesteśmy zdrowi! Po choroba naprawde mija nas o milimetr i spotykamy się zprzeróżnymi chorobami na codzień...
P.S. Chciałabym kiedyś przeczytac "Lucky man". Interesuja mnie wogóle rózne choroby(ich objawy i to jak ludzie sobie z nimi radzą).
Pozdro dla Ciebie!

Majczosss

też bym chiał żeby wyzdrowiał i zagral w kilku filmach jeszcze...

Z tego co wiem, to choroba jest nieuleczalna, ale leczenie może spowolnić jej rozwój i nieco poprawić stan.
A więc życzymy dobrego samopoczucia panu Fox'owi :* :* :* :* :*

raven89

wyzdrowieć ze śpiączki i z parkinsona to można tylko w filmie - to poważne choroby i trzeba brać leki do końca życia

użytkownik usunięty

też bym bardzo chciała żeby wyzdrowiał, ale niestety obawiam się, że to jest niemożliwe jedyne czego możemy mu życzyć to tego żeby choroba nie dopadła go na dobre...pozdrawiam Agnieszka