Mikołaj Roznerski

5,5
13 078 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Mikołaj Roznerski

Jak dla mnie, strasznie kopiuje grę aktorską Iana Somerhaldera. ( Damona z pamiętników
wampirów jeśli ktoś nie kojarzy )

milka26

haha może dlatego na mnie działa tak

IKnowWhatYouAre

to wszystko jest zamierzone i dokładnie przemyślane :D uważaj :P

milka26

Zawsze miałam słabość do ekranowych drani ale Ian i tak jest the best;)

IKnowWhatYouAre

no jasne że tak, ten Mikołaj mu nawet do pięt nie dorasta.

milka26

Jak w ogóle ktokolwiek ;>

milka26

no tak, no tak, przecież gra aktorska zależy od tego jak przystojny jest aktor, fakt...

milka26

Widzę zagorzała fanka TVD, jak można go porównywać do Iana? Bo jest przystojny i gra drania, bez przesady wielu jest takich. Np. Ed Westwick w Plotkarze czy chociażby Joseph też z TVD. Dwa całkiem inne światy i niby on naśladuje Iana, nie wiem czy mam się śmiać czy płakać?

milka26

Proszę Cie nie porównuj Mikołaja do cudownego Iana..

Facepalm_1

onienienie!! Ja nie porównuje! Mówię tylko że Mikołaj nieudolnie kopiuje jego grę aktorską. Czytaj między wierszami :)

milka26

OK. bede.

milka26

Zgadzam się w 100% :D Mikołaj dobra dupeczka ale Damon zdecydowanie THE BEST : )

milka26

Dwóch pseudoaktorów. Nie oglądałam tych Pamiętników, ale jak to prawda, to dobrze, że kopiuje takiego leszcza, a nie jakichś wybitnych.

aviatorka_06

nie uważam aby Ian źle grał.

milka26

Obu kocham:)

milka26

Haha, też to zauważyłem. Kolo 'pomysłowy' jest strasznie... :D

SuperDean

no zajebiście :P

SuperDean

haha no tak, " oryginalnie" się zachowuje przed kamerą ...

milka26

a na czym polega to kopiowanie?
bo tych Pamiętników to nie oglądam, ale zetknęłam się z Ianem w Zagubionych i jakoś nie rzuciło mi się w oczy nic szczególnego, co mogłabym porównać do Mikołaja

beciami

Mikołaj gra podobnie jak Ian jako Damon w TVD. W Lostach to inna bajka.

IKnowWhatYouAre

kopiuje 'eye thing' :) i uśmiech z TVD

milka26

A co on dokładnie kopiuje? jakieś szczegóły? ja wiem tylko tyle, że Mikołaj jest bardzo przystojny, ale pomimo to, do Iana mu daaaaleko, i szczerze wygląda mi na niezłego skurczybyka.

Wild_Roses

styl bycia i minki. chce być takim polskim Damonem haha :D

milka26

Ciekawe pewnie czytasz mu w myślach, skoro twierdzisz, że chce być polskim Damonem. Styl bycia i minki :OOO wielu aktorów, którzy wcielają się w drani właśnie taki styl przybierają. Wątpię, że on nawet kiedykolwiek oglądał Pamiętniki Wampirów.