Oliver JamesIII

Oliver James Hudson

7,5
644 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Oliver James

Czy teraz każdy młody baran, który będzie miał tyle szczęścia, żeby przejść casting do jakiś durnych filmików dla tak samo durnych dzieciaków może zajmować tak wysokie miejsce na liście 100 najlepszych aktorów?! Czy wy ludzie pogłupieliście... Ten wypierdek ma wyprzedzać takie znakomitości jak Charles Chaplin, Martin Scorsese czy Francis Ford Coppola?! I to za co... niech ktoś poda jakiś jeden sensowny argument... Tutaj naprawdę powinna być jakaś selekcja... Bo to co się dzieje na tej liście to jest żenada... Pełno tępych nastolatek, które tępo gapią się w ekran i wystawiają oceny za to, że jakiś palant gra akurat w filmie na ich zastraszająco niskim poziome... "mhmmm jakie z niego ciach" matko co to za komentarze... OPAMIĘTAJCIE SIĘ i nie róbcie z tej bądź co bądź porządnej bazy filmowej syfu...

Dzasmin

aktorem to on nie jest, ale za to świetnie śpiewa. tyle. :)

Agatkiee

Aktorem to on wlasnie jest;p i to nie z castingu:) Zanim cos napiszecie, dowiedzcie sie gdzies czegos... Oliver jest po studiach aktorskich, więc jest wykształconym aktorem i to, że grał w małej ilosci filmow i w produkcjach ktore nie byly moze megahitami, nie znaczy ze nie jest aktorem!!

bmw_maniac

Zgadzam się z bmw maniaciem. Zagrał w kilku filmach - z czego 1 mi się tylko pdobobał. Nie jest znanym aktorem tak jak np Charlie Chaplin ale muszę też przyznać, że jest przystojny - byłabym ślepa gdybym zaprzeczyła.

bmw_maniac

Ale wy macie powód do kłutni.Inteligentni ludzie przyjmuja krytyke ,ale nie odpłacaja tym samym.

bmw_maniac

No więc przyznaję że jak na razie to zagrał w bardzo słabych filmach,ale umie grać, a na dodatek umie śpiewać,jest przystojny i na pewno nie bez powodu lubiany przez wiele osób.

bmw_maniac

przystojny jest...ale cienki z niego aktor. osobiscie bardziej wole Bruca Willis'a ;p

edith092

osobiście nic do gościa nie mam(nawet go lubię) ale wkurzają mnie komentarze takich "FANEK" które krytykują czyjeś zdanie.Każdy ma prawno napisać co myśli a nie tylko się wyzywacie i próbujecie się przekonać że on jest dobrym aktorem lub nie...... to wszystko nie ma sensu....wystarczy napisać lubię go(np.za co..) lub nie. i tyle...

bmw_maniac

Sory ale nie wszyscy myślą tak jak Ty. Jeden może lubić Brada Pitta a drugi Ryśka z Klanu. I to jak każdy ocenia danego aktora jest wyłącznie jego sprawą a Ty teraz robisz wyrzuty wszystkim, którzy pozytywnie ocenili Olivera Jamesa. Tutaj każdy może pisać co chce. Ty akurat wybrałeś sformułowanie "tępe nastolatki" więc ja nie wiem kto tu nie jest na poziomie. I na koniec zastanów się 2 razy zanim coś napiszesz, bo psujesz opinie stronie filmweb.

bmw_maniac

Ja uważam tak samo jak osoba nade mną każdy ma swoje myślenie i nie możesz krytykować(tzn.możesz ale nie powinnaś/eś).Każdy lubi inny gatunek filmu tak samo jest z aktorami każdy lubi innego.

Anahi121996

każdy może krytykować po to są fora.ja go bardzo lubie więc nic złego o nim nie powiem. ale dla osób powyżej każdy może mieć swoje zdanie...

bmw_maniac

Ale się uwzięłyście- chłopak wyraził swoją opinię, pod którą ja się podpisuję bądź co bądź, a wy robicie z niego wroga publicznego. Prawda jest taka, że O.J. złym aktorem nie jest o czym świadczy choćby wykształcenie, ale zgadzam się, że trudno zaliczać go do 100 najlepszych aktorów...

beatka9006

Jeśli się nie mylę, Oliver jest poza pierwszą 300. Także nie ma o co robić szumu, bo w setce się nie znalazł.
A aktorem jest dobrym. Są gorsi. Dajmy na to taki Pattinson. Jestem pewna, ze Oliver stokroć lepiej zagrałby w Zmierzchu.
No i o wiele lepiej wykonałby soundtracki. Tego to mu odmówić nie można na pewno. Muzykę stworzył przyjemną dla uszu. Szkoda tylko, że tak mało. Najwidoczniej facet nie pali się do sławy. I niech tak trzyma. Show biznes nie jest zbyt dobrym miejscem. Jeszcze by się zepsuł...
Mówisz, że się uwzięłyśmy. A czy on nie uwziął się na Oliverze? I my chyba też tylko wyrażamy swoją opinię, prawda? Niektórzy w mniej, niektórzy w bardziej kulturalny sposób. Ale zawsze to jest nasza opnia. Nieważne, na jaki temat.

Pozdrawiam;)

prisoner_of_love

Nie znam listy najlepszych aktorów, zasugerowałam się postem autora:)nie neguje, że jest dobrym aktorem (nawet uwzględniłam to w poprzednim poście), co do jego ewentualnej roli w "Zmierzchu" to dyskutowałabym napewno, ale to nie jest odpowiednie miejsce:) w każdym razie w jego filmografii nie widze żadnych ambitnych ról, a to juz o czymś świadczy:) Ale masz racje- są gorsi aktorzy, tylko nie jestem pewna czy podałas odpowiedni przykład- hm.. o gustach się nie dyskutuje:) pzdr

beatka9006

oj.. co wy sie tak przejmujecie tym Top 1oo ?? przeciez to tylko glupi ranking :(

bmw_maniac

Co ty od niego chcesz?? Może masz jakieś kompleksy albo coś... I uważasz, że jeśli ludzie cenią aktora to to jest przestępstwo? Owszem jest przystojny i ma talent i w ogóle jest spoko. Jeżeli tak ci to bardzo przeszkadza to idź do ludzi i niech ci powiedzą, co o tobie sądzą, jeżeli jak widać masz jakieś problemy. Chyba po prostu mu zazdrościsz... i tyle.
"Pełno tępych nastolatek" - to była wypowiedź na poziomie małego dziecka albo nie, nie chcąc obrażać małych dzieci. Czy uważasz, że nastolatki są tępe dlatego, że go lubią ? Żal jakiś... Weź w ogóle nie wyrażaj takiego zdania na forum publicznym bo cie wyśmieją i nie wyzywaj ludzi, których nawet nie znasz!