To ona, a nie Angelina, powinna dostać rolę Lary Croft. Jest znacznie ładniejsza od Angeliny, no i kiedys wcieliła się w rolę Lary.
Fakt. Nadawałaby się na Larę Croft. Jezeli chcieliby zrobic kolejnego Tomb raidera to tylko z nią.
Ale Angie też wypadła dobrze w tej roli. ;)
z taką laseczką to ja bym sobie życie ułożył xD a pozatym angelina przy niej to zwykły bazyl ;p
Nie wiem jak możesz porównywać Jolie do niej lub odwrotnie--z całym szacunkiem dla Mitry,ją a Jolie dzieli istna przepaść w kunszcie aktorskim-chyba nie trzeba mówić na czyją niekorzyść..
A nazywać kogoś "bazylem"to już przesada-sam chyba w domu lustra nie masz
Bez obrazy ale przy Mitrze ta cała sztuczna Jolie to porażka... Popatrz na Jolie bez makijażu wygląda jak chłop , niejeden chłop wygląda ładnie :p ps. mam lustro i jakoś nie wstydze się w nie patrzeć ...
Bardzo się cieszę,że masz w domu lustro i nie wstydzisz się w nie patrzeć,jednak to trochę chamskie,szczególnie ze strony faceta nazywać kobietę bazylem,nie sądzisz?
Zresztą kobietę,która dla milionów facetów i nie tylko jest uosobieniem pięknej kobiety.Rozumiem,że Jolie Ci się nie podoba,gdyż każdy ma swój gust,ale nie powinieneś o niej aż tak obraźliwie pisać.
Nie wiem,nie widziałam Jolie bez makijażu,choć wątpię czy Ty widziałeś Mitrę bez niego,no chyba że z nią spałeś.. ;))
Ale skoro piszesz,że niejeden chłop jest piękny,a porównujesz Jolie do chłopa to troszkę przeczysz samemu sobie..
No chyba,że porównujesz ją do urody typu "faceta,który zmienił płeć"..masz prawo do swojego zdania,spoko.
Pozdrawiam
Troche mnie poniosło xD ale nadal sądze że Angelina wygląda jak chłop :P jak bym ją spotkał też bym jej to powiedział xD ps. Nie jestem chamem , ja poprostu jestem szczery :D ps.2 w lustro już nie patrze bo się obciąłem na łyso i sie sam siebie boje xD ludzie na ulicy też coś sie spod byka patrzą xD hmm że łysy to ,że odrazu skin hahaha ,chciałbym zobaczyć Angeline obciętą na łyso xD może podobna do mnie będzie haha
Trochę dziwna pora na obcinanie się na łyso-nie za zaimno?
Dla mnie jak chłop wygląda piosenkarka Leona Lewis.
Mitra chyba też nie wyglądałaby za pięknie jako pozbawiona włosów osoba..
;)