Richard ArmitageI

Richard Crispin Armitage

8,2
23 570 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Richard Armitage

Wrzucam link z Richardem w Moving on ... jest tam po prostu boski ... jego wyglad, glos ... czysta magia po prostu :D http://www.youtube.com/watch?v=Yf-5YuiDNL8 Uwielbiam go w scenie na placu zabaw ... ten jego wzrok jest powalajacy no i swietnie wyglada w plaszczu :D
Coz po obejrzeniu wiekszosci wywiadow i filmow z Richardem moge szczerze powiedziec ... RA I'm Addicted to You 3:) hahaha

Bonnie807

Jak my wszystkie ;).

maggieflakes

Dobrze ze nie bede cierpiec sama :) ;p

Bonnie807

To teraz tak łatwo nie uwolnisz się od niego ;)

Pamela16

Nawet nie chce sie uwalniac ;D Szczegolnie po tym jak zobaczylam go w tej scenie na basenie ... cos niesamowitego :D

Bonnie807

Ja od 5 miesięcy jestem w tym stanie :D I nic nie idzie na przód aby się uwolnić z pod uroku Richarda :) Scena na basenie zniewalająca :D W jakich filmach i serialach widziałaś Richarda? :P

Pamela16

Spooks, Vicar of dibley,Robin Hood, Moving on Hobbit w Zemscie ;D Jak zobaczylam toa scene z basenu to moglam zapomniec o spaniu :P

Bonnie807

No ja też w tym go widziałam. A Spooks oglądasz z napisami? Ja jeszcze oglądałam go w Panna Marple: Próba niewinności, Dom na Wrzosowisku, Kontra( bardzo lubię ten serial i postać którą wykreował Richard), Północ Południe :) I multum filmików i wywiadów z nim :P

Pamela16

Tak samo jak i ja ... filmiki na YT oraz wywiady to cos przez co nie moge spac ... szczegolnie jak zobacze ten jego wzrok ktory jakby mowil do Ciebie : Oj ktos tu byl niegrzeczny ;D hahaha ... no i ten jego glosss ... To zalezy przewaznie na YT ogladam wiec tam raczej bez napisow ... dzieki bogu ze znam angielski :D

Bonnie807

To jesteś na plus ze znaniem angielskiego :) Ja tak rozumiem piąte przez dziesiąte :D Filmiki mogę cały dzień oglądać nigdy mi się nie znudzą :D I on tak słodko zawstydza na wywiadach :) Ma to "COŚ' w sobie, że ja od tego nie umiem się oderwać :P A nawet nie chcę :) Głos ma nieziemski taki męski :P Mogę tak cały czas pisać o Richardzie :) Było tak miło jak mi się śnił w nocy :D

Pamela16

Angielski jest moja pasja mozna powiedziec ;D od przedszkola sie z nim nie rozstaje :P ... To i tak dobrze wazne zeby co nieco rozumiesz :) Oj tak masz racje jest w nim cos magicznego czemu nie da sie oprzec ;D ... Ja juz chyba wszystkie mam zdjecia Richarda na kompie zrobionych przez Roberta Ascrofta :D ... Dzieki bogu ze jest tyle swietnych stron na FB o nim :D ...

Bonnie807

Ja nigdy nie kładłam większego nacisku na angielski. Szkoda... Ja mam specjalny folder na laptopie ze zdjęciami i gifami z Richardem. No i filmy z nim :D Parę tygodni temu miałam "przestój" i nic nie oglądałam z Richardem. Teraz jak się dopadłam do Laptopa wszystko co związane z Richardem poszło w ruch. I pomyśleć gdyby nie moja koleżanka nigdy tyle nie myślałabym o Richardzie:D

Pamela16

Hahaha co on z nami robi ?:D Ja ogladajac filmiki z nim smieje sie jak glupia do ekranu ... A wywiad z nim i Martinem w 60sec jest nieziemski :D to jak on tam akcentowal np "with the gun" lub "lift weights" :D no i jego smiech :D ulala

Bonnie807

No ja tak samo śmieję się do ekranu :D Ale to jest taki dziwny śmiech :) Najlepszy jest wywiad jak Richard chciał dusić jednego prezentera za to, że mu pokazał filmik fanowski jak R chodził bez koszulki :D Albo jak Richard mówił, że miał związek z koniem na planie Hobbita :P

Pamela16

Tak to tez bylo dobre ;D mi sie jeszcze podobalo jak w jednym wywiadzie powiedzial pod koniec "wybralbym niebieski" i ten jego wzrok ... nie dosc ze to moj ulubiony kolor to jeszcze na premierze byl w niebieskim garniturze ... w ktorym wygladal zjawiskowo :D

Bonnie807

Ja też lubię niebieski. Ten wzrok jest magnetyzujący :D Albo jak naśladował Gandalfa :P Tylko na początku nie byłam przekonana do jego brody. Teraz to nawet ona mi nie przeszkadza :) Ja jeszcze oglądałam reklamy gdzie swoim zmysłowym głosem reklamował samochody, albo jak dzieciom czytał bajki :D

Pamela16

To tez bylo swietne ... a ze uwielbiam Gandalfa jako postac i rowniez aktora ktory go gra to juz wogole Richard dostal+ 1000 u mnie :D ja akurat reklam nie moge znalesc ... chyba musze bardziej poszukac ... hahaha to jak czytal bajki bylo swietne ;p

Bonnie807

Ja też troszkę się naszukałam tych reklam, ale w końcu znalazłam :) A oglądałaś ten wywiad jak go przeprowadzała ta Polka Ania? :)

Pamela16

Widzialam i mi sie niepodobal .. znaczy sie jedyne co bylo dobre to Richard a ta babka no coz ... nie wygladala jak profesjonalistka lecz jak nastolatka ;p

Bonnie807

Zadawała mu takie dziwne pytania, a przecież wie, że czas ma ograniczony. Jedyne co mi się spodobało to to jak powiedziała mu, że oprócz plenerów Nowej Zelandii był najładniejszym elementem :) A tak bardzo fajnie jej powiedział Thank you very much :D Ach.., :)

Pamela16

Nowa Zelandia mmm ... z checia zwiedzilabym ja z Richardem u boku :D Mialabym tyle swietnych widokow .. no i nauczylby mnie jak sie jezdzi na koniu ;p racja on zawsze taki kulturalny :)

Bonnie807

Kultura u niego na najwyższym poziomie :) I to mi się podoba. Nowa Zelandia :) Kocham. Dobry był jeszcze wywiad gdzie dziennikarka mówi Richardowi, że był gorącym krasnoludem, a on jej na to, że faktycznie w kostiumie było gorąco. Na to Andy mówi mu, że chodziło jej o niego :D A on Wiem o tym i taką fajną minkę zrobił :) http://world-of-armitage.tumblr.com/post/48617029950 :))

Pamela16

Taki slodki gentelman a zarazem wydaje sie byc bardzo niegrzeczny :D Tak pamietam to ... mi sie podobal wywiad w ktorym powiedzial ze ma duzo wspolnego Thorinem :D i ze jest "bad tempered and moody" :D Jego minki rozbrajaja xD

Bonnie807

Też to widziałam :D On chyba nie zdaje sobie z tego sprawy, że jak jest taki skryty w sobie to jeszcze bardziej pociąga kobiety :) Patrz jakie tu stare posty znalazłam związane z Richardem :D http://www.janeausten.pl/forum/viewtopic.php?id=527&p=7

Pamela16

Tak to prawda im bardziej tajemniczy facet jest tym bardziej pociagajacy ;D Ja uwielbiiam ten jego taki maly usmieszek ale tez ten jego przeszywajacy wzrok ... A juz w ogole rpzwala mnie kiedy ma rozpieta koszule 3:) Cos mi sie nie chce otworzyc ale sprobuje pozniej :D a no chcialam wyjasnic jedna sprawe ... ja nie jestem jego nowa fanka tez interesuje sie nim okolo 6 miesiecy juz :D ale dopiero teraz sie ujawnilam 3:)

Bonnie807

Ja lubię te jego minki jak ma kamerę przed sobą i nie wie gdzie ma oczy wsadzić :D W rozpiętej koszuli jest taki apetyczny :P Śmiać mi się chciało jak Richard na jednej premierze zabierał mikrofon dziennikarzowi i udawał, że to on dziennikarzem :D Ja od 5 miesięcy jestem jego wielką fanką :) Pierwsze posty na FW napisałam na jego stronie :) Coraz bardziej się przekonuję aby pojechać na premierę 3 Hobbita do Londynu :P

Pamela16

Hahaha pamietam to :D ... Oj kto by nie chcial ... mozna sie zebrac i cala ekipa pojechac bo jednak w grupie razniej :D ... ile ja bym dala zeby stanac blisko niego :D i poczuc jak on pachnie .. matko tak wiem jestem szalona ;p Boze oprocz klaty jego ud i twarzy podobaja mi sie jego duze rece ... takie meskie ;D

Bonnie807

Fajnie byłoby tak w grupie pojechać i razem poznać Richarda :) Byłabyś naszym tłumaczem :D Ja właśnie też się zastanawiam jak on pachnie.... O czym my już myślimy :D Te ręce są przepiękne :) Jak on obejmuje te dziewczyny tymi swoimi dłońmi :) Ostatnio nawet sprawdzałam samoloty do Londynu hahaha :D

Pamela16

On wlasnie mial ta koszule rozpieta w programie Lorraine :D ohh jak on tam wygladal ... Boze zebym ja napisala o czym ja mysle jesli chodzi o niego to od razu dozywotnio by mnie tu zablokowali :D Tlumacz hm z wielka chcecia ... mam nadzieje ze stojac tak blisko niego cos bym z siebie wydusila :D hahaha

Bonnie807

Jakbyśmy napisały najskrytsze sekrety związane z Richardem to nie miałybyśmy tu wstępu :D Ja się tylko tego boję jak bym go spotkała to puściły by mi hamulce i zaczęłabym się zachowywać jak nawiedzone fanki biebera czy jak to się pisze. Nic bym nie chciała tylko chciałabym koło niego chwilkę postać i zobaczyć go z bliska lub uścisk dłoni :P

Pamela16

Uscisk reki to byloby dla mnie za malo :D jakby mnie tak fajnie przytulil to wtedy bylabym szczesliwa w 100 % ;p nic nie mow ... jakby podszedl do Ciebie z rozpieta koszula i tym swoim wzrokiem i jeszcze ten nieziemski glos .... smialabym sie jak glupia caly czas xD

Bonnie807

Przytulić się do niego to marzenie :D Jak bym go zobaczyła w rozpiętej koszuli to chyba tam musieliby mnie cucić :D

Pamela16

Hahaha mnie tak samo ... ale zobacz jakie to byloby wspaniale przezycie :D Te jego silne ramiona i duze rece ... nie wiem jak Tobie ale on mi czasami przypomina Hugh Jackmana ktorego rowniez uwielbiam od kilku dobrych lat :D Boze miec jedno lub drugiego to marzenie ... Oni sa tacy mescy i sexowni 3:)

Bonnie807

I jak się nachyla do Ciebie i pyta się czy wszystko w porządku :D Troszeczkę go przypomina :) Ja Hugh Jackmana najbardziej lubię w roli Kate i Leopold :) Męskość z nich aż kipi :) Jest jeden Polski aktor, który bardzo przypomina Richarda :)

Pamela16

Nic nie mow bo znow nie zasne ;D Coz ja go wole jako dzikiego Wolverina :D choc w tym filmie tez byl niezly slodki gentelman... a ktory to aktor ? ;p

Bonnie807

Aktor to Przemysław Stippa ;) Mi on trochę przypomina Richarda. Nie wiem jak Tobie :D

Pamela16

Hahah troche tak ;D lecz nasz Richard jest jedyny w swoim rodzaju :D

Bonnie807

Richarda nie da się podrobić :D

Pamela16

Dokladnie ... te jego niegrzeczne spojrzenie ... jego glos ... duuuuze uda 3:) i rece ... o matko ... a juz o jego zdjeciach w garniturze od Roberta Ascrofta juz nie wspomne :D

Bonnie807

Nic nawet nie mów o tych spojrzeniach.... :) Jak patrzę na te ręce to achhh :) On wie jak się ubrać i wie, że ja bardzo lubię mężczyzn w garniturach :D http://www.youtube.com/watch?v=pWPnI9Dl3Cg I już się rozmarzyłam :))

Pamela16

Hahaha to mamy tak samo ... jak widze go w tym granitowym garniturze to ... mmm :D Dzieki Bogu nie obejrzelam tego video przed praca bo bym nie dala rady sie na niczym skupic xD ... ja jeszcze uwielbiam jego ramiona(takie szerokie) i szyje :D

Bonnie807

Richard nawet jakby worek na siebie założył to i tak wyglądał by seksownie :D Najlepsze są jego dłonie :))

Pamela16

Najlepiej jakby nic nie założył ;) omdlenie murowane ;)

maggieflakes

Wtedy to byłby raj dla oczy ;) hahaha

Pamela16

HOT HOT HOT ;)

Pamela16

Dokladnie.Jest taka scena w Kontra:Zemsta gdzie Richard sie rozbiera nie widac za duzo ale o matko wyobraznia dziala ... :D Kurcze nie moge sie doczekac nowego wywiadu z nim ... widzialas jak gral na Orcriscie jak na gitarze ? to bylo dobre xD

Bonnie807

Kontrze on wymiatał :D Nie mogłam jak był po stosunku z tą brunetką, a do tej blondynki mówi: Mów mi od dziś Romeo :D Nie nie widziałam jak gra na gitarze xD

Pamela16

na najnowszym videoblogu to jest...Orcrist jako gitara i to zamyślone spojrzenie ;)

maggieflakes

Właśnie niedawno to obejrzałam i miałam wam to pisać :)

Pamela16

A Thorina tam jest jak na lekarstwo...Nowe wywiady się pojawią przy okazji promocji drugiej części.

maggieflakes

Jaki skupiony był jak grał na swojej "gitarce" ;D On chyba nie wiedział, że go kamera złapie ;)