Wrzucam link z Richardem w Moving on ... jest tam po prostu boski ... jego wyglad, glos ... czysta magia po prostu :D http://www.youtube.com/watch?v=Yf-5YuiDNL8 Uwielbiam go w scenie na placu zabaw ... ten jego wzrok jest powalajacy no i swietnie wyglada w plaszczu :D
Coz po obejrzeniu wiekszosci wywiadow i filmow z Richardem moge szczerze powiedziec ... RA I'm Addicted to You 3:) hahaha
Jak mogłam coś takiego przegapic ! Chyba, że to już dawno temu leciało, a ja jeszcze nie wiedziałam, że Richard to taki FAJNY FACET jest. Ale jak na TVP było, to może jest szansa, że kiedyś jeszcze powtórzą...
Kontra chyba w 2010 roku leciała. Ja też to przegapiłam. A teraz cały czas sprawdzam czy coś czasem nie leci w tv z R :D W kontrze Richard bardzo mi się podobał :)) A teraz oglądam jeden filmik z nim i bujam w obłokach :P
http://www.youtube.com/watch?v=rS8bqCdQdiE Teraz mam manię na ten filmik :D Tak jak ostatnio naoglądałam się Abstrachuje i śnił mi się taki chłopak co tam występuję :P
To ja i tak teraz mało rzeczy oglądam z R. W grudniu i styczniu to wtedy co się ze mną działo :D
Pierwsza zwrotka to prawdę mówiąc opisuje wszystko co się działo u mnie w życiu :P i ta końcówka " Ale wciąż pamiętam ten dzień, w grudniu,w którym się poznaliśmy. , och, kochanie!" ja właśnie poznałam go w grudniu :D
To jest najlepsze! :D http://www.youtube.com/watch?v=ulUsa3Wpau4
Fajny, nie widziałam go... Czyż te loczki nie są seksowne ;)) Nowy avatarek bardzo przyjemny dla oka ;)
jego loczensy są zawsze spoko :)) A dziękuję ;) Teraz zamiast oglądać jakiś film czy serial to oglądam filmiki i wywiady z RA :D
A ja chyba już jutro poszperam w necie za wszelkimi śladami RA, bo sen chyba zaczyna mnie morzyc... Tak więc zostawiam Cię sam na sam z Richardem. Nie szalejcie za bardzo ;))
Oj jest jest ... czasami az za Boksi :D ... Teraz tylko obejrzec nowa czesc Wolverina :D ... Matko jak tam Hugh wyglada ... 3:)
Hugh byl pierwszym ktory mnie zauroczyl ... a jeszcze z tymi rozczochranymi wlosami jako Wolverine mmmm :D ... Ja RA w Moving on moge ogladac i ogladac ... jest tam niesamowicie sexowny :D
Moim pierwszym ulubionym aktorem był Ian Somerhalder :) Ale teraz już mi przeszło. Ja mogę oglądać codziennie RA w Strike Back :D Tam on mnie niesamowicie pociąga :)) A Teraz jestem na 8 odcinku Robina :D Śmiać mi się chce z zalotów Guy-ja do Marion. Taki z niego brutal, a jeśli chodzi o kobietę to taki nieśmiały :D
Hahaha tak bardzo niesmialy ... ja to siedzialam i sie smialam jak on tam do niej latal ... No ja to Hugh caly czas uwielbiam :D A jeszcze ze RA jest ciut do niego podobny to juz w ogole ... kurde dostac tak na swieta po choinke Richarda lub Hugh 3:)
Dostać RA na święta :)) Ale jak bym nie dostała Richarda, to chciałabym dostać ten kalendarz w którym RA jest Mr. December :D
Kalendarz tez dobry lecz dostac RA w tym garniturze ze zdjec Roberta Ascrofta ulala ... zawal serca murowany :D lub w bardzo dopasowanych jeasnach gdzie widac wszystkie jego atuty 3:) hahaha
On jest bardzo apetyczny we wszystkim w czym się pokazuję :D hehe :)) Gdzieś miałam takie zdjęcie gdzie R ma bardzo obcisłe spodnie, ale nie mogę go teraz znaleźć :D
Ja uwielbiam jak facet ma obcisle(nie za mocno oczywiscie :) ) spodnie :D ... Nie moge sie doczekac jakiejs nowej sesji z RA lub nowego wywiadu :)
Ja tak samo ;)) Wczoraj sobie obejrzałam parę filmików i wywiadów z nim :D I tak się rozmarzyłam...:D
Nic nie mow, ja czasami zobacze jedno jego zdjecie i potem chodze caly dzien z usmiechem na twarzy ;D ja ost. ogladalam ulubione sceny z Hobbita na YT ... i jak Thorin krzyczy Du-BeKaaaar !! ciarrry :D
Nooo cóż.... Jako kobiety dobrze wiemy, że On jako mężczyzna na pewno jest do tego zdolny :) :) :) Tylko na podstawie Jego charakteru i częściowo ról jakie zagrał, wyobrażamy Go sobie jako bardziej delikatnego i romantycznego kochanka ;)
Ja nie wiedzac ze ta scena jest tak "ostra" obejrzalam przed snem ... no coz dzis ledwo zyje :D hahaha
Rany!! To Ty ostrą jazdę musiałaś miec we śnie ;) Ale jeśli tylko Richard był sprawcą tego dzisiejszego zmęczenia, to tylko pozazdrościc. Może mnie dziś we śnie nawiedzi, jutro wolne, to mogę byc zmęczona, ha ha...
Hahaha mozna powiedziec ze ciezko bylo zasnac po takiej scenie :D .. No to mam nadzieje ze Tobie tez sie przysnil :D
No nawet nie było źle, bo co prawda Ryszard się we śnie nie pojawił, ale za to jego kolega z planu i owszem... Leeeee Pace! :) Butelkę wódki z Nim wypiłam przy jakimś stole kuchennym, konwersacji nie pamiętam, ani innych rzeczy, które byłyby związane ze stołem ;). Bardziej chyba skacowana się obudziłam niż zmęczona, ale w sumie było miło..;)
Ja mam zawsze miłe sny z Richardem. A raz nawet prawie wszystkie krasnoludy pojawiły się w moim śnie i trolle ;))
To dziwne, biorąc pod uwagę, że moja fascynacja osobą Richarda trwa już ponad dwa lata, a On mi się ani razu nie przyśnił !!! A może i był, tylko w tych snach, co to zaraz po obudzeniu umykają z naszych umysłów :| No ale całe stadko krasnoludów, jak u Ciebie, to musiało byc wesoło ( i jeszcze trolle na dokładkę) :)
Moja fascynacja Richardem trwa od grudnia :) A już miałam parę snów z nim :D I na dodatek Gandalf rzucał jakieś zaklęcia na trolle :D
No proszę, niewiele ponad pół roku, i już parę wizyt... Ja chyba nie zasłużyłam ;) Ale chociaż na pocieszenie był dzisiaj Majestic Król Thranduil, tylko w wersji takiej trochę "roboczej". Ale ogólnie też jest niczego sobie...;)
Richard był "u mnie" jako Richard, Thorin, a teraz jako John z Sparkhause :) Każdy z tych snów był fajny ;) I czekam na więcej :)
Jeszcze w paru innych "odsłonach" Richard musi Ci się zaprezentowac, więc wszystko możliwe ( w snach oczywiście;)) Ja bym chciała Richarda jako.. Richarda. Taka namiastka "realu" byłaby chociaż..;)
Szczęściara :) To powiedz chociaż, czy był z brodą czy bez... bo mi się bardzo z zarostem podoba. Chociaż ogólnie nie przepadam za brodatymi facetami.
Jemu tak naprawdę jest dobrze i w brodzie i bez. Jest jednym z niewielu znanych mi mężczyzn, któremu byłoby tak dobrze w zaroście. Bez brody - chłopięcy urok, w brodzie - męska powaga. No i on tę brodę tak kocha ;)
On tą brodę ubóstwia. W brodzie też go lubię, ale jednak wolę jak tej brody nie ma ;) Będę musiała sobie obejrzeć jakiś film z nim, bo dawno nie oglądałam :)
No ja w sumie też dawno nic nie widziałam. Ale właśnie uzmysłowiłaś mi, skąd ten Lee w moim śnie... ja wczoraj wieczorem oglądałam z Nim film!!! A co do Ryszarda, to mam na płycie tylko "Hobbita" i "North & South". Wybór niewielki, ale chyba na drugi tytuł się zdecyduję ;)
Ja też właśnie myślałam nad North & South :) Albo Strike Back. Uwielbiam go w tej roli :) A ja dziś skończyłam czytać Hobbita :)
Ja się przymierzam w końcu do "Silmarilliona". "Hobbita" i "Władcę Pierścieni" czytałam jakieś 100 lat temu ;)
Ja teraz cały czas czytam jakieś książki. Przeważnie romanse :) W końcu muszę się zabrać za czytanie Północ i Południe ;)
Książki nie czytałam, ale mam nadzieję nadrobic zaległośc. Podobno jest trochę różnic między nią a serialem. Między innymi to, że w książce nie wiadomo dokładnie co spowodowało niechęc Margareth do pana Thorntona ( w serialu wiadomo - brutal wobec pracowników). No i scena końcowa jest zupełnie inna - chyba ;)
Mnie już tyle razy się przyśnił, że tego nie zliczę, ale ubolewam tylko nad jednym...że to są tylko sny.
O prosze super :D ... Kurde stol kuchenny mmm hahaha ... nie martw sie na pewno Ci sie Richard przynsi on czeka na odpowiedni moment :D
Ale w snach to jest fajne, że mogą się tam wydarzyc historie tak niedorzeczne i zwariowane, jakie nigdy by Nas nie spotkały w realu ;) Podobnie zresztą, jak zerowe szanse mamy spotkac w realu Richarda :