Richard ArmitageI

Richard Crispin Armitage

8,2
23 570 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Richard Armitage

Wrzucam link z Richardem w Moving on ... jest tam po prostu boski ... jego wyglad, glos ... czysta magia po prostu :D http://www.youtube.com/watch?v=Yf-5YuiDNL8 Uwielbiam go w scenie na placu zabaw ... ten jego wzrok jest powalajacy no i swietnie wyglada w plaszczu :D
Coz po obejrzeniu wiekszosci wywiadow i filmow z Richardem moge szczerze powiedziec ... RA I'm Addicted to You 3:) hahaha

Pamela16

Jak mogłam coś takiego przegapic ! Chyba, że to już dawno temu leciało, a ja jeszcze nie wiedziałam, że Richard to taki FAJNY FACET jest. Ale jak na TVP było, to może jest szansa, że kiedyś jeszcze powtórzą...

ika232

Kontra chyba w 2010 roku leciała. Ja też to przegapiłam. A teraz cały czas sprawdzam czy coś czasem nie leci w tv z R :D W kontrze Richard bardzo mi się podobał :)) A teraz oglądam jeden filmik z nim i bujam w obłokach :P

Pamela16

No i jak tu się dziwic, że Cię Richard w snach często nawiedza ;)) To miłego oglądania Ci życzę :D

ika232

http://www.youtube.com/watch?v=rS8bqCdQdiE Teraz mam manię na ten filmik :D Tak jak ostatnio naoglądałam się Abstrachuje i śnił mi się taki chłopak co tam występuję :P
To ja i tak teraz mało rzeczy oglądam z R. W grudniu i styczniu to wtedy co się ze mną działo :D

Pamela16

Aaa, znam ten filmik ;) I piosenka też świetna... Tak jakoś bardzo pasuje do Richarda :D

ika232

Pierwsza zwrotka to prawdę mówiąc opisuje wszystko co się działo u mnie w życiu :P i ta końcówka " Ale wciąż pamiętam ten dzień, w grudniu,w którym się poznaliśmy. , och, kochanie!" ja właśnie poznałam go w grudniu :D
To jest najlepsze! :D http://www.youtube.com/watch?v=ulUsa3Wpau4

Pamela16

Fajny, nie widziałam go... Czyż te loczki nie są seksowne ;)) Nowy avatarek bardzo przyjemny dla oka ;)

ika232

jego loczensy są zawsze spoko :)) A dziękuję ;) Teraz zamiast oglądać jakiś film czy serial to oglądam filmiki i wywiady z RA :D

Pamela16

A ja chyba już jutro poszperam w necie za wszelkimi śladami RA, bo sen chyba zaczyna mnie morzyc... Tak więc zostawiam Cię sam na sam z Richardem. Nie szalejcie za bardzo ;))

ika232

Dobrze nie będziemy szaleć :)) Mnie też już spanie bierze. Dobranoc :)

ika232

Dalej Ci się nie przyśnił RA? ;)) Bo mnie znowu nawiedził w śnie :D

Pamela16

Oj jest jest ... czasami az za Boksi :D ... Teraz tylko obejrzec nowa czesc Wolverina :D ... Matko jak tam Hugh wyglada ... 3:)

Bonnie807

Jego Boskości nigdy dość :D Hugh też jest niczego sobie :P

Pamela16

Hugh byl pierwszym ktory mnie zauroczyl ... a jeszcze z tymi rozczochranymi wlosami jako Wolverine mmmm :D ... Ja RA w Moving on moge ogladac i ogladac ... jest tam niesamowicie sexowny :D

Bonnie807

Moim pierwszym ulubionym aktorem był Ian Somerhalder :) Ale teraz już mi przeszło. Ja mogę oglądać codziennie RA w Strike Back :D Tam on mnie niesamowicie pociąga :)) A Teraz jestem na 8 odcinku Robina :D Śmiać mi się chce z zalotów Guy-ja do Marion. Taki z niego brutal, a jeśli chodzi o kobietę to taki nieśmiały :D

Pamela16

Hahaha tak bardzo niesmialy ... ja to siedzialam i sie smialam jak on tam do niej latal ... No ja to Hugh caly czas uwielbiam :D A jeszcze ze RA jest ciut do niego podobny to juz w ogole ... kurde dostac tak na swieta po choinke Richarda lub Hugh 3:)

Bonnie807

Dostać RA na święta :)) Ale jak bym nie dostała Richarda, to chciałabym dostać ten kalendarz w którym RA jest Mr. December :D

Pamela16

Kalendarz tez dobry lecz dostac RA w tym garniturze ze zdjec Roberta Ascrofta ulala ... zawal serca murowany :D lub w bardzo dopasowanych jeasnach gdzie widac wszystkie jego atuty 3:) hahaha

Bonnie807

On jest bardzo apetyczny we wszystkim w czym się pokazuję :D hehe :)) Gdzieś miałam takie zdjęcie gdzie R ma bardzo obcisłe spodnie, ale nie mogę go teraz znaleźć :D

Pamela16

Ja uwielbiam jak facet ma obcisle(nie za mocno oczywiscie :) ) spodnie :D ... Nie moge sie doczekac jakiejs nowej sesji z RA lub nowego wywiadu :)

Bonnie807

Ja tak samo ;)) Wczoraj sobie obejrzałam parę filmików i wywiadów z nim :D I tak się rozmarzyłam...:D

Pamela16

Nic nie mow, ja czasami zobacze jedno jego zdjecie i potem chodze caly dzien z usmiechem na twarzy ;D ja ost. ogladalam ulubione sceny z Hobbita na YT ... i jak Thorin krzyczy Du-BeKaaaar !! ciarrry :D

Bonnie807

Nooo cóż.... Jako kobiety dobrze wiemy, że On jako mężczyzna na pewno jest do tego zdolny :) :) :) Tylko na podstawie Jego charakteru i częściowo ról jakie zagrał, wyobrażamy Go sobie jako bardziej delikatnego i romantycznego kochanka ;)

ika232

Coz w roli drapieznego kochanka tez jest niczego sobie :D

Bonnie807

Oj niczego, niczego ;) Po tej scenie traumy nie będzie... Raczej kosmate myśli ;););)

ika232

Ja nie wiedzac ze ta scena jest tak "ostra" obejrzalam przed snem ... no coz dzis ledwo zyje :D hahaha

Bonnie807

Rany!! To Ty ostrą jazdę musiałaś miec we śnie ;) Ale jeśli tylko Richard był sprawcą tego dzisiejszego zmęczenia, to tylko pozazdrościc. Może mnie dziś we śnie nawiedzi, jutro wolne, to mogę byc zmęczona, ha ha...

ika232

Hahaha mozna powiedziec ze ciezko bylo zasnac po takiej scenie :D .. No to mam nadzieje ze Tobie tez sie przysnil :D

Bonnie807

No nawet nie było źle, bo co prawda Ryszard się we śnie nie pojawił, ale za to jego kolega z planu i owszem... Leeeee Pace! :) Butelkę wódki z Nim wypiłam przy jakimś stole kuchennym, konwersacji nie pamiętam, ani innych rzeczy, które byłyby związane ze stołem ;). Bardziej chyba skacowana się obudziłam niż zmęczona, ale w sumie było miło..;)

ika232

Ja mam zawsze miłe sny z Richardem. A raz nawet prawie wszystkie krasnoludy pojawiły się w moim śnie i trolle ;))

Pamela16

To dziwne, biorąc pod uwagę, że moja fascynacja osobą Richarda trwa już ponad dwa lata, a On mi się ani razu nie przyśnił !!! A może i był, tylko w tych snach, co to zaraz po obudzeniu umykają z naszych umysłów :| No ale całe stadko krasnoludów, jak u Ciebie, to musiało byc wesoło ( i jeszcze trolle na dokładkę) :)

ika232

Moja fascynacja Richardem trwa od grudnia :) A już miałam parę snów z nim :D I na dodatek Gandalf rzucał jakieś zaklęcia na trolle :D

Pamela16

No proszę, niewiele ponad pół roku, i już parę wizyt... Ja chyba nie zasłużyłam ;) Ale chociaż na pocieszenie był dzisiaj Majestic Król Thranduil, tylko w wersji takiej trochę "roboczej". Ale ogólnie też jest niczego sobie...;)

ika232

Richard był "u mnie" jako Richard, Thorin, a teraz jako John z Sparkhause :) Każdy z tych snów był fajny ;) I czekam na więcej :)

Pamela16

Jeszcze w paru innych "odsłonach" Richard musi Ci się zaprezentowac, więc wszystko możliwe ( w snach oczywiście;)) Ja bym chciała Richarda jako.. Richarda. Taka namiastka "realu" byłaby chociaż..;)

ika232

Ja już miałam namiastkę realu :D I wolę jak mi się śni jako Richard ;)

Pamela16

Szczęściara :) To powiedz chociaż, czy był z brodą czy bez... bo mi się bardzo z zarostem podoba. Chociaż ogólnie nie przepadam za brodatymi facetami.

ika232

Bez brody ;) Ale mi się bardziej podoba bez niej :)

Pamela16

Jemu tak naprawdę jest dobrze i w brodzie i bez. Jest jednym z niewielu znanych mi mężczyzn, któremu byłoby tak dobrze w zaroście. Bez brody - chłopięcy urok, w brodzie - męska powaga. No i on tę brodę tak kocha ;)

ika232

On tą brodę ubóstwia. W brodzie też go lubię, ale jednak wolę jak tej brody nie ma ;) Będę musiała sobie obejrzeć jakiś film z nim, bo dawno nie oglądałam :)

Pamela16

No ja w sumie też dawno nic nie widziałam. Ale właśnie uzmysłowiłaś mi, skąd ten Lee w moim śnie... ja wczoraj wieczorem oglądałam z Nim film!!! A co do Ryszarda, to mam na płycie tylko "Hobbita" i "North & South". Wybór niewielki, ale chyba na drugi tytuł się zdecyduję ;)

ika232

Ja też właśnie myślałam nad North & South :) Albo Strike Back. Uwielbiam go w tej roli :) A ja dziś skończyłam czytać Hobbita :)

Pamela16

Ja się przymierzam w końcu do "Silmarilliona". "Hobbita" i "Władcę Pierścieni" czytałam jakieś 100 lat temu ;)

ika232

Ja teraz cały czas czytam jakieś książki. Przeważnie romanse :) W końcu muszę się zabrać za czytanie Północ i Południe ;)

Pamela16

Książki nie czytałam, ale mam nadzieję nadrobic zaległośc. Podobno jest trochę różnic między nią a serialem. Między innymi to, że w książce nie wiadomo dokładnie co spowodowało niechęc Margareth do pana Thorntona ( w serialu wiadomo - brutal wobec pracowników). No i scena końcowa jest zupełnie inna - chyba ;)

ika232

Dlatego chcę przeczytać książkę :) Zaraz jeszcze obejrzę sobie parę filmików z Richardem :D

ika232

Mnie już tyle razy się przyśnił, że tego nie zliczę, ale ubolewam tylko nad jednym...że to są tylko sny.

ika232

O prosze super :D ... Kurde stol kuchenny mmm hahaha ... nie martw sie na pewno Ci sie Richard przynsi on czeka na odpowiedni moment :D

Bonnie807

Ale w snach to jest fajne, że mogą się tam wydarzyc historie tak niedorzeczne i zwariowane, jakie nigdy by Nas nie spotkały w realu ;) Podobnie zresztą, jak zerowe szanse mamy spotkac w realu Richarda :

ika232

Już też o tym słyszałam i była swego czasu na ten temat dyskusja na forum. Ja nie wierzę w to, że Richard jest gejem. Nie ma na to żadnych dowodów, tylko spekulacje. Uwierzę jak ich zobaczę na zdjęciu trzymających się za rączki ;).