Richard ArmitageI

Richard Crispin Armitage

8,2
23 570 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Richard Armitage

Wrzucam link z Richardem w Moving on ... jest tam po prostu boski ... jego wyglad, glos ... czysta magia po prostu :D http://www.youtube.com/watch?v=Yf-5YuiDNL8 Uwielbiam go w scenie na placu zabaw ... ten jego wzrok jest powalajacy no i swietnie wyglada w plaszczu :D
Coz po obejrzeniu wiekszosci wywiadow i filmow z Richardem moge szczerze powiedziec ... RA I'm Addicted to You 3:) hahaha

Pamela16

Bo się przed nią chował ;)

maggieflakes

Prawie jak zawsze :)

Pamela16

Tak to tez bylo dobre xD ... Kurde on to taki namietny i w ogole ... mmm :D

Bonnie807

Dziś znów zrobiłam sobie maraton z filmikami o R :D I uśmiech na mojej twarzy zawitał :))

Pamela16

Kurde ja to nawet jak zdjecie widze to mam banana na twarzy xD ... Szczegolnie z tym niegrzecznym spojrzeniem i rozpieta koszulka 3:)

Bonnie807

Ja najpierw oglądałam jego zdjęcia, a później filmiki. Na zdjęciach wychodzi bosko :)
http://r-armitage-dum-spiro-spero.tumblr.com/post/48884521875/richard-armitages- chest-and-back-part-ii-part-i :D Jest na co popatrzeć :))

Pamela16

Ulala kurde dzis mam urodziny i przydaby mi sie Richard w torcie :D taki nagi :P ... oj jest oj jest :D

Bonnie807

Ja też mam dziś urodziny :D To byłby najlepszy prezent na urodziny :P Richard w torcie. Taki słodziutki :D
Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin :)) Życzę Ci abyś kiedyś spotkała R i wszystko co sobie zamarzysz :*

Pamela16

O prosze jak fajnie :D ... Dziekuje :) Tobie tez zycze wszystkiego co najlepsze oraz spelnienia marzen no i zebys spotkala Richarda z rozpieta koszulka .. lub bez jak wolisz 3:) hahaha

Bonnie807

Dziękuję :) Ja bym chciała w ogóle go spotkać :D

Pamela16

Ja tak samo ... kurde mi do Richarda idealnie pasuje piosenka z serialu True Blood - Jace Everett - Bad Things :D ... On jest taki mroczny i tajemniczy dokladnie jak ta piosenka xD

Bonnie807

http://www.youtube.com/watch?v=xvjSqvIj-Gw :D Też lubię tą piosenkę :)

Pamela16

Hahaha widzialam te video :D ... Kurcze Richard w garniturze i ta piosenka w tle Mmmm :P

Bonnie807

coś pięknego :) Ja chcę więcej filmów z nim :D

Pamela16

Dzis bede ogladac kolejny odcinek nowego sezonu True Blood i tak mysle ze brakuje mi tam Richarda jako Wampira ... z tym jego niegrzecznym spojrzeniem i w ogole ... pasowalby tam w 100% 3:)

Bonnie807

Ja dopiero jutro będę oglądać True Blood :D Ale Richard jako wampir byłby wyśmienity :P Pora przejrzeć Tumblra ze zdjęciami R :D

Pamela16

Heeh kly by mu pasowaly ... podsylaj link jak znajdziesz jakies fajne :D

Bonnie807

Nie ma nic nowego na tubleru :D Jest tylko pełno gifów jak R brzdąka na swej "niby" gitarce :P

Pamela16

Hehehe zagral na Orcriscie i juz wszedzie tego pelno ...oj Richard lubi robic zamieszanie :D

Bonnie807

Od Grudnia miesza w mojej głowie :D

Pamela16

Nie tylko w Twojej :D Kurde ja chce wiecej zdjec w obcislych jeansach ... wtedy tak wszystkie jego atuty widac ... uda ... tylek ... reszty nie powiem 3:)

Bonnie807

O ja też chcę więcej jego zdjęć :D Dla mnie może chodzić nawet bez jeansów :) Tak jak w scenie na basenie :D ja ostatnio widziałam scenę jak R był w samych białych skarpetkach :D

Pamela16

ale mialas po mniej traume xD

maggieflakes

do dzisiaj mam :D raz zobaczyłam i mi wystarczy :D

Pamela16

co chcesz, scena byla powalajaca, zwlaszcza te biale skarpetki wlasnie xD

maggieflakes

dobrze, że sama w domu byłam, bo inaczej zdziwiliby się dlaczego robię takie miny do laptopa :D

Pamela16

Kurde ! gdzie Ty ta scene widzialas ? przeslij linka jak mozesz ;D

Bonnie807

No dobraaa... to ja podsyłam linka. Trochę mnie zamurowało ;) http://anarmitageaffair.tumblr.com/post/39000204323

ika232

O matko ... nie wiem jak opisac jak sie czulam ogladajac to ... Niegrzeczny Richard 3:)

Bonnie807

Na chomi**j znalazłam :D Wpisz sobie Richard Armitage Between the Sheets i na pierwszy traf kliknij i będzie :D

Pamela16

Nasz Ryszard, taki nieśmiały, skromny mężczyzna, zazwyczaj gdzieś na uboczu, a tu taka ostra jazda ;) Ale to świadczy tylko o jego wysokim kunszcie aktorskim, i odegranie takich scen nie stanowi dla Niego problemu :)

ika232

Przed obejrzeniem tej sceny nie pomyślałabym, że Richard może wywinąć taki numer :) A tu takie zaskoczenie :) Aktorem to on jest najlepszym jak dla mnie :)

Pamela16

Ha ha, numer to niewątpliwie jest i to duży :) Oglądając tę scenę, nie ukrywam, że byłam lekko hmm... skrępowana. No bo jak to?!! Pan Thornton i takie rzeczy??!! Ale poważnie mówiąc, też uważam, że RA jest świetnym aktorem.

ika232

Ja tą sceną byłam zszokowana. Ja lubię wszystko oglądać co jest związane z tym Panem :) Pan Thornton jest cudny. Dla niego mogłabym się przenieść w tamte czasy :))

Pamela16

Ja w ogóle mogłabym życ w tamtych czasach. Taki ze mnie trochę niedzisiejszy typ ;). A i mężczyźni byli wtedy bardziej szarmanccy. Jak pan Thornton... Poza tym, lubię w Richardzie to, że jest mężczyzną takim lekko nieśmiałym, wycofanym, nie narzucającym się. Taki tajemniczy, intrygujący facet :)

ika232

Ja już za dużo czytam romansów historycznych ;) Pokochałam tamtą epokę. Richard jest bardzo fajnym facetem. Za tą nieśmiałość jeszcze bardziej go lubię ;)

Pamela16

Masakra co za scena :D ... Oj Richard Richard :D

Bonnie807

Tej sceny nigdy nie zapomnę :D

Pamela16

Ja tez ... ja tez ... Kto by pomyslal ze Richard jest do tego zdolny :D hahaha

Bonnie807

Na początku jak zaczęłam oglądać z nim filmy czy seriale, to nie był tak otwarty :D A tu taka scena! :D Do niedawna pamiętałam go jako Johna z Domu na Wrzosowisku jako takiego cichego i zagubionego mężczyznę :) A tu tak bryka :D

Pamela16

Dokladnie ... Harry w Pastorze tez taki niesmialy ... a tu matko ;D dlugo tego nie zapomne hahah

Bonnie807

Harry :D Zapomniałam o nim :))

Pamela16

Harry i Geraldiine ... to byla extra para :D i ten jej wystep w kosciele :D masakra

Bonnie807

Dała czadu w tym Kościele :D

Pamela16

Scena super, i ten dający po oczach uśmiech Harrego - bezcenny :)

ika232

czasem sobie włączam ten jej występ w Kościele i się turlam ze śmiechu :)) A ta jej koleżanka to jak by żyła w innej bajce :D

Pamela16

Pozytywnie zakręcona ;) Mnie jeszcze powala "synchroniczny" taniec boysband-u w podeszłym wieku :D

ika232

taniec w ich wykonaniu to mistrzostwo :D W ogóle ten serial jest pozytywnie zakręcony :)) Jeszcze muszę zobaczyć odcinek serialu Cold Feet, gdzie Richard paraduje w kąpielówkach :)

Pamela16

Hmm, kąpielówki na zgrabnym tyłeczku Richarda widziałam, ale tylko gdzieś na zdjęciu, bo serialu nie miałam okazji oglądac :|

ika232

Ja oglądałam na jednym filmiku jego tyłeczek w kąpielówkach :) Ale teraz właśnie znalazłam ten odcinek na youtube.