Wrzucam link z Richardem w Moving on ... jest tam po prostu boski ... jego wyglad, glos ... czysta magia po prostu :D http://www.youtube.com/watch?v=Yf-5YuiDNL8 Uwielbiam go w scenie na placu zabaw ... ten jego wzrok jest powalajacy no i swietnie wyglada w plaszczu :D
Coz po obejrzeniu wiekszosci wywiadow i filmow z Richardem moge szczerze powiedziec ... RA I'm Addicted to You 3:) hahaha
Kurde ja to nawet jak zdjecie widze to mam banana na twarzy xD ... Szczegolnie z tym niegrzecznym spojrzeniem i rozpieta koszulka 3:)
Ja najpierw oglądałam jego zdjęcia, a później filmiki. Na zdjęciach wychodzi bosko :)
http://r-armitage-dum-spiro-spero.tumblr.com/post/48884521875/richard-armitages- chest-and-back-part-ii-part-i :D Jest na co popatrzeć :))
Ulala kurde dzis mam urodziny i przydaby mi sie Richard w torcie :D taki nagi :P ... oj jest oj jest :D
Ja też mam dziś urodziny :D To byłby najlepszy prezent na urodziny :P Richard w torcie. Taki słodziutki :D
Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin :)) Życzę Ci abyś kiedyś spotkała R i wszystko co sobie zamarzysz :*
O prosze jak fajnie :D ... Dziekuje :) Tobie tez zycze wszystkiego co najlepsze oraz spelnienia marzen no i zebys spotkala Richarda z rozpieta koszulka .. lub bez jak wolisz 3:) hahaha
Ja tak samo ... kurde mi do Richarda idealnie pasuje piosenka z serialu True Blood - Jace Everett - Bad Things :D ... On jest taki mroczny i tajemniczy dokladnie jak ta piosenka xD
Dzis bede ogladac kolejny odcinek nowego sezonu True Blood i tak mysle ze brakuje mi tam Richarda jako Wampira ... z tym jego niegrzecznym spojrzeniem i w ogole ... pasowalby tam w 100% 3:)
Ja dopiero jutro będę oglądać True Blood :D Ale Richard jako wampir byłby wyśmienity :P Pora przejrzeć Tumblra ze zdjęciami R :D
Nie tylko w Twojej :D Kurde ja chce wiecej zdjec w obcislych jeansach ... wtedy tak wszystkie jego atuty widac ... uda ... tylek ... reszty nie powiem 3:)
O ja też chcę więcej jego zdjęć :D Dla mnie może chodzić nawet bez jeansów :) Tak jak w scenie na basenie :D ja ostatnio widziałam scenę jak R był w samych białych skarpetkach :D
No dobraaa... to ja podsyłam linka. Trochę mnie zamurowało ;) http://anarmitageaffair.tumblr.com/post/39000204323
Na chomi**j znalazłam :D Wpisz sobie Richard Armitage Between the Sheets i na pierwszy traf kliknij i będzie :D
Nasz Ryszard, taki nieśmiały, skromny mężczyzna, zazwyczaj gdzieś na uboczu, a tu taka ostra jazda ;) Ale to świadczy tylko o jego wysokim kunszcie aktorskim, i odegranie takich scen nie stanowi dla Niego problemu :)
Przed obejrzeniem tej sceny nie pomyślałabym, że Richard może wywinąć taki numer :) A tu takie zaskoczenie :) Aktorem to on jest najlepszym jak dla mnie :)
Ha ha, numer to niewątpliwie jest i to duży :) Oglądając tę scenę, nie ukrywam, że byłam lekko hmm... skrępowana. No bo jak to?!! Pan Thornton i takie rzeczy??!! Ale poważnie mówiąc, też uważam, że RA jest świetnym aktorem.
Ja tą sceną byłam zszokowana. Ja lubię wszystko oglądać co jest związane z tym Panem :) Pan Thornton jest cudny. Dla niego mogłabym się przenieść w tamte czasy :))
Ja w ogóle mogłabym życ w tamtych czasach. Taki ze mnie trochę niedzisiejszy typ ;). A i mężczyźni byli wtedy bardziej szarmanccy. Jak pan Thornton... Poza tym, lubię w Richardzie to, że jest mężczyzną takim lekko nieśmiałym, wycofanym, nie narzucającym się. Taki tajemniczy, intrygujący facet :)
Ja już za dużo czytam romansów historycznych ;) Pokochałam tamtą epokę. Richard jest bardzo fajnym facetem. Za tą nieśmiałość jeszcze bardziej go lubię ;)
Na początku jak zaczęłam oglądać z nim filmy czy seriale, to nie był tak otwarty :D A tu taka scena! :D Do niedawna pamiętałam go jako Johna z Domu na Wrzosowisku jako takiego cichego i zagubionego mężczyznę :) A tu tak bryka :D
czasem sobie włączam ten jej występ w Kościele i się turlam ze śmiechu :)) A ta jej koleżanka to jak by żyła w innej bajce :D
taniec w ich wykonaniu to mistrzostwo :D W ogóle ten serial jest pozytywnie zakręcony :)) Jeszcze muszę zobaczyć odcinek serialu Cold Feet, gdzie Richard paraduje w kąpielówkach :)
Hmm, kąpielówki na zgrabnym tyłeczku Richarda widziałam, ale tylko gdzieś na zdjęciu, bo serialu nie miałam okazji oglądac :|