Robert Pattinson

Robert Douglas Thomas Pattinson

8,1
63 160 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Pattinson

Gra jak gra, nie mnie to oceniać. Ale wybaczcie, jest tylu wybitnych aktorów/aktorek poza TOP 100, a on się na niej znajduje, to żart jakiś...

Markusowy

Zgadzam się. Grę na razie pozostawiam bez oceny, bo widziałam raptem jeden czy dwa z nim, ale w TOP 100 to trochę za dobre miejsce.

Yael__

Także się zgadzam, tak wysokie miejsce ... oczywiście nie był tak popularny przed "Twilight"... no ale cóż ... Ja także widziałam go raptownie w 2 filmach. Lubię go, ale uważam, że nie powinien znajdować się w TOP 100 ...

Markusowy

Przeminie mania, to znajdzie się pewnie na bardziej odpowiednim miejscu;)
P.S. Również go lubię:p

Paullina

A teraz 89... Wiem, że niektóre osoby go uwielbiają, no ale to przesada...

Markusowy

Zgadzam się. Oczywiście, że TOP 100 to nie miejsce dla aktora typu Robert. Edwardomania w końcu przeminie... ;)

Magda___lena

Dokładnie.. Głupie małolaty wchodzą na FW i rzucają w niego 10-kami.. Jak dla mnie to jest przystojniak pokroju ZAK EFRON:) kreują następnego modelka..

Markusowy

Ojej... Przecież wiadomo, że szał na ,,Zmierzch" minie i Pattinson zniknie z listy. Przecież właśnie o to chodziło! Dobrano odpowiedniego aktora po to, żeby dziewczyny(ew. chłopcy;p) nie zwracały uwagi na to o czym mówi film, tylko pragnęły spędzić noc z boskim Edwardem Cullenem ;P Jak widać takie sztuczki działają.... Na szczęście nie na wszystkich...

kamacool4

"Pragnęły spędzić noc z boskim Edwardem Cullenem" ... właśnie o to tu chodzi!!!
Niektórzy nie potrafią odróżnić fikcji od rzeczywistości, czy jak to jest? Edward Cullen to postać fikcyjna a Robert Pattison to Robert Pattison.
Nie wiem co się dzieje z młodzieżą w dzisiejszych czasach... Nie mówię, bo sama uważam się jeszcze za młodzież :) ale to jakie są (przeważnie) nastolatki (mówię tu o całym świecie) to przerasta ludzkie pojęcie. Boję się co będzie później ...

Markusowy

No coz...ja widzialam juz pare filmow z nim. 'Pamietnik zlej matki' i 'The haunted airman' obejrzyjcie :) Moim zdaniem gra dobrze. a niedlugo powinno wweszcie sie ojawic 'how to be' w Stanach i chyba...bedzie trzeba sciagnac, bo w Polsce nie mamy co liczyc na ten film w kinach. A wydaje mi sie, ze jest to bardzo madry, cieply film z przeslaniem :)

Markusowy

w twilight grał beznadziejnie. miał być pewny siebie, pociągający i poruszać się z gracją, a był przestraszony, wyglądał jak naćpany i kręcił tyłkiem.

yumishoujo

Nie zgodze się. Uwazam, że bardzo dobrze zagral Edwarda. A jesli cos mi sie nie podobalo w nim filmie (np. zatykanie nosa reka, gdy wchodzi Bella)- to jest to wina debilnego scenariusza. Dazzle look, obrzydzenie do samego siebie, namietnosc zostaly odegrane moim zdaniem bardzo dobrze :)

sandy1989

Również uważam, że bardzo dobrze zagrał Edwarda. Dobrze wyglądał i głównie o to w tym wszystkim chodziło. Zgadzam się z wypowiedzią powyżej- wszystkie głupie motywy w filmie są winą scenariusza.;)

kamacool4

Ufff... 200 miejsc niżej.

Markusowy

.nie wiem jakim cudem :> lolz - tylko tyle jestem wstanie wystukać^^..

diana6echo

Użytkownicy Filmwebu ruszyli do boju o honor 100 Najlepszych. ^^

Markusowy

heh... juz prawie 290 miejsce, a nawet nizej :P
postaraliscie sie :)

uwazam, ze nie powinien byc w 300... kto z mna??:P hehe

tak na serio- nie wiem czy zasluguje na 300, ale na 100 napewno nie...
widzialem go chyba(!) tylko w harrym potterze i zmierzchu, i byl cienki(szczegolnie slaby w zmierzchu...)

Popo12v

I spadnie jeszcze niżej. Jestem tego pewna, po tym, jak zobaczyłam alternatywne zakończenie na DVD filmu Vanity Fair. On był tam tragiczny. Sprawiał wrażenie mocno przymulonego.