Jest brzydalem zrozumcie to, fryzura okropna, brzydkie oczy .Ładny to jest jesse metcalfe a nie ten brzydal . Jesse Metcalfe wygląda bosko a ten robert wygląda jak gówno. Taki brzydal dostał role a taki boski jesse nie fes .Nie ma nic gorszego jak brak gustu.
Hmm ... nie rozumiem takiej zawziętości i chamstwa. Jak można tak jechać po kimś kogo się w ogóle nie zna?! Każdy ma swój gust i swoje zdanie, jeśli Tobie Pattinson się nie podoba to ok, ale uszanuj to, że ktoś może mieć odmienne zdanie.
A osobiście uważam, że patrząc na facetów mijanych i spotykanych co dnia, trudno kwestionować, że Pattinson się wyróżnia. Jeśli on według Ciebie jest brzydalem, to kto tak naprawdę jest ładny ...
A Jesse jest także hot ;)
Hahaha - i tutaj możemy porozmawiać o różnych gustach ;)
Jakdla mnie to Jesse Metcalfe jest nijaki - wiem, że może Cię to "obrażać" ale to moje zdanie i niekoniecznie będziesz się ze mną zgadzać. A właśnie, że ja lubię Pattinsona - ale nie jako "Edłorda" tylko w realu - może i Ci się nie podoba, ale ilu ludzi tyle gustów izdań - na tym polega różnorodność.
PS. Proszę mnie nie mylić z jakimiś pseudofankami zakochanymi po uszy w "Edłordzie" czy w Robie - ja tylko wyrażam swoje zdanie, które jest takie a nie inne.
Pozdrawiam ;)
No i ja tez tak uważam. Ma on przeciętną urodę, nic specjalnego.Niczym się nie wyróżnia.W dwóch czy trzech filmach zagrał jak kobieta (bez obrazy dla kobiet). Dla wszystkich byłoby lepiej gdyby ten film w ogóle nie powstał.
Amen.
Mi się np. Pattinson 'zrobiony' na Edwarda kompletnie nie podoba...
Za to tak w ogóle, uważam, że jest naprawdę przystojny:)
Oczywiście są gusta i guściki...:)
Jeśli komuś się nie podoba - w porządku, ale bez bluzgania tych, którym się podoba;p