Robert Pattinson

Robert Douglas Thomas Pattinson

8,1
63 160 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Pattinson

Jest brzydalem zrozumcie to, fryzura okropna, brzydkie oczy .Ładny to jest jesse metcalfe a nie ten brzydal . Jesse Metcalfe wygląda bosko a ten robert wygląda jak gówno. Taki brzydal dostał role a taki boski jesse nie fes .Nie ma nic gorszego jak brak gustu.

martin8

I co się tak podniecasz?

martin8

Hmm ... nie rozumiem takiej zawziętości i chamstwa. Jak można tak jechać po kimś kogo się w ogóle nie zna?! Każdy ma swój gust i swoje zdanie, jeśli Tobie Pattinson się nie podoba to ok, ale uszanuj to, że ktoś może mieć odmienne zdanie.
A osobiście uważam, że patrząc na facetów mijanych i spotykanych co dnia, trudno kwestionować, że Pattinson się wyróżnia. Jeśli on według Ciebie jest brzydalem, to kto tak naprawdę jest ładny ...
A Jesse jest także hot ;)

martin8

Hahaha - i tutaj możemy porozmawiać o różnych gustach ;)
Jakdla mnie to Jesse Metcalfe jest nijaki - wiem, że może Cię to "obrażać" ale to moje zdanie i niekoniecznie będziesz się ze mną zgadzać. A właśnie, że ja lubię Pattinsona - ale nie jako "Edłorda" tylko w realu - może i Ci się nie podoba, ale ilu ludzi tyle gustów izdań - na tym polega różnorodność.

PS. Proszę mnie nie mylić z jakimiś pseudofankami zakochanymi po uszy w "Edłordzie" czy w Robie - ja tylko wyrażam swoje zdanie, które jest takie a nie inne.

Pozdrawiam ;)

martin8

No i ja tez tak uważam. Ma on przeciętną urodę, nic specjalnego.Niczym się nie wyróżnia.W dwóch czy trzech filmach zagrał jak kobieta (bez obrazy dla kobiet). Dla wszystkich byłoby lepiej gdyby ten film w ogóle nie powstał.
Amen.

martin8

Bo może Jesse jest starszy, nijaki i nie potrafi grać? ;dd
życie.

martin8

Mi się np. Pattinson 'zrobiony' na Edwarda kompletnie nie podoba...
Za to tak w ogóle, uważam, że jest naprawdę przystojny:)

Oczywiście są gusta i guściki...:)
Jeśli komuś się nie podoba - w porządku, ale bez bluzgania tych, którym się podoba;p

IamLadyhawke

Aha.
Ja mam gust, nie wiem jak ty.
Nie bluzgam.