Robert Pattinson

Robert Douglas Thomas Pattinson

8,1
63 160 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Pattinson

Ludzie, normalnie się lekko zawiodłam:/ Nie chcę wychodzić na jakąś nienormalną fankę Pattinsona, bo nią nie jestem. W każdym bądź razie przyznam się, że oglądałam tę galę między innymi ze względu na niego...
Widziałam go zaledwie kilka sekund:/ Po dłuższym oglądaniu trochę mi się znudziło, a oglądałam do ok. 4:25:) Powiedzcie mi proszę, czy później się jeszcze pojawił??? Z góry dziękuję:)

Zuzanna3339

Ja niestety nie miałam okazji oglądać,ale w necie krążą już filmiki Z Robertem podczas gali;)
Na gali: http://www.youtube.com/watch?v=5-qYcD0lgbY
Wywiad: http://www.youtube.com/watch?v=1gugzRMmlFo

Anua

cooo? a co on tam robił??? ZA tego salvadora dali by nominowany????/haha

Zuzanna3339

On był tam tylko prezenterem. Nie był do niczego nominowany:) Ale myślałam, że będzie go tam więcej, bo mial on być ''tajną bronią'', która miała zwiększyć oglądalność tej gali. Ja się zawiodłam. Bło to momentami strasznie nudne.

Zuzanna3339

Był też wywiad?! Szlag by to, przegapiłam. A teraz nie zabardzo rozumiem po angielsku:/ A w ogóle ciekawa jestem, do której to trwało.

Zuzanna3339

Do 6:00 tak samo jako rok temu.
A gość wypadł bardzo słabo na tej gali... ta jego głupkowata mina i spojrzenie spod łba... słabo. Szkoda też, że wybierają takich aktorów do wręczania nagród. Wiem, że ma to spowodować wzrost oglądalności, ale Robert i atak HSMuscial to przesada.

Zuzanna3339

Był wywiad, był :). Ja też zbyt wiele nie zrozumiałam, tylko to, że gadali przez chwilę o filmie, a później o tym, że Rob ma być prezenterem, ale sam nie wie jak to będzie wyglądało. Czy coś w tym stylu ;).
Trochę zaskoczona byłam, że taki Zac wręczał nagrodę, a Rob nie... No ale jakby nie patrzeć, Zacuś ma dłuższy staż pracy ;D.
Zgadzam się, trochę żenujący sposób na podniesienie oglądalności, ale dobry. Cała ta gala była poza tym sztuczna i naciągana.

Dzasmin

sztuczna jak zawsze
Ale według mnie sprowadzanie pattinsona było bez sensu a p wpuszczenei an salony te pastiki z HSM i pozwolenie na wręczanie efronowi oscarza....kiedy sie dowiedziaąłm to mnie zatkało. Sorry ale gdybym bya osoba której wrcza mi nagrode Zac Efron to nie wiem czy bym po nia wyszła.Jesli będą używac pseudo-gwiazd i bożyszczy nastolatek to ta gala wkońcu spadnie na psy jak Eurowizja ;|
P.S A Pattinson musi się jeszcze wiele , wiele nauczyć bo widać , że dopiero stawia kroczki w showbiznesie.

Dzasmin

Robert wręczal oscara. w kategorii romance 2008

Lena_

cóż on nie gwiazdorzy przynajmniej. Więc to chyba dobrze ze sie denerwuje, jąka itp. Przynajmniej nie jest sztuczny!.
A nie nalezy on do osob ktore lubia sie pokazywac na jakiś galach. No chyba ze musi tak jak musial na oskarach. Przeciez to czysta komerka. Promocja NM i tyle.

Lena_

i kto wtygrał w tej kategori??

IKnowWhatYouAre

cóż nikt.
Dowiedzialam się u źródła ze on nie wreczali zadnej statuetki. Tylko opowiedzieli tę historię.
Jakie błedy są podłe, eh.
Ale cóż jak ogladalam gale to akurat w tym momencie gdy oni sie pojawili na scenie mi się zacielo i nie wiedzialam czy wreczaja cos czy nie. Na stronie przeczytalam najpier ze tak. Ale potem mi cos nie pasowalo i okazalo sie ze laski zrobily blad.
Takze nikt... :]

Zuzanna3339

Ja również byłam zaszokowana jak zobaczyłam te durne i sztuczne mordy Zackusia i slodziutkiej idiotki Vanessy:/ Nie mam pojęcia co to gówno tam robiło... Osobiście to do Roberta nic nie mam, po prostu zagrał w tym Zmierzchu i nie jego wina, że co niektórzy robią z niego kolejną durną gwiazdkę, która jest nie wiem jakim bożyszczem:/ Sądze, że jest normalny i naturalny, ale życie aktora wymaga czasem dobrej miny do złej gry. A ta cała gala była sztuczna i beznadziejska:/ Najbardziej rozwalały mnie wypowiedzi typu ,,chcialam podzękować mojej mamie i tacie, że mnie wspierali i całemu światu'' Co za kretyni...

Zuzanna3339

Zuzanno zapraszam cię na stronę www.twilightpl.com
Tam znajdziesz tłumaczenie wywiadu itp. ;)

Zuzanna3339

a ja oglądałam. Akurat włączyłam E! następnego dnia po Oscarach i akurat był z nim wywiad. Nagrałam sobie na komórkę :D