Robert Pattinson

Robert Douglas Thomas Pattinson

8,1
63 160 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Pattinson

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSKN86EEFvlZJj0F8Dj6ljH4kIigKSzHLKe4zrE- LyJm4cN6mHeJA&t=1
Pattinson czy Bell?Jak zobaczyłam tego drugiego w gazecie to się zastanawiałam czy coś im się nie pomyliło...hehe.

Buba23_2

Robercik gustuje w bad boys http://www.markpedley.net/wp-content/uploads/2010/09/Kristen-Stewart.jpg

A tak między nami to nie jest Pattinson:/
http://img263.imageshack.us/i/ramboh.jpg/
To je łon

Buba23_2

To Drew Tyler Bell...

elena3

Ou. Nawet nie znalam naziwska tego drugiego:P Teraz tylko zauważyłam, że w modzie na sukces występował, więc już wiem czemu jest mi obcy. I gazet kolorowych nie czytam:/

Buba23_2

Nie znam tego pana.

gennie85

Bujałam się w nim,gdy byłam młodsza...

elena3

Ożenił się w wieku 23 lat. Co za debil...
Za młody jak dla mnie:P

platyna_2

Ja właśnie nie lubię aż takich starszych...

elena3

No widzisz...Dla mnie rocznik od którego mogę tolerować faceta jako potencjalnego partnera mieści się 75-85 :)
Oczywiście zdarzy się wyjątek, np. Edward Norton bądź James Marsters dla którego mogłabym zapomnieć o wieku:P

platyna_2

No dobra,Sean Connery też jest fajny...

elena3

Ogoliłby se klatę to byłoby ok;p

platyna_2

Łi,mą szeri...

elena3

porsupłesto ke si Lusesita

elena3

Jakoś nie powala mnie swoją aparycją :)

gennie85

Dlatego napisałam,że byłam wtedy młodsza...Młodsza i mało doświadczona...

elena3

Jak ja byłam młodziutka kochałam się w Nicku z Backstreet Boys :D

gennie85

Ja jeszcze w Christianie Slaterze,bo chyba z milion razy oglądałam ,,Tajną broń"...Była taka jedna scena...

gennie85

Jak ja byłam młodziutka to kochałam się w gitarzyście Avrilki Lavigne;p Później się zakochałam w Mike'u Shinodzie. Oooo i jeszcze Jason Behr też zajmował moje serduszko przez czas trwania Roswell:P

platyna_2

No i nie mogę zapomnieć o Alu Bundy...

elena3

Nie, Bundy akurat nie... Danny Masterson taaak:)

gennie85

Misia!:*:*

platyna_2

Tak, tak słoneczko. Pojawiłam się specjalnie dla Ciebie na te pół godzinki.

gennie85

Dziękuje najdroższa:)

Buba23_2

I love you Edward!

platyna_2

??????

elena3

"hejo" jakby to Krytyk powiedział...

platyna_2

A-ha...

platyna_2

Mój książkowy Edward będzie zupełnie inny od mejerowego Edzia, więc gdy ponownie napiszesz I love Edward będę wiedziała że piszesz o moim :D

gennie85

To łon Edward będzie?:o

platyna_2

No co ty, jeszcze na głowice nie upadłam :)

gennie85

Daj mu Gabriel, daj mu Gabriel... <3

platyna_2

Dlaczego Gabriel?Mnie kojarzy się tylko z Fleszarem...

elena3

A mi sie kojarzy tylko z najzabawniejszym Archaniołem w Supernatural.
A że książka ma podobną tematykę to myślę, że pasuje.
Fleszar? Kto to?

platyna_2

Piosenkarz taki...Coś go ostatnio nie widać i nie słychać...Przepodł...

elena3

Aaaa widzisz, to że był sławny 7 lat temu przez jedną czy dwie piosenki i dziewczęta ściągały majtki na jego widok nie znaczy, że do końca tego wieku trzeba unikać imienia Gabriel:P:P

platyna_2

No, pewnie napisałam tak dlatego,że siedem lat temu to byłam jeszcze w gimnazjum i robiłam takie rzeczy na jego widok...Bardzo możliwe:-))))

elena3

Ja również siedem lat temu byłam w gimnazjum. Zostańmy więc koleżankami z ławki. Do siostrzenia się jeszcze dojdzie;]

platyna_2

Łiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:-)))))))))))))))))) ))))))))))))))

platyna_2

Nie misia, nasz brunecik nie dostanie tak na imię. Jeszcze nie jestem pewna jak go będę tytułować ale wymyślę coś gustownego :)
Ale wykorzystam twoją sugestię i już wiem kto będzie Gabrielem - będziesz zadowolona :D

gennie85

Tylko nadaj mu jakieś Nie-Tłajlajtowe imię...Plis...

elena3

Ok, załatwione.

gennie85

Fenks,maj darling...