Czytając wasze komentarze,dziwie się,że tacy ludzie jak wy,w ogóle istnieją! Poczytajcie co piszecie!A może wy też dacie swoje fotki,lub filmy na jakąś stronkę,ocenimy jakimi dobrymi aktorami i jacy piękni jesteście.Ja lubię Roberta,a nawet bardzo, i podoba mi się jego gra aktorska
.A propo tego "zyda" poniżej. Pier****ny rasisto!Widząc twój nick i wypowiedz,wnioskuje,że żyjesz w 19 a nie 21 wieku. Kobiety mają takie same prawa i umiejętności jak i mężczyżni!
Następna koleżanka.Jessica_18 tak mi się wydaje chyba.Rozumiem że możesz go nie lubić,ale nie musisz tego tak rozgłaszać.Postaw się na jego miejscu,i pomyśl czy byłoby ci miło,gdyby on tak napisał.
Amen
Tu nie chodzi o rozgłaszanie. Tu chodzi o totalny brak szacunku do człowieka. Do tego co robi. Chodzi po prostu o to, że my potrafimy jedynie krytykować. Jeśli jednak ktoś potrafi zrobić coś lepiej od nas to jest oszustem bądź po prostu go nie lubimy. Ludzie się boją wygłaszać własne zdanie, bo są przyduszani przez większość. Jeśli lubisz Pattinsona to znaczy, że czytasz Harlequiny. Jeśli lubisz Harrego Pottera, znaczy, że masz 12 lat i kręcone włosy. To jest zwykłe szufladkowanie, zamiast pisać o pojedynczych przypadkach wolimy odnosić się do ogółu. Niektórzy po prostu myślą, że dzięki Internetowi możemy czuć się bezkarni i wyrzucać własne frustracje nie zważając na podstawy dobrego wychowania.
Tak, to brak szacunku, kompleksy, zbyt wysokie mniemanie o własnej osobie i uprzedzenia, niestety. Robert jest bardzo sympatyczny, naprawdę trudno go nie lubić jeśli się poogląda kilka wywiadów, więc ta nienawiść jest totalnie irracjonalna. Chłopak nie ma żadnych układów, jego rodzice nie mają nic wspólnego z branżą filmową a mimo to zaszedł tak wysoko. Za to również należy mu się szacunek, nikt mu w niczym nie pomógł ani niczego nie podał na tacy. Moim zdaniem ma talent i potencjał, jest też bardzo przystojny . Ale mimo to na forum nie widzę praktycznie żadnych pozytywnych opinii ! Ciekawe. . Nie rozumiem po co tracić czas na pisanie o kimś, kogo się nie lubi, kto ci się nie podoba i czyjej kariery nie zamierza się śledzić. Rozumiem - wyrazić swoją opinię raz, albo odpowiedzieć na pytanie, ale zauważyłam, że na forach jest pełno osób, które po prostu bawi naśmiewanie się z tego, co inni lubią. To takie bezczelne. Pospolite ruszenie frustratów, które z krytyką nie ma wiele wspólnego. Mam wrażenie, że dziewczyny boją się nawet powiedzieć, że Robert im się podoba z obawy, że zostaną wyśmiane. Jakby to była jakaś zbrodnia, że kobiecie podoba się facet ! Ja tam się nie dam zgnieść i zabić w sobie entuzjazmu, ale to naprawdę uciążliwe i w sumie lepiej się trzymać z daleka, żeby nie psuć sobie humoru. Zresztą nie mówię tylko o tym forum - wszędzie jest to samo! Kiedyś przed pójściem do kina zerkałam na oceny ludzi, ale dałam sobie z tym spokój bo króluje wyładowywanie frustracji, czarno-biały sposób widzenia, spojlery i wojny, trudno znaleźć jakąś względnie obiektywną opinię . Co się stało z kulturą wypowiedzi i zdrowym rozsądkiem? Musiałabym odpuścić sobie każdy film bazując na tym, co tu czytam :/ Nawet bajki zaczęli "deptać" w podobny sposób, ostatnio widziałam jak ktoś jechał po Wall-E ! No bez jaj, przecież to miła bajka dla dzieci, nie pojmuję, jak może wzbudzić taką agresję :S
Byłabym ogromnie wdzięczna ludziom gdyby odpuścili sobie bezczelne komentarze:/ Zresztą, co Robert im zawinił. ..? Musiałam odpuścić sobie wojnę z Jessica_18,bonie widziałam w tym sensu. ..Wciąż musiałam czytać irracjonalne opinie, wredne hasła i zjadliwe komentarze!No,potem sama wściekłam się i Jessica tez oberwała za całokształt twórczości :/ Ale mimo to wygrała, bo została miss na tym forum:P
zgadzam się z bellisima07.
ja lubię Pattinsona i do niego nic nie mam i bardzo mi się podoba.Zresztą każdy ma swoje gusta nie zmuszamy nikogo do pokochania go:]
I tu cię zaskoczę, bo nie tylko o to chodzi! Ludziom się po prostu nudzi i się zaczytują w tym bravo gerl i innych bzdetach i rzygają jak pana Pattinsona widzą. To typ ludzi widzących kogoś na ulicy: "Te! Patrz jakie ma buty! Założę się że z przeceny! Wieśniara..."
moze lepiej byloby nie reagowac na cos takiego, po prostu nie odpisywac na glupie komentarze...bo jak widac glupota ludzka nie zna granic.
Na Litość Boską! Jak czytam wypowiedzi takich ludzi, jak sasaki_filmweb_filmweb, przeraża mnie! Typowy troll internetowy, którzy uwielbia robić zadymę na jakimkolwiek forum, żeby tylko sobie ulżyć. Człowieku, opanuj się i przestań być takim burakiem! Tylko tyle Ci napiszę.
A co do Roba, to jestem jego wielką fanką już od czasów Harry'ego Pottera...
Po Zmierzchu, który należy do moim najbardziej ukochanych filmów, już całkowicie uzależniłam się od filmów z nim....Szczerze polecam inne produkcje z nim, zanim zaczniecie się wymądrzać na jego temat. Jak komuś chce się rzygać na jego widok, to bardzo chętnie podam wiadro i podtrzymam kłaczki, żeby się nie utaplały w wymiocinach, o ile są długie..... Pozdrawiam wszystkich zmierzcho-maniaków i fanów Roba!
to było do sasaki. Jest nawet napisane.
w odpowiedzi na post: sasaki_filmweb_filmweb
Niektorym krytykujacym Pattinsona i ogolnie cala sage sa jakies nieinteligetne dzieciaki ktore uwielbiaja filmy Disney'a. Wiec jesli ktos taki wypowiada sie na forum na jego temat - nie nalezy brac jego wypowiedzi pod uwage.\
Duzo ludzi rowniez krytykuje poniewaz chce prowokowac do klotni ...
Bla, bla, bla... Coś mi sie wydaje ze przez wrogow Pattinsona przemawia zazdrosc.. Kariera, popularnosc, uroda i talent, miliony fanek.. Taaak, to marzenie wielu ludzi.. A co do jego stylu ponoć jak ktos wspomnial wzorowanego na kims tam.. Co to kogo obchodzi ze wzoruje sie na kims innym.. Wazne ze jest mu z tym do twarzy i ze jemu sie podoba.. A ten co to tam nizej napisal to napewno jest jedyny w swoim rodzaju.. hahaha ;D czlowieku spojrz w lustro a potem na ulice i dopiero potem pisz o gwiazdach ze ściągają styl i fryzure innym.. Bo ty jedyny taki na swiecie napewno nie jestes.. Pozdrawiam.