Robert Pattinson

Robert Douglas Thomas Pattinson

8,1
63 160 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Pattinson

Nie rozumiem kompletnie dlaczego niektórzy mieszają z błotem tego aktora tylko dlatego, że zagrał Edwarda C(i)ullena w niechlubnej sadze "Zmierzch" (która jest moim zdaniem przeciętna). Tylko dlatego, że nastolatki na całym świecie oszalały na jego punkcie, dajecie 1, czy piszecie, że ma "Księżycowy ryj". A aktor sam w sobie ani głupi, ani brzydki nie jest, a jego gra aktorska też wcale nie jest taka zła (co nie znaczy, że jest najwyższych lotów). Niemniej jednak nie widzę żadnego, ale to żadnego sensu w ocenianiu aktora przez pryzmat jednego filmu. A może panowie po prostu zazdroszczą mu powodzenia...? ;)

EnidAnGleanna

Może dlatego, że nastolatki oglądają- nie chce nikogo urazić- tylko te filmy, w których R. P. gra (no dobra) pięknego, idealnego itd. chłopaka (tudzież wampira), a nie jakieś bardziej ambitne filmy, które pod wpływem Zmierzchomanii zostały po prostu zapomniane. Wszyscy skupiają się, niestety, wokół jednej roli a naprawdę szkoda...

atropos_87

Zgadzam się. Ja tam lubię Pattinsona, chociaż rozegzaltowaną nastolatką już dawno nie jestem;) Obejrzałam kilka wywiadów z Robertem i jestem pod głębokim wrażeniem jego sposobu wypowiedzi. Całkiem inteligentny z niego facet.

MinnIe27

no tak wywiady znim sa swietne, kazdego rozbawi:-)

sonnenEW

Tylko mi nie chodzi o nastolatki, tylko o dorosłych, którzy mieszają tego (jak same przyznałyście całkiem inteligentnego) faceta z błotem bo zagrał w Zmierzchu. Zachowanie poniżej krytyki, no.

A wywiady z nim faktycznie bardzo lubię.

EnidAnGleanna

Fajnie zagrał w Little ashes ;) Całowanie się z facetami mu nieźle idzie ;p

qiliq

Nie ma potrzeby przejmować się cudzą głupotą!!! Wiele spośród tych osób nie potrafi oddzielić fikcji od realnego świata; sprowadza określonego człowieka do sfery filmu, w którym, jak wiadomo, odtwarza jedynie zamysł reżysera i scenarzysty. A już uwagi na temat wyglądu Roberta Pattinsona naprawdę mogliby sobie darować, bo to niewiele ma wspólnego z jakością gry aktorskiej!!!

EnidAnGleanna

Ja nie powiedziałem nigdy, że to jest idiota czy coś. W swoim newsie uświadamiam tylko ludzi, że to marny aktor i gra w bardzo marnych filmach (zmierz może nie jest taki zły, ale właśnie wasz bożyszcze go zepsuł) a mimo to jego głupie fanki zabiły by za niego, chociaż innych aktorów tak samo marnych jak on obrażają. To jest niesprawiedliwe!

rossoneri90

To nie jest nasz bożyszcze.