Mam pewnego bloga na temat Zmierzchu i każda dziewczyna mówi jako on jest świetny. Może i fajnie gra,może jest fajny,nie wiem nie znam go.
Ale czy on jest ładny ja się pytam ? No każdy ma swój ideał,ale nie przesadzajmy że to jakieś bóstwo jest.
Nie uogólniaj... Nie wszystkie (ja na przykład nie :) Może jest sympatyczny, skromny nie wiem.... ale piękny nie jest. Chociaż... to zależy od gustu przede wszystkim. A moda na niego jest bo większość dziewczyn utożsamia go z jakże idealnym Edwardem... Pewnie stąd to zainteresowanie. Gdyby nie ten film zapewniam nikt by go nawet nie znał. No bo z pewnością wszystkie jego "wielkie fanki" odkryły to cudo dopiero w zmierchu...
Ja bardzo się boję, że Pattinson i przyjaciele dojdą do pierwszej 100 najlepszych aktorów i się tam utrzymają. Nawet jeśli są dobrzy, to każdy z nich grał w ledwie kilku produkcjach. A w "Zmierzchu" żaden się jakoś nie popisał. Większość miała niewiele kwestii, a mimika już bardziej ograniczona to być nie mogła. Bardzo się boję, że filmweb schodzi na psy. No ale cóż zrobić. Każdy wie swoje ;)
No dokładnie. Kwestia w filmie jest tak uboga że cały scenariusz w filmu zmieści by się na dwóch kartkach i mimika także. Znaczy ja Pattinsona nie lubię,ale lubię Lautnera może nie bardzo popisał się w Zmierzchu to na niego liczę w innych filmach.
Mnie też się nie podoba ... ale myślę ,że marny z niego aktorek jest tylko taki znany bo zabłysnął w Zmierzchu i laski lecą na jego słodką buźkę (co nie znamy ,że jak tak myślę)i myślą ,że jest wielkim artystą...Lubię Zmierzch ale akurat jego gra aktorska nie przypadła mi do gustu. Jest jeszcze niedoświadczony a przed wszystkim młody. Jeszcze dużo przed nim i mam nadzieję ,że nie zmarnuje swojej kariery ... trochę musi się douczyć on doświadczonych aktorów takich jak : Johnny Depp,Robert De Niro, Anthony Hopkins, Morgan Freeman czy Al Pacino.Długa droga jeszcze przed nim ....
Pozdro.
M.