Robert Pattinson

Robert Douglas Thomas Pattinson

8,1
63 166 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Pattinson

Więc tak... Z Robertem widziałam tylko trzy filmy, w tym sagę i nie jestem upoważniona do jego oceny. Lecz to co widziałam nie za bardzo mnie przekonuje. Nie jest zły, ale jakoś wybitnie dobry też nie. W "Zmierzchu" nie zagrał bardzo źle, ale w "Księżycu w nowiu" już gorzej, mam na myśli jego znieruchomiałą pozę i minę w każdej sytuacji, ale przepraszam parę razy się uśmiechnął.
Nie jest brzydki, ale ładny też nie. W sadze urodą powalał, w życiu codziennym też nie najgorzej, ale niektóre jego zdjęcia są okropne.
Jedną rzeczą, której nie mogę w nim znieść to jego wypowiedzi. Mówi jak to bardzo żałuje zagrania w szadze i jak bardzo chce z tym skończyć. A czare goryczy przelewa jego niechęć, z którą wogóle się nie kryje to fanek. Ja rozumiem, że może ich zachowanie zniechęcać, itp. Ale mógł by to zostawić dla siebie, a nie wybrzydzać. Jak się ma zamiar zostać aktorem to jakąś cenę trzeba zapłacić!
Może za surowo go oceniam, jak obejrze z nim pozostałe filmy to może moje podejście do gry aktorskiej się zmieni, bo narazie jest w miarę.