Robert Pattinson

Robert Douglas Thomas Pattinson

8,1
63 160 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Pattinson

Nie lubię go! Za to jak wygląda i za to jak się zachowuję.
Choć bez niego "Zmierzch" byłby zły. Postać Edwarda, którą gra jest komiczna.

spirit15

proszę, wyjaśnij mi to zdanie??
"Choć bez niego "Zmierzch" byłby zły. Postać Edwarda, którą gra jest komiczna. "

anna83

Komiczna????

_LadyGirl_

Ja po prostu myslę, że autorka tematu chciała błysnąć szerokim zasobem słów, ale się komicznie pośliznęła i wyszło, że go jednak nie posiada ;]

anna83

"Bez niego "Zmierzch" byłby zły."
On po prostu dobrze gra swoją rolę i do niej pasuje. Co nie zmienia tego, że jest komiczny. :P
Wiesz co to znaczy? ;p
znaczenia:
przymiotnik

(1.1) taki, który wywołuje śmiech; jest śmieszny

Dla mnie jest śmieszny, a szczególnie jego zachowanie i to właśnie to sprawia, że uważam, tak samo jak autorka tego tematu, że bez niego seria Zmierzch byłaby nudna. ;D

limadzia

ale kto jest śmieszny Robert czy Robert grający Edwarda w filmie?

Shelby1603

" ale kto jest śmieszny Robert czy Robert grający Edwarda w filmie? "

Postać Edwarda. ;D

limadzia

doprecyzuj z łaski swojej odpowiedz, bo jest dla mnie nadal niejasna.

Postać Edwarda, z założenia śmieszna być nie miała. Z resztą sama nie widzę w niej- w konstrukcji tej postaci- nic nadzwyczaj zabawnego. Nie wygląda zabawnie, nie wygłasza też komicznych kwestii. Wręcz przeciwnie-jest smętny i poważny. Więc co Cię w nim bawi?

spirit15

hahahaha Nie lubisz go za to jak WYGLĄDA!!!!!????? To Puste i małostkowe...Dziewczyno! A skąd Ty możesz wiedzieć jak on się zachowuje???Przebywasz z nim czy jak??!! Zresztą tutaj ocenia się gre aktorską a nie wygląd i zachowanie.... A komiczna i kosmiczna i duperelowata to Ty jesteś.... Pozdro...

RockerGirL

Może ja jestem nudziarą, ale ja też nie widzę w jego postaci nic zabawnego. W Robercie - owszem, w Edwardzie - nie. Fakt, gdy oglądam wywiady z Robertem, to czasami leżę ze śmiechu. Jest taki niezgrabny w tym, że aż śmieszny. Ale to jest fajne.

sikorka94

Nie jesteś nudziarą, gdyż podzielam Twoje zdanie, a ja się za 'nudziarę' w żadnym razie nie uważam.
Autorka tego zdania, które wzbudziło tyle kontrowersji^^, albo po prostu jest na tyle głupia, że nie potrafi właściwie odczytać tak prostej i nieskomplikowanej postaci jaką jest Edward albo też nie potrafi jasno wyrazić swojego zdania, co również nie świadczy najlepiej o jej zdolnościach intelektualnych.

Peace & love ;*