No właśnie. Który wampir lepszy ? Pattinson jako Edward Cullen czy Ian Somerhalder jako Damon Salvatore ?
Szczerze powiedziawszy lubię i tego i tego. Każdy z nich ma w sobie coś co przyciąga. Damon jest postacią bardziej wyrazistą, ale Edward ma w sobie to "coś", co sprawia, że ciężko przejść koło tej postaci obojętnie.
Ja uważam, że Ian Somerhalder jako Damon jest o wiele lepszy. Ogólnie wolę Damona od Edwarda. Damon to taki prawdziwy wampir a nie wampirek dręczony ciągłymi wyrzutami sumienia i walczący ze swoja natura. Więc chociaż Robert jako Edward tez ma swój urok to jednak wybieram Iana(Damona). Chyba wole złych chłopców;)
Zacznijmy może od podstaw, czyli od tego iż Edzio Cullen to nie wampir;)
Damon by go zjadł na deser.
Uroczo przy tym oblizując usta od brokatu;)
Somerhalder umie grać mrocznego Łowcę, a Pattinson pchły nie przestraszy, ot co!
Ja chyba stane ze Ianem. Postać przez niego grana jest jak to ktoś wczesniej wspomnił bardziej wyrazista i chyba bardziej go lubie. Ian wspaniale gra Damona. Ale pragne też podkreślić ze dzięki Pattinsonowi Postać Edwarda jest tak lubiana. To wielki plus dla niego jako aktora. Wybór byłby o wiele cięższy gdyby postać grana przez Roberta byla inna. Zresztą Ian (Damon) w odcinku czwartym pamiętników wspomina o Edwardzie (czytając u Caroline Zmeirzch) racze nie wypowiada sie o nim ciepło .....
jako aktor zdecydowanie Ian Robert tak naprawde w ogole nie pokazuje emocji.... Jako postac hymmm tu mam dylemat.... w sumie to ja jestem romantyczka a Edward jest idealem pod tym wzgledem.... chociaz Damon tez ma bardzo wiele dobrych uczuc w sobie... ale reasumujac Jako aktor zdecydowanie Ian (nie tylko pod wzgledem talentu ale rowniez i wygladu bardziej mi odpowiada), jako postac Edward.... :)
Ja tam wole Damona. Ma świetną rolę w Ogólnie bardzo ujęła mnie książka Stephenie Meyer 'Zmierzch', więc chyba tez dlatego. Oglądałam kilka odcinków 'Pamietników Wampirów', ale nie przypadł mi ten serial do gustu. Taki jakiś ponury i zagmatwany, nie obrażając oczywiście jego fanów, każdy lubi coś innego. Ale jako aktor to hm.. Oboje są świetnymi aktorami. Bardzo podobała mi się rola Pattinsona
Hmmm. Ciężko mi się zdecydować na jednego z nich. Według mnie trudno wybrać, ponieważ oboje mają odmienne role. Postać Damona bardzo mi się podoba. Poza tym Ian świetnie ją odegrał. Poza 'Pamiętnikami Wampirów' świetnie zagrał w 'Zagubionych' moim ulubionym serialu zresztą. Natomiast Edward ma coś w sobie. Bardzo ujęła mnie powieść 'Zmierzch' Stephenie Meyer. Robert Pattinson jest także świetnym aktorem. Bardzo podoba mi się jego rola w 'Remember me', może dlatego, że lubię melodramaty? Poza tym jego rola Cedrika w Harrym Potterze była przełomowa. Bardzo mi się tam podobał! W sumie obaj przystojni. Podsumowując nie potrafię między nimi wybrać. xD
Hmmm. Ciężko mi się zdecydować na jednego z nich. Według mnie trudno wybrać, ponieważ oboje mają odmienne role. Postać Damona bardzo mi się podoba. Poza tym Ian świetnie ją odegrał. Poza 'Pamiętnikami Wampirów' świetnie zagrał w 'Zagubionych' moim ulubionym serialu zresztą. Natomiast Edward ma coś w sobie. Bardzo ujęła mnie powieść 'Zmierzch' Stephenie Meyer. Robert Pattinson jest także świetnym aktorem. Bardzo podoba mi się jego rola w 'Remember me', może dlatego, że lubię melodramaty? Poza tym jego rola Cedrika w Harrym Potterze była przełomowa. Bardzo mi się tam podobał! W sumie obaj przystojni. Podsumowując nie potrafię między nimi wybrać. xD
To jest prawidłowe xD Nie usunęłam pierwszej części z pierwszego komentarza -.-'