Robert Pattinson

Robert Douglas Thomas Pattinson

8,1
63 160 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Pattinson

Z wielkim sceptyzmem podchodzilam do filmy Twilight i obejrzalam go dopiero tydzien temu... tak jak i New moon... hmm... film dziala na wyobraznie... zakupilam sage w ksiegarni i w ciagu niespelna tygodnia pochlonelam wszystko... ksiazki sa o niebo lepsze... prawda Edward Cullen z powiesci to chodzacy ideal faceta... wampir... czuly... delikatny a takze dobry wrazliwy i troszke za bardzo zamartwiajacy ale to dla dobra Belli... no coz to tylko powiesc nie powiem wrzuszajaca i trzymajaca w napieciu... co do Roberta Pattinsona jest przystojny i te oczy... kiedys koledzy z roku zapytali mnie czy mi sie podoba?? nie widzialam jeszcze wtedy filmu a z plakatow nie bardzo mi sie podobal... teraz kiedy widzialam go w innych filmach i to jeszcze nieswiadomie w Harrym Potterze stwierdzam ze jest interesujacy, jest wszechzdolny :) a ta muzyka... ten fortepian... w samochodzie slucham tylko remesmees song i bellas lullaby, a the meadow jest przepiekna... Robert zaluje ze nigdy sie nie spotkamy...

użytkownik usunięty
martaa24

Ja "Zmierzch" obejrzałam przez przypadek jakoś na początku roku 2010... Dopiero, jakoś nie lubie iść za falą, że jak wszyscy oglądają to ja też muszę. Film sam w sobie trochę wydawał mi się za mało mroczny, zbyt lalusiowaty. A że jestem wielką fanką mrocznych klimatów to film nie zrobił na mnie wrażenia. Jednak zawsze lubiłam w filmach popisy siły, szybkości, nadprzyrodzone zdolności i to zaplusowało. Cóż... ciekawa byłam książki więc przeczytałam, wszystkie części. Myślę, że tematyka fajna, Meyer ma wyobraźnie tylko jakoś nie udało jej się tego przelać na papier. Tekst momentami wydawał się mdły i było strasznie widać, że pisała to kobieta... Za dużo uczuć, rozklejania się, wyznań. Za mało drapieżnego wątku. Co do Pattinsona... jako wampir jest jakby idealny:) Bez charakteryzacji mi nawet przypomina takiego małego krwiopijce:D Swoją drogą, to jak go "zbielili" w Zmierzchu mnie rozłożyło na łopatki... Nie mogłam się skupić na filmie ze śmiechu. Jeśli jednak chodzi o sam film to można obejrzeć, żadnych rewelacji. Chociażby "Królowa potępionych" wg mnie jest o wiele lepsza. Polecam obejrzeć:) Pozdrawiam serdecznie.

Dziękuję może masz rację w swojej wypowiedzi :) postaram się obejrzeć Twoja propozycje... :) ja za to polecam, mimo, że pewnie widziałaś UNDERWORLD :) rowniez pozdrawiam

użytkownik usunięty
martaa24

Owszem, oglądałam... Wszystkie części... Jakoś nie potrafiłam się skupić na filmie, robiłam częste przerwy i w ogóle... Jak dla mnie było za mało krwi biorąc pod uwagę, że to film o wampirach:) Może jestem jakaś nieczuła, nie wiem... No cóż... jeśli chodzi o "Królową potępionych"... jeśli lubisz ostrzejszą muzykę, egipskie klimaty to powinien ci się spodobac:)