Robert pozbył się swojego boskiego nieładu na głowie. Ma teraz nową fryzurę.. http://perezhilton.com/2008-12-20-r-patz-gets-a-haircut :(( Łączmy się wszyscy w bólu ...
A, myślałam, że gorzej będzie:P
Niech się pokaże bez czapki:)
Może będzie lepiej wyglądał niż wczesniej:P
O też to właśnie widziałam ;D
W sumie dobrze, że obciął te włosy, ale mógł je trochę dłuższe zostawić ;)Jednak nie ma się czym przejmować.. Niedługo odrosną ^^
Pocieszający fakt,że do następnej części filmu <`Księżyc w nowiu ofc :D>odrosną ^^ chociaż... <kto czytał ksiązkę powinien wiedzieć o co chodzi :p>
Wracając do wyglądu Roba- this boy is very sexy :D
zginie przez to z mojej ręki, ale to już jego problem :D
włosy nie zęby, odrosną :D
http://perezhilton.com/2008-12-21-completely-gratuitous-91 kolejne zdjęcie w krótkich włosach ;) teraz wygląda trochę jak Brad Pitt xD ;p
Zgadzam się. Fajnie wygląda, racja, że w dłuższych fajniej, ale w końcu to Rob ;]
Jemu prawie w każdej fryzurze jest dobrze ;]
a mnie się jakoś tak średnio podoba ;) wygląda teraz jak taki hm...jakby zabrał się za niego stylista i próbował go przerobić całkiem. <moze nie do końca mi o to chodziło,ale nie myśle jeszcze do konca normalnie xDD>zniknął nasz BadBoy.
ale za niedługo wróci ;DD
Zgadzam się ;) ta czupryna dodawała mu takiego wyglądu zbuntowanego chłopca ;] Ale w tych okularkach przeciwsłonecznych dziwnie wygląda ;D Przez chwilę zastanawiałam się czy to naprawdę on xD
http://robertpattinson.org/gallery/thumbnails.php?album=293 tu jest dość spoko jego zdj w nowej fryzurze ^^
Jak zobaczyłam jedno z jego zdjęć własnie w okularach to myślałam,że to ten aktor z `Pamiętnika xDD
ho ho ho ;PP On jest z tą Rosalie? To jego girl co nie ? A może sie przygotowują do 2 cz ;PP albo budują sobie domek z tektury ;PP
To nie jest na pewno Nikki Reed, przyjrzyjcie się tej dziewczynie jak widać jej twarz z bliska, Nikki ma kwadratową szczękę, ta dziewczyna nie.
to już prędzej. Może i ja wypowiem się na temat jego fryzury-nareszcie wygląda jak facet, a nie Yeti. I chyba się umył:-)
Yeti ? haha.hmm..włosy zapuści trochę , ogoli brodę i będzie cacy.Ale i tak wolę frywolne kosmyki i będe sie zdania trzymała ;PPP
haha xD Z tym myciem to było chamskie xD
Też wolę jak ma trochę dłuższe włosy i kiedy się ogoli xD Powinien to robić częściej ;D
haha dobre hasło xDD `wreszcie się umył xDD
hah ^^ moze sobie budują ten domek z tektury :p widać że Robert jest dość oryginalny xDD
..łączmy się w bulu - dobrze powiedziane, co ten robert zrobił z włosami ;/ ale skoro tak to by mógł się ogolić ;) Ale i tak go kocham =* ;)
Do Księżyca w nowiu włoski odrosną ;P
Tym też się pocieszam :) szkoda,że dopiero będzie w 2010 :< no i że nie będzie miał tam dużej roli... : ((
Kochana , don't worry ;PP New moon ma premiere 20 istopada 2009 roku :PP W 2010 w razie jakiś komplikacji ,najpóźniej
choc podobal mi sie w dlugich wlosach nareszcie nie bedzie mial ich w nieladzie i czasami tak oblesnie tlustych a jak komus sie nie podoba to przeciez niedlugo odrosna;)
nasz problem, przynajmniej mój, polega chyba na tym, że tak zachwycał swoją gładką bladą twarzą, bez zarostu, i tą świetną niby niedbałą fryzurą w Zmierzchu, więc na codzień, jak sobie chodzi niedogolony i w ogóle (nie mówiąc już o skracaniu włosów ;P), to... już nie jest to samo.. ;]
och to rzeczywiście jest wieeeelki problem.
czy aktora nie powinno się podziwiać za kunszt na przyklad?
rozumiem, że jesteście niezadowolone, bo faktycznie korzystniej wygląda z owym nieladem na glowie, a co za tym idzie gorzej się na niego teraz patrzy, ale żeby tę sprawę podnosić do takiej rangi?
wg mnie to już jest to troszkę niepoważne, ujmując to delikatnie.
bardzo delikatnie.
razi mnie, że już nawet na serisach filmowych toczą się takie dyskusje.
jeśli się tego typu dyskusji nie traktuje poważnie, to nie widzę w tym nic złego :) trochę dystansu nie zaszkodzi.
chociaż fakt, do jego nowej fryzury też - na tym się świat nie kończy ;]
osobiście nie mogę się doczekać Roberta w roli Salvadora... Myślę, ze dopiero w tym filmie można będzie podziwiać jego kunszt aktorski...
ale ty mówisz sensownie.
ja też nie mam w sumie nic do takich dyskusji, ale nie na portalach filmowych jednak.
tutaj mnie to drażni. wydaje mi się, że od tego typu rozmów są jednak różne inne fora, dla fanów np.
pozdrawiam.
zgadzam się w pełni ;D
ale trudno powstrzymać wszystkie rozszalałe fanki, prawda?^^
i tak są GORSZE tematy, nawet na jego temat... nie wspominając o odsyłaczach do stron plotkarskich i to tych z najniższego szczebla... jak się przeczyta chociaż dwie linijki tekstu na czyjkolwiek temat, to już naprawdę nie wiadomo, czy się śmiać, czy płakać (ja się raczej sklaniam do drugiej opcji, bo to jest zbyt żenujące, żeby to przyjąć z humorem ;]).
i też pozdrawiam ofc :)
Poza tym nie należy zapominać, że Robert Pattinson ma też niby inne zalety: np. jak zgodnie stwierdziliście Robert Pattinson ma dużego! Robert, nie obcinaj go! On nie odrośnie!
hahah. nie mogę. co za idiota to pisze xDD
Robert i tak jest niesamowicie seksowny. Chociaż wolę go takiego jakim był w "Zmierzchu". Jest o wiele bardziej atrakcyjny z bujną czupryną i brakiem zarostu. Jednak pięknemu we wszystkim pięknie.
ja jak zobaczyłam po raz pierwszy to zdjęcie to nawet go nie poznałam.. myślałam że to ktoś inny xD ach ten nasz kochany Rob :D <3
ten artykuł rozwalił mnie dogłębnie od środka <lol2> hahaha.. ja osobiście zaczynam się już powoli przyzwyczajać do nowej fryzurki..
włosy odrosną więc się już nie martwię.. dla mnie z zarostem czy bez to i tak dalej chodzące cudo <3 pozdrowienia dla wszystkich fanek Roberta ;D
haha co za artykuł ;D Omg nie wiem czy powinnam się śmiać, czy płakać xD
Ja też go uwielbiam ;D Ale wole bez zarostu ^^
hehe co ty chcesz od tego zdjęcia ;p Robert jest w swoim naturalnym środowisku xD Wicher we włosach i zarost.. ;)
Ale i tak ja tutaj widzę to zdjęcie co masz na awatarze ;)Kocham tą fotografie ;) Nawet na komie mam ja jako tapetę xD