Robert Pattinson

Robert Douglas Thomas Pattinson

8,1
63 166 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Pattinson

Jak nie wierzycie to trudno,ale zapewniam,ze znam a wlasciwie znalem sie z Robertem do momentu jak ugryzl mnie w łape.Na początku był w porządku napilismy sie razem w Pubie,zartowal sobie z wszystkiego,opowiadal jak wyrwal sobie panienke o zmierzchu i jak posuwal ją przed switem i podczas zacmienia...mowie wam spoko zioom.Poczestowal nawet Marlboro Lightem i pokazal mi swoją pukawe,wspomnial nawet,ze mam zajebistą fryzure.
Chcial sie za wszelką cene dowiedziec gdzie chodze do fryzjera a ja mu na to,ze sam sie strzyge.Zaczal patrzec na mnie obrazonym wzrokiem i zaczely mu dygotac rece.Bylo widac,ze jest niesamowicie wkurwiony na mnie,ale nie wiedzialem dlaczego.Jak w Pubie zrobilo sie cicho a najnowszy przeboj Dody przestali wreszcie puszczac zaczal przy wszystkich wydzierac sie ze jestem chujem,ze go oklamuje,ze zachowuje sie jak debil i ze on tez chce miec taką fryzure i kazal mi w koncu wypierdalaccc z tego pubu.Wyciagnalem do barmana banknot i krzyknalem,ze chce piwo dla kumpla.W tym momencie Robert wbil swoje zeby w moj nadgarstek tak mocno,ze prawie osralem sie z bolu.Zabral z oparcia fotela swoj plaszcz i powiedzial,ze jeszcze mnie wyrucha .Gdy go poznalem w tym Pubie nie mialem pojecia kim on jest dopoki nie obejrzalem Twilight.Okazalo sie,ze w nadgarstek ugryzl mnie przeklety Wampir.

kamil_morawski2

Dziwna opowiesc...
Chyba ci nie wierze jednak.Klamiesz ty załgana ofermo.Idz do lekarza ty smierdzielu......
Kompletny brak szacunku dla wybitnej osobistosci.Co za błazenada na tym filmweb.
Niech nikt juz nic o nim nie pisze bo zaczyna mnie to delikatnie irytowac.Same debile tu wchodzą na tą strone.Nudzi sie kazdemu czy co do k..rwy jasnej??????????????????????
Zamykam ten temat do jasnej k..rwy.
Czy administrator moze mi podac numer komputera tego debila co pisze tak durne komentarze?Bardzo prosze do administracji dajcie mi jego namiary.

A96

I po co te nerwy?Wszystko co napisalem to 100% prawdy.Podejrzewam,ze specjalnie mnie ugryzl a teraz pewnie ukrywa sie przed sloncem jak jakis goblin...

kamil_morawski2

Nie no, one (wampiry tłajlajtowe) to brokatują w słonecznym świetle. Ukrywają sie tylko przed kolegami ze szkoły. Znaczy podczas brokatowania się ukrywają - w słoneczne dni...

A ugryźć, to na pewno specjalnie Cię ugryzł. Faktycznie strasznie nerwowy wampir. Mam nadzieję, że zdezynfekowałeś od razu.

A96

A mi jest żal takich bulwersantów jak Ty. Autor tematu jest świetny z powodu poczucia humoru xD

A96

Według mnie historia jest ok. Przynajmniej można sobie humor w złych chwilach poprawić . :) Podoba mi się . :) "Zmierzch" lubię, a nawet bardzo. Co do Pattinsona uważam, że aktor z niego nie jest zły ale wiele mu jeszcze brakuje do deep'a . :) W "zmierzchu" charakteryzacja jest idealna po prostu można się zakochać ale bez niej już jest gorzej(facet nie jest w moim typie) . =] Choć na razie moja fascynacja Sagą Zmierzchu jest maksymalna . :)

użytkownik usunięty
kamil_morawski2

Te wampiry to straszne nerwowe są... Ja Ci wierze:D

kamil_morawski2

Zajebista historia,
seryjnie - leżę pod biurkiem i kwiczę ze śmiechu;)

WhiteDemon

myśle że tacy ludzie jak ty cholernie się nudzą więc wypisują jakieś głupoty w necie albo mają problemy psychiczne

antje92

tak masz racje.Strasznie nudze sie od pewnego czasu,mam problemy psychiczne,lubie podcierac tylek lewą ręką,Tadeusz moj kumpel podczas mojej nieobecnosci w domu bzyka moją narzeczoną na lozku kupionym przez mnie w Black Red White za 2000zl,prawą reką lubie robic sobie dobrze.Ogolnie jestem wrakiem czlowieka i kompletnie do niczego.
Cos jeszcze chcesz wiedziec?

kamil_morawski2

Witam w klubie. Polecam kumpla spalić a dziewczynę przywiązać do drzewa w lesie. PS. tyłek lepiej się podciera lewą.

czekoada

I ciesz się, że łóżko nie było droższe.. wtedy to byłoa by dopiero szkoda;<

czekoada

W sumie mógłby też sprzedać niewierną dziewczynę i w ten sposób odbiłby sobie straty za łóżko.

Eleonora

a kto by taką chciał?? Chyba, że przerobił by ją na pasztetową wtedy jakiś interes z tego mógłby być.

czekoada

No w ten sposób obrażasz kolegę, bo jednak on ją chciał i ten z którym zdradzała też chciał. Skoro chciało dwóch to i trzeci by się znalazł.
Poza tym człowieka można sprzedać na wiele sposobów. Zwłaszcza jeszcze, gdy jest kobietą. W ostateczności można na organy na przykład. W sumie to jest chyba nawet najbardziej opłacalne.

Eleonora

myślę,że gdyby kolega wiedział, że nasza bohaterka zdradza to by się za nią nie zabierał. W żadnym wypadku nie zamierzałam obrazić. Tak organy to świetny pomysł. Wystarczy wtedy na nowe łóżko i wannę z masażem. I może na coś jeszcze;)

czekoada

hehehe dokładnie

kamil_morawski2

świetna opowieść.Uśmiałam się do łez.Mam nadzieję,że ręka szybko się zagoiła.

kamil_morawski2

zadzwoń do szpitala, może Carlise Ci opatrzy rękę

kamil_morawski2

"tak mocno,ze prawie osralem sie z bolu"

A ja się "prawie osrałam" ze śmiechu! Świetna wyobraźnia! W ogóle świetne! xDDD

Kurde, ja płaczę!

... ze śmiechu ;p

P.S.
Jestem fanką 'Zmierzchu', więc na mnie nie najeżdżajcie, itp.

Keira2016

HAHA jakie silne emocje! ;PPPPPP

kamil_morawski2

smiec sie czy plakac???
Hemm.. dobra smiac sie z powodu
tej niewiarygodnej historyjki.

A plakac nad ludzka glupota.

Dziekuje za uwage.

kamil_morawski2

HAHAHA ,co to wogule ma być?!! /hahahahahhahahha. jezu to jest najlepsze:
opowiadal jak wyrwal sobie panienke o zmierzchu i jak posuwal ją przed switem i podczas zacmienia.
uśmiałam się do łez :')

kamil_morawski2

no popatrz - powiedział, że jeszcze Cię wyrucha. taki to ma szczęście. : )

mala_av

Ja ci powiem, jakem Jackob, że mnie już w..ał i pokąsał. Jak mnie zobaczył wtedy w lesie to normalnie gałów nie mógł oderwać od mojego torsu. Przyszedł potem do mnie na do domu i skamlał coś tam o duszy. A ja mu powiedziałem, że jak chce pociupciać to nie musi owijać w bawełnę i od razu przeszliśmy do sprawy. Po wszystkim zwędził mi ipoda. Z kumplami mu potem nastukałem, to oddał. Teraz sie spotykamy po kryjomu, a żeby sie żaden rydzyk nie przyczepił, dla niepoznaki ganiamy po lesie jaką wiejską kretynkę, Izka chyba ma na imię.

kamil_morawski2

Rozwaliłes mnie tą opowieścią, na serio. A najbardziejtym "opowiadal jak wyrwal sobie panienke o zmierzchu i jak posuwal ją przed switem i podczas zacmienia..." co prawda lubie sagę ale muszę przyznać że masz poczucie humoru i wyobraźnię.

Edie_Sedgwick_

haha, śmieszny jesteś na prawde... tak tak prawda i co jeszcze
kiedy skończyli puszczać już DODĘ? to co to Pattinson może w Polsce był co?
bo nie wydaje mi się żeby w Ameryce czy w Anglii puszczali DODE ;))
na prawde szkoda że sam się w tego wampira nie zamieniłeś po tym ugryzieniu
hahaha

kamil_morawski2

Przeczytałam Twoją opowieść i muszę przyznać, że jestem bardzo, ale to bardzo zaskoczona. To intrygujące, że w tym pubie zamiast krzeseł znajdują się fotele.

kamil_morawski2

Koleś masz coś na bani co nie ;D ?
lecz się :)żal mi takich ludzi jak Ty i w ogóle to że tak
piszesz pfff ...

BorciX

Koleś a ty wyluzuj, historyjka jest spoko i po co się tak spinać. Wiesz nie każdy jara się "Zmierzchem" i całym tym aktorzyną, co jest podobno taką wielką gwiazdą.

kamil_morawski2

zajebiste!!! :D po prostu zajebiste!!! no i zgadzam się z moimi poprzednikami, kawałek "...opowiadal jak wyrwal sobie panienke o zmierzchu i jak posuwal ją przed switem i podczas zacmienia..." gniecie :D aha i szacunek też dla "Dzejkob-a" :D

rudava

Autorze postu! Jestem twoją największą fanką! :D Napisz książkę, która będzie przypominała ten post, w wykupię wszystkie w księgarni i to będzie większy Seller niż cała saga! Człowieku, czekają na ciebie miliony fanek. Gdzie byłeś przez te wszystkie lata?!

kamil_morawski2

heheh true story.Można by zrobić z tego takie komiksowe sin city .Dawaj ciąg dalszy