Robert Pattinson

Robert Douglas Thomas Pattinson

8,1
63 160 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Robert Pattinson

Uwielbiam go. :*
Według mnie będzie dobrym aktorem ;]

JustynkaFW

Może kiedyś będzie, w Zmierzchu nie powala. Może dlatego, że mnie nie powala sam Zmierzch. Wybieram się za to na nowy film z Patisonem, Remember me. Mam nadziję, że ten film będzie inny niż Zmierzch. Patison nie wygląda na idiotę i myślę, że ma więcej do pokazania niż w tym filmie, bo to taka lekka papka dla osób ktore boją się wampirów w stylu Lestata z Wywiadu z wampirem;P

alien_2

Raczej nie jest dobrym aktorem skoro dostał nominację do Złotej Maliny. Poza tym co to za aktor? W paru filmach zaledwie zagrał i w Zmierzchu który uwazam ze jest denny. Saga zmierzch była naprawdę super ale filmowa wersję spieprzyli...

Shana100

Mi chodzi że dostanie kilka fajnych propozycji, w których pokaże ze jest dobry. W Zmierzchu gra dobrze, ale na pewno stać go na więcej. Pokazał to w "Twój na zawsze"

JustynkaFW

o tak Remember Me zapowiada się świetny fulm Robert w końcu pokaże się z innej strony

JustynkaFW

Bo grał w przereklamowanym zmierzchu, tak jedna rola w filmie dla słitek i
już aktor świetny.

PS. Teraz możecie mnie nawyzywać jeżeli to wam słitki sprawia przyjemność.

użytkownik usunięty
radekradigol

O żesz ty niedobry mężczyzno! Pozabijać! Wystrzelać w piz.du! WYKASTROWAĆ!

Z poważaniem
Słit fancia Robcia i przyjaciół.

JustynkaFW

A wg mnie nie będzie dobrym aktorem. Jest denny i trochę żenujący. Nie lubię go i nie polubię.
Pozdrawiam.

_Megan_

Hmm... a mi go po prostu szkoda ;p. Mógł sobie grać w mało popularnych ( ale za to ambitnych) produkcjach i może za pare lat byłby cenionym aktorem ... ale wziął rolę "Edzia" i się zaczęło ... teraz latają za nim tłumy piszczących nastolatek. W takiej sytuacji trudno mu będzie zająć się czymś ambitniejszym. Niektórzy już go skreślają. Tylko i wyłącznie dzięki roi Edka. A czy mógł ją lepiej zagrać ? Jak tam na niego patrzę zbiera mi się na wymioty ale może się jeszcze "wyrobi" kiedy ten cały cyrk ze "zmierzchem" się skończy ... zobaczymy.

Rosemary_25

Nikogo nie będę tu obrażać dlatego że ma inne zdanie, cenie sobie wasze zdanie i dziękuje za odp. ;) Oczywiście zgadzam się ze rola w zmierzchu nie jest rola w której może pokazać na ile go stać. A pewnie jest stać go wiecej. Na pewno nie będzie tak świetnym aktorem jak np. Robert De Niro, Al Pacino, George Clooney czy nawet Brad Pitt.

JustynkaFW

może kiedyś zasłuży na miano dobrego aktora ba jak na razie sława to nie wszystko nich przestanie grać w kretyńskim szajsie to zobaczymy(oczywiście liczę na brak nieżyczliwych komentarzy od fanów sagi)

julian 7

już przyjmuje role w różnych filmach tak więc widać że chce się hmm doskolalić aktorsko... zobaczymy

użytkownik usunięty
sonnenEW

No i prawidłowo. Trzeba dać szansę początkującym aktorom... Sama bym lepiej nie zagrała don Edwarda...:P Najgorzej byłoby biust schować...

JustynkaFW

Hmm...może kiedyś będzie, ale na razie jest kiepski.

użytkownik usunięty
Ann777

Szału nie ma, ale trzeba dać mu szansę:P I nie przekreślać z powodu "Zmierzchu".

Zgadzam się, ale jak na razie jest kiepski, jednak nie wykluczam, że kiedyś będzie z niego dobry aktor ; )

użytkownik usunięty
Ann777

Tak. Nie wykluczajmy. Może coś się spłodzi.